Jelenleg

8
látogatónk van

2018. augusztus 23. 07:32

WOT WIKI: Csata mechanizmusok - Javítás

(10 szavazat)
1 hozzászólás

A wiki Csata mechanizmusok cikksorozatában a lehető legnagyobb részletességgel mutatjuk be Nektek, játékosoknak a játék működésének egyes technikai alapvetéseit, azaz azon játékmechanizmusokat, melyek megértése mindenki számára jelentős előnyöket nyújthat majd a csatározások során.

Ha egy modul megsérül a csata során, akkor a legénység egyből elkezdi megjavítani azt. A javítási idő függ a modultól és a legénység effektív javítási képzettségétől. A szerszámosláda és a prémium javítókészlet is felgyorsítja a javítás sebességét.

A legénység csak addig javítja a modulokat, amíg működőképesek nem lesznek, azaz "sárga" állapotig. Ilyenkor a modulok életereje nagyjából a teljes életerőpontjuknak a felére javul vissza.

Egy modul teljes javításához fel kell használni a szerszámoskészletet. A kisméretű készlet egy modult tud megjavítani egyszerre, a nagy pedig az összes sérültet.

A 9.18-as verzió óta 90 másodperc után minden fogyóeszköz újra felhasználható egy csatában, de fizetni csak az első felhasznált után kell fizetni típusonként a csata után.

Utoljára frissítve: 2021. szeptember 6. 11:31

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ryek05
  • Tankos
  · 5 éve
  esetleg beletennétek valós értékeket?
  mennyi idő alap értéken melyik modul javítása. javítás skill mit dob rajta, nagy szerszámos láda mit tesz, nagy javítókészlet mit tesz, számszerűen.

  Thx

Kapcsolódó elemek

 • Ezen eszközök a tankok harci teljesítményét fejlesztik, a fogyóeszközökkel ellentétben ezeket egyszer kell megvenni és az adott tankon többet nem kell fizetni utánuk.

  Mindnek megvan a maga előnye, cserébe viszont igen magas az áruk. Az egyes felszerelések elérhetősége tiertől, tank osztálytól és nemzettől függően változhat.

 • Jelen cikkünkben összegyűjtöttünk jó néhány, a játékkal kapcsolatosan a kezdőkben esetlegesen felmerülő kérdést, egészen az alapoktól, a kicsit mélyebb, játékmechanikai dolgokig. Veteránoknak sem árt átfutni, hátha találnak benne új dolgot ;)

  A cikket folyamatosan frissíteni, bővíteni fogjuk a jövőben, kommentekben várjuk az ez irányú javaslatokat is.

 • A csatában nyújtott kiemelkedő teljesítményért járnak a kitüntetések különböző formái, a medálok, a jelvények és rangok, melyek a játékos szolgálati feljegyzésében jelennek meg, akárcsak az aktuálisan játszott tankkal elért rekordok is.

 • Egy jármű sem mehet harcba teljes virtuális legénység nélkül. A legénység kezeli a tankot a játékos irányítása alatt. Számuk tanktól függően változhat, két főtől egészen hatig. Öt fő feladatkört különböztetünk meg melyeket a legénységi tagok külön-külön látnak el, vagy egy tag lát el többet, az aktuális tank kívánalmainak megfelelően.

 • A wiki Csata mechanizmusok cikksorozatában a lehető legnagyobb részletességgel mutatjuk be Nektek, játékosoknak a játék működésének egyes technikai alapvetéseit, azaz azon játékmechanizmusokat, melyek megértése mindenki számára jelentős előnyöket nyújthat majd a csatározások során.

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.