Ez az oldal (és egyes külső összetevői) cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához. Elolvastam és az Ok gomb megnyomásával elfogadom ennek tényét és az ÁSZF-ben foglaltakat is.

Jelenleg 264 vendég és 19 tag online

Hungarian Croatian English French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Ukrainian

Svédek ide, svédek oda, csak kaptunk egy hétvégi ajánlatot mi is, bár meglehetősen szűkösre szabva, de ne legyünk telhetetlenek:

Ajánlat időtartama: január 21. (szombat) reggel 6:10-től január 24. (kedd) 6 óráig

A szuperteszten megváltozott néhány tier IX-es light néhány paramétere, íme (a kezdeti, első körös induló paramétereket itt találjátok):

WZ-132A

 • Átlag átütés: 220/248/50 mm (+5/-17/-)

AMX 13 90

 • Átlag átütés: 205/248/50 mm (+35/-/+5)
 • Tár újratöltési idő: 23 mp (-7 mp)
 • Lőszer betöltési sebesség: 2,2 mp (-0,3 mp)

RU 251

 • Életerő: 1400 hp (+50) 
 • Átlag átütés: 215/248/50 mm (+25/-2/-52)

T-54 ltwt.

 • Átlag átütés: 208/248/50 mm (+28/+13/-)

T49

 • Átlag átütés: 212/248/50 mm (+27/-2/-)
2017. január 20., péntek 07:11

Sandbox szerver 2.0

A WG hivatalosan is bejelentette, hogy újraindul a Sandbox szerver. Hogy az ott történteket nyomon követhessük, létrehoztak egy külön blogot is a Sandbox-hoz, de nagy vonalakban a következő főbb változtatásokra számíthatunk:

2017. január 19., csütörtök 09:17

Tomato Szabálykönyv - 20+1 jótanács a mindennapokra

  1. Ha egyszer bejött egy taktika, akkor ismételd azt minden egyes csatában még akkor is, ha 10-ből 9-szer nem jön össze. Pl.: A völgybe menni Lakeville-en, vagy a tengerpartra Overlordon. 
  2. Ha egy jobb statisztikájú játékos életben marad miután meghaltál, akkor ő csakis camper lehet. 
  3. Ha egy jobb statisztikájú játékos hamarabb meghal, mint te, akkor ő egy barom noob. 
  4. Mindig másokat hibáztass azért, mert kikaptok attól függetlenül, hogy a Tier 8-as prémium tankodban az átlagsebzésed nem éri el a 800-at. 
  5. Minimum 3 lövést szedj be azért, hogy cserébe, leadj egy lövést az ellenséges tankra. 
  6. Ha 5v2 szituációba kerülsz, akkor nyugodtan rusholj ki rájuk, hogy egyedül végezz velük, majd a társad hibáztasd azért, mert nem segít, miután a túlerő természetesen legyőzött. 
2017. január 19., csütörtök 07:59

Sandbox 2.0 - Elindult a toborzás

Ezen a linken lehet csatlakozási igényt beküldeni a hamarosan induló 2. Sandbox szerver használatához. További információk (dátum, tartalom) sajnos még nincsenek, de mihelyst lesznek, tudatom Veletek.

2017. január 18., szerda 08:15

Szuperteszt: Sacred Valley változtatások

 1. A térkép központi része szintezve lett, a hegy le lett tisztítva és csökkentve lett a házak és a kisebb tereptárgyak száma is.
 2. A csapatok bázisának közelében TD pozíciók lettek létrehozva. Innen lőhető a pálya központi része és a kolostor sarki része.
 3. A kolostorban néhány kisebb akadály és fa el lett távolítva, ahogy egy útvonal is a szurdok szélén.
 4. A nehéz tankok ütközőjénél a közpinti domb meg lett nyirbálva: mostantól a könnyű tankok könnyen felderíthetik az itt lévő tankokat és játszhatnak különböző távolságokból.

A WG bejelentése szerint a RU szerveren már teszt jelleggel futó prémium tank becserélési funkcióban nem vehetnek részt olyan speciális tankok, melyekhez CW vagy személyes küldetés jutalomként juthattak hozzá a játékosok, illetve egyéb, ritkának számító harckocsik sem. Nos, úgy tűnik hogy a T28 Concept-et kifelejtették a védendő tankok listájáról, ugyanis 3.500 arany értékben jelenleg is beszámítható a Concept egy új prémium tank árába.

Az alábbi videón az látható, hogy egy játékos mindössze 3.700 aranyért hozzájutott az M4A1 Revo-hoz, miután becserélte a (visszavásárolt) Concept-jét:

Úgy tűnik az orosz WG nagyon belelendült a dolgokba, ugyanis egy újabb alkalmazottját tiltotta ki véglegesen a játékból, ezúttal Csapat csaták illegális befolyásolásáért.

Azt követően végeztek egy vizsgálatot, hogy több jelentést is kaptak egy alkalmazottjuk manipulált Csapat csatákban történő részvételéről. A gyanú végül igazolást nyert, így az érintett dolgozó fiókját véglegesen felfüggesztették, valamint a vállalati politika megsértése miatt is további fegyelmi vizsgálatra számíthat. Ezzel egy időben további 65 játékost is kitiltottak a játék szabályzat következő záradékának megsértése miatt: "2.1.2 - Participating in rigged battles of any source, expect Training Battles, isn’t permitted"

Üdvözöljük együtt a Wargaming kialakult hitvallását a hasonló esetekben, miszerint nem próbálják meg alsumákolni és elkenni a dolgokat, hanem keményen fellépnek akár hazai vizeken is a vétséget elkövetők ellen.

Futó akciók, küldetések, versenyek

Fórum hozzászólások (WoT)

Fórum hozzászólások (más játékok)

Hasznos oldalak

Cikk hozzászólások