Ha megengeditek,én úgy szoktam csinálni ezt a fajta ételt,hogy sütőzacskóba teszek csirke szárnyat,(mert az a kedvencem),de lehet ugye combbal is,belekockázok krumplit,aztán ami belefér kelbimbó(az a favoritom

) hagyma,s.répa (abból kevés,mert kimondottan gyűlölöm),de az íz hatás miatt ugye kell,egy kis zöld paprika meg isten igazából amit találok a hűtőben,aztán előkotrom párom fűszereit,van egy pár ilyen sütni való cuccokhoz,isten igazából,ki mit szeret.Ezt jól összerázom a zacsiban,kilyukasztgatom a zacseszt,aztán be a sütőbe.Ezt én a lusta emberek (mármint magamra gondolok) ebéd és vacsorájának hívom.Na és mellé azért kifőzök egy kis "rizsát", brokkolival egy rizsfőzőbe.Ja és a rizsfőzőbe só helyett én vegetát használok,szerintem úgy ízletesebb.Na ezzel elvagyok 1 napig.
Ui.:Jut eszembe,ha valaki inkább főve szereti a kelbimbót,akkor amikor már elkezd forrni a víz,utána öntse le és megint forralja fel.Akkor nem fúj fel annyira,mintha csak egyszer forralnád.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."