Ez az oldal (és egyes külső összetevői) cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához. Elolvastam és az Ok gomb megnyomásával elfogadom ennek tényét és az ÁSZF-ben foglaltakat is.

Jelenleg 221 vendég és 7 tag online

Hungarian Croatian English French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Ukrainian

Ezen a hétvégén folytatódnak az egy adott nemzet tankjait érintő leárazások, minek keretein belül most a svéd tankok kerültek sorra:

Ajánlat időtartama: április 22. (szombat) reggel 7:10-től április 25. (kedd) 7 óráig

2017. április 21., péntek 07:36

WOT Magyar liga - Új 3v3 kupa

Szombaton megrendezésre kerül új 3 vs 3 kupasorozatunk, ami a „A kezdők viadala” névre hallgat.  Ahogy a név is árulkodik róla ezeket a kupákat a kezdő és tapasztalatlanabb játékosoknak szánjuk.

További részleteket itt találtok.

2017. április 20., csütörtök 06:53

0.9.18 - Összefoglaló az SPG-k módosításairól

Az SPG-k már jó ideje csak tüskék a közösség talpában, függetlenül attól hogy játszunk velük vagy sem, hogy a borzalmas pontosságukat és töltési idejüket vagy az egylövéseiket kell épp elviselnünk. A kiváltott érzelmektől függetlenül az artyk a játék részei, ezért csak egy alapos felülvizsgálat segíthetett a jelenlegi helyzeten. Ez lesz a 0.9.18 legfőbb újítása:

2017. április 18., kedd 09:12

0.9.18 - Release note

Az előzetesen beharangozott információknak megfelelően a mai napon megérkezett a 0.9.18-as verzió az amerikai szerverre. Ha minden jól megy és tartani tudják a menetrendet, akkor mi és az oroszok 1-2 hét múlva kaphatjuk majd meg az új verziót.

Íme a 0.9.18 által hozott részletes változási lista:

A WotLabs fórumának egy felhasználója bukkant az új könnyű tank Tech Tree-k vizsgálata közben az alábbi új francia ágra az amerikai WoT oldalon:

A forrást ezt követően gyorsan módosították, de a screenshotok akkorra már elkészültek és kikerültek a fenti fórumban. Ez azt jelentené hogy hamarosan számíthatunk a már régóta beszédtéma francia szuper nehéz ág bekerülésére vagy legalábbis tesztelésére?

Fórum hozzászólások (WoT)

Fórum hozzászólások (más játékok)

Hasznos oldalak

Cikk hozzászólások