Jelenleg 383 vendég és 5 tag online

2018. augusztus 23. 07:32

WOT WIKI: Csata mechanizmusok - Javítás

Írta:
(9 szavazat)
1 hozzászólás

A wiki Csata mechanizmusok cikksorozatában a lehető legnagyobb részletességgel mutatjuk be Nektek, játékosoknak a játék működésének egyes technikai alapvetéseit, azaz azon játékmechanizmusokat, melyek megértése mindenki számára jelentős előnyöket nyújthat majd a csatározások során.

Ha egy modul megsérül a csata során, akkor a legénység egyből elkezdi megjavítani azt. A javítási idő függ a modultól és a legénység effektív javítási képzettségétől. A szerszámosláda és a prémium javítókészlet is felgyorsítja a javítás sebességét.

A legénység csak addig javítja a modulokat, amíg működőképesek nem lesznek, azaz "sárga" állapotig. Ilyenkor a modulok életereje nagyjából a teljes életerőpontjuknak a felére javul vissza.

Egy modul teljes javításához fel kell használni a szerszámoskészletet. A kisméretű készlet egy modult tud megjavítani egyszerre, a nagy pedig az összes sérültet.

A 9.18-as verzió óta 90 másodperc után minden fogyóeszköz újra felhasználható egy csatában, de fizetni csak az első felhasznált után kell fizetni típusonként a csata után.

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 11. 10:04
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ryek05 · 2 éve
    esetleg beletennétek valós értékeket?
    mennyi idő alap értéken melyik modul javítása. javítás skill mit dob rajta, nagy szerszámos láda mit tesz, nagy javítókészlet mit tesz, számszerűen.

    Thx

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.