Hali.
Tegnap valamit meg akartam nezni a barakkban,majd meglepodve tapasztaltam,hogy
az osszes legenysegem felszivodott.Kiveve azokat,akik a tankban ulnek.
Ez mar csak azert is szivas,mert Is4, e 50 m stb legenyseg 2-3 skillel figyeltek odabenn.
Mar mindenhol megneztem,meg mielott asszondana vki hogy kattintsak a csak barakkban levokre.
Nem emlékszem hogy olyannyira reszeg lettem volna,hogy szelnek eresztettem volna mindet.
Plane mert akkor meg szamokat is be kellene irni,hogy biztos vagyok e benne.
Accountfeltoresre gondolok,de hogy tudnam ezt kivizsgaltatni?
Sziasztok az lenne a kérdésem mivel most a garázsom eltünt az első tankos patch miatt h hogy lehetne a garázsomat visszatenni ? a választ előre is kösszönöm
Sziasztok az lenne a kérdésem mivel most a garázsom eltünt az első tankos patch miatt h hogy lehetne a garázsomat visszatenni ? a választ előre is kösszönöm
Mit értesz ez alatt, hogy eltűnt? Az új játékmód miatt változhatott a garázsod, és csak akkor kapod vissza a régit, ha lejár a játékmód ideje.
Ugye ma jött ki ez a fantasztikus mini frissítés, és véletlenül lefrissítettem, de ezért a régebbi replayeket nem tudom lejátszani.
Tudja valaki hogyan tudom a wot-ot vissza varázsolni a patch előtti állapotba, mert rengeteg videó anyagom maradt így beragadva.
Nagyon örülnék ha valaki tudná a megoldást!
Köszönöm előre is!
Ugye ma jött ki ez a fantasztikus mini frissítés, és véletlenül lefrissítettem, de ezért a régebbi replayeket nem tudom lejátszani.
Tudja valaki hogyan tudom a wot-ot vissza varázsolni a patch előtti állapotba, mert rengeteg videó anyagom maradt így beragadva.
Nagyon örülnék ha valaki tudná a megoldást!
Köszönöm előre is!
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete#209330Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Lord_Loga
Tömören:
Az AA (anti-aliasing) az élsimítás, ami elhomályosítja az éleket azaz eltünteti a recéket. Az FXAA egy post process (utófeldolgozási) élsimítási eljárás, ami nem olyan jó minőségű, de kevésbé erőforrás igényes, hiszen már az elkészült képkockán futtat le egy algoritmust.
Részletesebben:
Figyelem: Spoiler!
Az FXAA (fast approximate anti-aliasing) a működést figyelembe véve lényegében egy morfológiai szűrőnek tekinthető. Az NVIDIA elsősorban az élek kisimítását tartja a legfontosabbnak, így az algoritmus alapvetően ezen a ponton mutat fel jó eredményeket. A kiindulópontot a kész képkocka jelenti, biztosítva a programokkal való maximális kompatibilitást. A következő fázisban a képen egy speciális shader fut le, mely a helyi kontrasztkülönbségek alapján megjelöli az éleket. Ezen a ponton számos pixelről kiderül, hogy nem tartozik egy élhez sem, vagyis nem kell további számítást végezni rajtuk.
A következő lépcső az élek pozícióját megjelölni. Itt két formát különböztetnek meg, azaz az él lehet vízszintes vagy függőleges állapotban. Ezek orientációját figyelembe véve ki kell választani rajtuk a legmagasabb kontraszttal rendelkező képpontpárokat, melyek merőlegesek az adott élre. Ezzel az élekhez pár végpont lesz rendelve, melyen az élsimítás megtörténik. Az algoritmus az egyes végpontok között keresi a legnagyobb különbséget az átlagos fényerősséget figyelembe véve.
A kiválasztott pixelek szubpixel adatai alapján keletkezik egy, a képkockára levetíthető információs térkép, ahol az egyes képpontok között meg vannak különböztetve a vízszintes és a függőleges élről származóak. Ezután új mintákat kell venni az eredeti képkocka azon részeiről, amelyek az algoritmus szerint változni fognak, beleértve a kiemelt képpontok környezetének szubpixel adatait. A végső fázisban az egyes területeket össze kell mosni, és ez az élek elsimítását eredményezi.
A te kártyáddal teljesen mindegy, hogy a játékban melyik élsimítást választod. Mindegyikkel teljesítménycsökkenés nélkül megbirkózik. Amit ajánlanék a wot futtatásához az a TSSAA-LQ. Ezzel lehet a legszebb, legsimább képet elérni jelenleg a játékban. Tehát a különbség az, hogy élsimítással szebb lesz a monitoron megjelenített kép.
Last edit: 9 éve 1 hete by 19287d58816f35754c4393db64367f89.
Sziasztok Tanktársak
Egy apró segítségre lenne szükségem.Nem tudom megnézni az oldalra feltett videókat mert olyan mintha 3d lenne .Youtube-on is ez a jelenség van .És nem tudom mi lehet erre a megoldás Van egy pár wot-os videó ami ezt csinálja.A segítséget előre köszönöm. Telón is megnéztem ott jól fut a videó
Jó csatákat
Nos a gondom az hogy, az tankok ágyúja nem szól az elsütéskor mesterlövész módban és anélkül sem.
mod miatt nem lehet mert kipróbáltam anélkül is.
Tudna valaki egy tippet mondani???
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...