Ez az oldal (és egyes külső összetevői) cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához. Elolvastam és az Ok gomb megnyomásával elfogadom ennek tényét és az ÁSZF-ben foglaltakat is.

Jelenleg 183 vendég és 8 tag online

Értékelés:
(59 szavazat)

Első nyolcas prémium tankjaim tier limites "troll" ágyús tankok voltak, 112, T-34-3. Hamar belefutottam abba a problémába, hogy SEMMIT nem tudok sebezni. Messzire vezet ez a téma, egyebek mellett meg kellett tanulnom, hogy vannak tankok, amiknél nem úri luxus a célzásidő, hanem törvény és az alkotmányos rend letéteményese... Szörnyű eredménnyel kezdtem ezekkel a tankokkal a pályafutásomat. Hamar ráébredtem, hogy bizony itt már tudatosabban kellene tanulmányoznom, hogy mit hol érdemes meglőni.

Kezdőknek: Bokorhasználat #2 (by MrScheff)

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2017. március 08., szerda 18:30
Értékelés:
(25 szavazat)

Kezdőknek: Test és torony #1 (by MrScheff)

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2017. március 06., hétfő 18:30
Értékelés:
(23 szavazat)

Fejlesztői naplók: Hogyan növeld az FPS-ed?

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2017. január 26., csütörtök 12:55
Értékelés:
(15 szavazat)

Értékelés:
(39 szavazat)

Értékelés:
(75 szavazat)

Az utóbbi időben egyre több konspirációs teóriával (konteó) lehet találkozni, mely azt a kérdést feszegeti, hogy a WoT rendelkezik bizonyos rejtett kódokkal, melynek célja, hogy a WG a játékosok teljesítményét szándékosan rontsa, vagy megmagyarázhatatlannak tűnő kilengéseket generáljon a játékosok eredményeiben. Vannak, akik azt gondolják, hogy a csata-generálási rendszer részesíti őket hátrányos megkülönböztetésben. A páncélátütését vagy a sebzése mértékét befolyásolják negatív irányban.

A felderítés művészetéről (by Mir4g3)

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2016. február 26., péntek 07:30
Értékelés:
(58 szavazat)

Nem olyan rég megkérdeztek arról a dologról amiről ez a cikk szólni fog, ráadásul olyan játékos, akinek a mutatói a jó kategóriába tartoznak, még saját megítélésem szerint is. Elcsodálkoztam ezen és elgondolkodtam azon, hogy ha ő sincs teljesen tisztába ezekkel a dolgokkal, akkor nála kevésbe tapasztaltak hogy lennének?!

Értékelés:
(47 szavazat)

Sokan ismeritek ezt a játékot. Hallottatok róla, ajánlották nektek vagy csak egyszerűen youtube-os videók között találtatok rá. A Word of Tanks egy MMO (Massive Multiplayer Online) ügyességi és stratégiai játék, ami annyit tesz, hogy emberek játszhatnak emberek ellen, egy a nap 24 órájában elérhető online világban.

Értékelés:
(49 szavazat)

Az alábbiakban fefekiraly cikkét továbbítom, mely az esetleges kreditproblémák leküzdéséhez próbál némi segítséget nyújtani Nektek:


Játék közben sok embertől hallom, hogy nem tudja megvenni a kifejlesztett tankot. Sokszor gondot okoz cw-n az álcafestés, aranylőszer megvásárlása. A fenti problémákra szeretnék pár tippet adni, hogy ezekkel ne bajlódjanak azok, akik nem tudnak folyamatosan prémium fiókot venni maguknak.

Az XVM beállításának alapjai (by Thothem)

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2015. január 19., hétfő 09:09
Értékelés:
(25 szavazat)

Nem vagyok nagy szakértője az XVM-nek, de az alapokat már kezdem átlátni. Kis segítséget szeretnék nyújtani azoknak, akik szeretnék saját szájuk íze szerint állítani ezt a modot.

Értékelés:
(30 szavazat)

A következő cikkben megpróbálom átfogóan összefoglalni az XVM mod konfigurálásának módját, lehetőségeit. Illetve szeretnék egy átfogó képet nyújtani a mod konfigurációs részének felépítéséről, hogy a jövőben bárki magától is képes legyen bármilyen saját beállítás elvégzésére. Tudom, nem kis fába vágtam a fejszém, de talán sokaknak segít a következő leírás.

NAGY CSAPATJÁTÉK TUTORIAL

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2014. április 30., szerda 15:53
Értékelés:
(65 szavazat)

NAGY LŐSZER TUTORIAL

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2014. április 07., hétfő 10:20
Értékelés:
(52 szavazat)

Tank Inspector: Avagy ismerd meg a tankod!

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2014. április 02., szerda 08:10
Értékelés:
(30 szavazat)

Az eddigiektől eltérően most nem egy tankot, hanem egy olyan nagyon hasznos programot szeretnék nektek bemutatni, aminek minden gépen ott lenne a helye, ez pedig nem más, mint a Tank InspectorSajnos mivel jelenleg a WoTWiki igencsak elavult üzemmódban működik, elkél a segítség, ha valaki egy tank pontos adataira kíváncsi.

NAGY ARTY TUTORIAL

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2014. március 07., péntek 12:27
Értékelés:
(38 szavazat)

Értékelés:
(27 szavazat)

Az alábbiakban MightyPowerNuke grandiózus, mindenre kiterjedő összefoglaló írását olvashatjátok a legénységi képességekről, készségekről; melyik képesség/készség mit is jelent pontosan, milyen tankon/tagon melyiket éri meg kifejleszteni, stb.

A fórum használatáról...

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2013. augusztus 15., csütörtök 15:38
Értékelés:
(13 szavazat)

Egy kis útmutató a fórum újszülöttjeinek, felfedezőinek és gyarmatosítóinak. Előre szólnék: akinek nem inge...

Értékelés:
(19 szavazat)

Ezen cikknek az a célja, hogy kommentben minden olyan CW-vel kapcsolatos kérdést megtudjatok beszélni egymás közt, amire a CW hivatalos wiki oldala nem ad pontos vagy egyértelmű választ. Ez főleg újonc klánoknak lesz majd nagy segítség, de gondolom a tapasztaltabbak is kerültek már szembe olyan szituációval, amire nem találtak egyértelmű választ.
Ez a cikk a Kezdőknek menüpont alatt folyamatosan elérhető lesz.

Hasznos linkek

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2013. január 24., csütörtök 08:43
Értékelés:
(12 szavazat)

Alább összegyűjtöttem pár olyan linket, melyek segítségével követhetitek a játékban nyújtott teljesítményeteket vagy egyéb a játékkal kapcsolatos hasznos dolgot találhattok:

Kredit vs. XP - Melyik miért jár?

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2013. január 23., szerda 13:28
Értékelés:
(18 szavazat)

Az alábbi táblázatban van összefoglalva, hogy pontosan miért és mennyi XP illetve kredit jár:

Értékelés:
(1 szavazat)

A csatákban elért kivételes teljesítményekért különféle kitüntetések járnak. A kitüntetések – a megszerzésükhöz szükséges szempontrendszerek eltérései miatt – három típusba (medálok, címek és jelvények) illetve öt csoportba sorolhatóak, melyek a következőek:

Fórum hozzászólások (WoT)

Fórum hozzászólások (más játékok)

Cikk hozzászólások