Jelenleg 776 vendég és 9 tag online

Tanks.gg oldalismertető (by Nortonor)

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2017. június 13., kedd 10:34
Értékelés:
(31 szavazat)

A tapasztaltabb játékosok nagy többségének nyilván nem fog sok újdonsággal szolgálni ez a cikk, inkább a kezdők és az angolul nem sokat értők okításául született ez az iromány. Ha már Quickybaby olyan jól felkarolta ezt az (azóta igencsak kibővült és sokat fejlődött) oldalt, hogy minden tankelemzését ezzel kezdi, akkor nézzük át gyorsan mi is a legfőbb funkciókat.

Értékelés:
(63 szavazat)

Első nyolcas prémium tankjaim tier limites "troll" ágyús tankok voltak, 112, T-34-3. Hamar belefutottam abba a problémába, hogy SEMMIT nem tudok sebezni. Messzire vezet ez a téma, egyebek mellett meg kellett tanulnom, hogy vannak tankok, amiknél nem úri luxus a célzásidő, hanem törvény és az alkotmányos rend letéteményese... Szörnyű eredménnyel kezdtem ezekkel a tankokkal a pályafutásomat. Hamar ráébredtem, hogy bizony itt már tudatosabban kellene tanulmányoznom, hogy mit hol érdemes meglőni.

Kezdőknek: Bokorhasználat #2 (by MrScheff)

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2017. március 08., szerda 18:30
Értékelés:
(30 szavazat)

Kezdőknek: Test és torony #1 (by MrScheff)

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2017. március 06., hétfő 18:30
Értékelés:
(28 szavazat)

Fejlesztői naplók: Hogyan növeld az FPS-ed?

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2017. január 26., csütörtök 12:55
Értékelés:
(17 szavazat)

Értékelés:
(42 szavazat)

Értékelés:
(77 szavazat)

Az utóbbi időben egyre több konspirációs teóriával (konteó) lehet találkozni, mely azt a kérdést feszegeti, hogy a WoT rendelkezik bizonyos rejtett kódokkal, melynek célja, hogy a WG a játékosok teljesítményét szándékosan rontsa, vagy megmagyarázhatatlannak tűnő kilengéseket generáljon a játékosok eredményeiben. Vannak, akik azt gondolják, hogy a csata-generálási rendszer részesíti őket hátrányos megkülönböztetésben. A páncélátütését vagy a sebzése mértékét befolyásolják negatív irányban.

A felderítés művészetéről (by Mir4g3)

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2016. február 26., péntek 07:30
Értékelés:
(61 szavazat)

Nem olyan rég megkérdeztek arról a dologról amiről ez a cikk szólni fog, ráadásul olyan játékos, akinek a mutatói a jó kategóriába tartoznak, még saját megítélésem szerint is. Elcsodálkoztam ezen és elgondolkodtam azon, hogy ha ő sincs teljesen tisztába ezekkel a dolgokkal, akkor nála kevésbe tapasztaltak hogy lennének?!

Értékelés:
(47 szavazat)

Sokan ismeritek ezt a játékot. Hallottatok róla, ajánlották nektek vagy csak egyszerűen youtube-os videók között találtatok rá. A Word of Tanks egy MMO (Massive Multiplayer Online) ügyességi és stratégiai játék, ami annyit tesz, hogy emberek játszhatnak emberek ellen, egy a nap 24 órájában elérhető online világban.

Értékelés:
(52 szavazat)

Az alábbiakban fefekiraly cikkét továbbítom, mely az esetleges kreditproblémák leküzdéséhez próbál némi segítséget nyújtani Nektek:


Játék közben sok embertől hallom, hogy nem tudja megvenni a kifejlesztett tankot. Sokszor gondot okoz cw-n az álcafestés, aranylőszer megvásárlása. A fenti problémákra szeretnék pár tippet adni, hogy ezekkel ne bajlódjanak azok, akik nem tudnak folyamatosan prémium fiókot venni maguknak.

Az XVM beállításának alapjai (by Thothem)

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2015. január 19., hétfő 09:09
Értékelés:
(26 szavazat)

Nem vagyok nagy szakértője az XVM-nek, de az alapokat már kezdem átlátni. Kis segítséget szeretnék nyújtani azoknak, akik szeretnék saját szájuk íze szerint állítani ezt a modot.

Értékelés:
(31 szavazat)

A következő cikkben megpróbálom átfogóan összefoglalni az XVM mod konfigurálásának módját, lehetőségeit. Illetve szeretnék egy átfogó képet nyújtani a mod konfigurációs részének felépítéséről, hogy a jövőben bárki magától is képes legyen bármilyen saját beállítás elvégzésére. Tudom, nem kis fába vágtam a fejszém, de talán sokaknak segít a következő leírás.

NAGY CSAPATJÁTÉK TUTORIAL

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2014. április 30., szerda 15:53
Értékelés:
(65 szavazat)

NAGY LŐSZER TUTORIAL

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2014. április 07., hétfő 10:20
Értékelés:
(52 szavazat)

Tank Inspector: Avagy ismerd meg a tankod!

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2014. április 02., szerda 08:10
Értékelés:
(30 szavazat)

Az eddigiektől eltérően most nem egy tankot, hanem egy olyan nagyon hasznos programot szeretnék nektek bemutatni, aminek minden gépen ott lenne a helye, ez pedig nem más, mint a Tank InspectorSajnos mivel jelenleg a WoTWiki igencsak elavult üzemmódban működik, elkél a segítség, ha valaki egy tank pontos adataira kíváncsi.

NAGY ARTY TUTORIAL

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2014. március 07., péntek 12:27
Értékelés:
(38 szavazat)

Értékelés:
(34 szavazat)

Az alábbiakban MightyPowerNuke grandiózus, mindenre kiterjedő összefoglaló írását olvashatjátok a legénységi képességekről, készségekről; melyik képesség/készség mit is jelent pontosan, milyen tankon/tagon melyiket éri meg kifejleszteni, stb.

A fórum használatáról...

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2013. augusztus 15., csütörtök 15:38
Értékelés:
(13 szavazat)

Egy kis útmutató a fórum újszülöttjeinek, felfedezőinek és gyarmatosítóinak. Előre szólnék: akinek nem inge...

Értékelés:
(19 szavazat)

Ezen cikknek az a célja, hogy kommentben minden olyan CW-vel kapcsolatos kérdést megtudjatok beszélni egymás közt, amire a CW hivatalos wiki oldala nem ad pontos vagy egyértelmű választ. Ez főleg újonc klánoknak lesz majd nagy segítség, de gondolom a tapasztaltabbak is kerültek már szembe olyan szituációval, amire nem találtak egyértelmű választ.
Ez a cikk a Kezdőknek menüpont alatt folyamatosan elérhető lesz.

Hasznos linkek

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2013. január 24., csütörtök 08:43
Értékelés:
(13 szavazat)

Alább összegyűjtöttem pár olyan linket, melyek segítségével követhetitek a játékban nyújtott teljesítményeteket vagy egyéb a játékkal kapcsolatos hasznos dolgot találhattok:

Kredit vs. XP - Melyik miért jár?

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2013. január 23., szerda 13:28
Értékelés:
(19 szavazat)

Az alábbi táblázatban van összefoglalva, hogy pontosan miért és mennyi XP illetve kredit jár:

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Cikk hozzászólások

WOTINFO FACEBOOK CSOPORT