Ez az oldal (és egyes külső összetevői) cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához. Elolvastam és az Ok gomb megnyomásával elfogadom ennek tényét és az ÁSZF-ben foglaltakat is.

Jelenleg 578 vendég és 18 tag online

Hungarian Croatian English French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Ukrainian

Fejlesztői naplók: Hogyan növeld az FPS-ed?

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2017. január 26., csütörtök 12:55
Értékelés:
(15 szavazat)

Értékelés:
(39 szavazat)

Értékelés:
(73 szavazat)

Az utóbbi időben egyre több konspirációs teóriával (konteó) lehet találkozni, mely azt a kérdést feszegeti, hogy a WoT rendelkezik bizonyos rejtett kódokkal, melynek célja, hogy a WG a játékosok teljesítményét szándékosan rontsa, vagy megmagyarázhatatlannak tűnő kilengéseket generáljon a játékosok eredményeiben. Vannak, akik azt gondolják, hogy a csata-generálási rendszer részesíti őket hátrányos megkülönböztetésben. A páncélátütését vagy a sebzése mértékét befolyásolják negatív irányban.

A felderítés művészetéről (by Mir4g3)

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2016. február 26., péntek 07:30
Értékelés:
(57 szavazat)

Nem olyan rég megkérdeztek arról a dologról amiről ez a cikk szólni fog, ráadásul olyan játékos, akinek a mutatói a jó kategóriába tartoznak, még saját megítélésem szerint is. Elcsodálkoztam ezen és elgondolkodtam azon, hogy ha ő sincs teljesen tisztába ezekkel a dolgokkal, akkor nála kevésbe tapasztaltak hogy lennének?!

Értékelés:
(46 szavazat)

Sokan ismeritek ezt a játékot. Hallottatok róla, ajánlották nektek vagy csak egyszerűen youtube-os videók között találtatok rá. A Word of Tanks egy MMO (Massive Multiplayer Online) ügyességi és stratégiai játék, ami annyit tesz, hogy emberek játszhatnak emberek ellen, egy a nap 24 órájában elérhető online világban.

Értékelés:
(47 szavazat)

Az alábbiakban fefekiraly cikkét továbbítom, mely az esetleges kreditproblémák leküzdéséhez próbál némi segítséget nyújtani Nektek:


Játék közben sok embertől hallom, hogy nem tudja megvenni a kifejlesztett tankot. Sokszor gondot okoz cw-n az álcafestés, aranylőszer megvásárlása. A fenti problémákra szeretnék pár tippet adni, hogy ezekkel ne bajlódjanak azok, akik nem tudnak folyamatosan prémium fiókot venni maguknak.

Az XVM beállításának alapjai (by Thothem)

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2015. január 19., hétfő 09:09
Értékelés:
(23 szavazat)

Nem vagyok nagy szakértője az XVM-nek, de az alapokat már kezdem átlátni. Kis segítséget szeretnék nyújtani azoknak, akik szeretnék saját szájuk íze szerint állítani ezt a modot.

Értékelés:
(30 szavazat)

A következő cikkben megpróbálom átfogóan összefoglalni az XVM mod konfigurálásának módját, lehetőségeit. Illetve szeretnék egy átfogó képet nyújtani a mod konfigurációs részének felépítéséről, hogy a jövőben bárki magától is képes legyen bármilyen saját beállítás elvégzésére. Tudom, nem kis fába vágtam a fejszém, de talán sokaknak segít a következő leírás.

Tank Inspector: Avagy ismerd meg a tankod!

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2014. április 02., szerda 08:10
Értékelés:
(29 szavazat)

Az eddigiektől eltérően most nem egy tankot, hanem egy olyan nagyon hasznos programot szeretnék nektek bemutatni, aminek minden gépen ott lenne a helye, ez pedig nem más, mint a Tank InspectorSajnos mivel jelenleg a WoTWiki igencsak elavult üzemmódban működik, elkél a segítség, ha valaki egy tank pontos adataira kíváncsi.

Értékelés:
(27 szavazat)

Az alábbiakban MightyPowerNuke grandiózus, mindenre kiterjedő összefoglaló írását olvashatjátok a legénységi képességekről, készségekről; melyik képesség/készség mit is jelent pontosan, milyen tankon/tagon melyiket éri meg kifejleszteni, stb.

A fórum használatáról...

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2013. augusztus 15., csütörtök 15:38
Értékelés:
(13 szavazat)

Egy kis útmutató a fórum újszülöttjeinek, felfedezőinek és gyarmatosítóinak. Előre szólnék: akinek nem inge...

Értékelés:
(18 szavazat)

Ezen cikknek az a célja, hogy kommentben minden olyan CW-vel kapcsolatos kérdést megtudjatok beszélni egymás közt, amire a CW hivatalos wiki oldala nem ad pontos vagy egyértelmű választ. Ez főleg újonc klánoknak lesz majd nagy segítség, de gondolom a tapasztaltabbak is kerültek már szembe olyan szituációval, amire nem találtak egyértelmű választ.
Ez a cikk a Kezdőknek menüpont alatt folyamatosan elérhető lesz.

Hasznos linkek

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2013. január 24., csütörtök 08:43
Értékelés:
(11 szavazat)

Alább összegyűjtöttem pár olyan linket, melyek segítségével követhetitek a játékban nyújtott teljesítményeteket vagy egyéb a játékkal kapcsolatos hasznos dolgot találhattok:

Kredit vs. XP - Melyik miért jár?

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2013. január 23., szerda 13:28
Értékelés:
(18 szavazat)

Az alábbi táblázatban van összefoglalva, hogy pontosan miért és mennyi XP illetve kredit jár:

Értékelés:
(1 szavazat)

A csatákban elért kivételes teljesítményekért különféle kitüntetések járnak. A kitüntetések – a megszerzésükhöz szükséges szempontrendszerek eltérései miatt – három típusba (medálok, címek és jelvények) illetve öt csoportba sorolhatóak, melyek a következőek:

A Klánháború (CW)

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2012. szeptember 06., csütörtök 10:11
Értékelés:
(9 szavazat)

Ez a cikk azért született, mert olyan témáról szól, amiről kevés helyen olvashatunk magyarul, nevezetesen a Klánháborúról és annak szabályairól, működéséről és lefolyásáról. A cikk a hivatalos oldal ide vonatkozó wiki bejegyzésének fordítása, amit a ror.hu-n olvashattok el teljes egészében.

Értékelés:
(13 szavazat)

Az alábbi táblázatban a százalékok azt jelölik, hogy az adott jármű az ellenséges jármű látótávját hány %-kal képes semlegesíteni (Álcázás képesség és modulok nélkül). Például az AMX 13 90-nél mozgás közben 17% ez az érték, ami annyit jelent, hogy ha szembe jön vele mondjuk egy Tiger, aminek alapesetben 367 méter a látótávja, akkor a Tiger csak 367-(367*0,17), azaz 304 méterről veszi majd észre.

A táblát itt éritek el, a láthatósági rendszer működéséről pedig itt olvashattok.

WoT rövidítések, szlengek jelentése

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2012. augusztus 09., csütörtök 13:01
Értékelés:
(14 szavazat)

Alább összefoglalom a játékkal kapcsolatos vagy a játékban használt rövidítések jelentését, kezdő vagy még tapasztalatlan játékosoknak sokat segíthet az eligazodásban.

Hozzászólásban jöhetnek az esetleges plusz ötletek is és kiegészítem velük a cikkek.

Értékelés:
(2 szavazat)

A fogyóeszközök olyan bónusz eszközök, melyeket egy csata alatt egyszer lehet felhasználni. Igen sokféle létezik belőle, van ami a láncot javítja meg, van ami a teljesítményt növeli, de van olyan is, ami egy sérült legénységi tagot képes meggyógyítani. Két típusuk van: normál és prémium. Egy járműbe maximum három különböző fogyóeszköz rakható be és nem lehet két azonos típusút sem berakni (tehát nem lehet mondjuk két Kis javítókészlet), azonban minden normál fogyóeszköz mellé betehető a prémium párja (tehát a Kis javítókészlet mellé a Nagy javítókészlet).

Csata indulás - Elsőbbségadási protokoll

Kategória: WORLD OF TANKS - GYIK/FAQ - Írta: - 2012. június 25., hétfő 08:48
Értékelés:
(16 szavazat)

Minap olvastam arról, hogy mi is a csata kezdetekor életbe lépő - egyébként teljesen logikus - elsőbbségadási szabály és úgy gondoltam kiposztolom én is, mivel sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen típusú járműveknek kell elsőbbséget adniuk a harc indulásakor. Az indulási sorrend tehát a következő:

Értékelés:
(2 szavazat)

Nincs jármű a játékban, mely működhetne teljes személyzet nélkül. A legénység szintje - mint sok más dolog is - erősen befolyásolja egy jármű teljesítményét a csatában, azonban a jármű alap paraméterei ezáltal sem haladhatják meg a rögzített maximum értékeket (végsebesség, gyorsulás, stb.). A legénység minden tagjának meg van a saját feladata, képesítése, mindegyik a saját szerepkörében nyújtja a legjobb teljesítményt. A csaták során a legénység tagjai ugyanúgy kapnak tapasztalati pontokat, mint a járművek. Ennek megfelelően a legénység képzettségi szintje folyamatosan nő és ha elérte a 100%-ot, újabb képességeket és készségeket taníthatunk meg nekik.

Fórum hozzászólások (WoT)

Fórum hozzászólások (más játékok)

Cikk hozzászólások

HIRDETÉS