Nos a kérdésre egy megfejtés érkezett. valóban két kv látható a képen és egy KV-4! Jó válasz lehet: 2, 3 vagy 6 attól függően,hogy a kulcstartó tankot 1nek vagy 4nek vesszük.
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#228686Írta: Katjaton
Megválaszolva: Katjaton
Sziasztok!!
Ez a Párizs térkép mióta van?
... és valaki segítene valami használható leírással, hogy mivel merre érdemes megindulni?
Mondjuk nagyon szépre sikerült, már amit eddig láttam belőle.... de hirtelen csak toporogtam, mint kezdő b.zi a gőzfürdőben...
(najó az nem csak az új pályánál fordul elő... ) - kihagytam pár hónapot és most valahoyg semmi nem oda megy ahova szeretném
Másik kérdés a wotinfo.net megint csúsztatott a határértékeken?
... és valaki segítene valami használható leírással, hogy mivel merre érdemes megindulni?
Mondjuk nagyon szépre sikerült, már amit eddig láttam belőle.... de hirtelen csak toporogtam, mint kezdő b.zi a gőzfürdőben...
(najó az nem csak az új pályánál fordul elő... ) - kihagytam pár hónapot és most valahoyg semmi nem oda megy ahova szeretném
Bármivel is mész, első utad minden esetben az Eiffel torony legyen, járd körbe, csinálj szelfit. Aztán nyugodjék békében a tankod...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, tiger, CrossMetal1, Szete58, Katjaton, Frankenstein Bourne
Bármivel is mész, első utad minden esetben az Eiffel torony legyen, járd körbe, csinálj szelfit. Aztán nyugodjék békében a tankod...
Áh, az megvolt! Mt-25-ben... Láttad volna a két vörös T-54 "arcát", mikor rájuk szóltam, hogy a háttérben vidám arccal integessenek szilvupléé'!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...