Jelenleg 242 vendég és 2 tag online

Ruinberg - Lorraine 40t

2 éve 3 hónapja #286462 Írta: Ba_nshee
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
*** Lorraine 40t videóelemzés ***
* 1.1 verzióban játszott csata, a naplómból átemelt tartalom *

Egy hétig volt nálam a tank, nem is jellemezném most. Esetleg csak annyi, hogy a T44100, a Progetto és a Lorraine az említésre méltó T8 medium tankok.

Kezdőpozíció a középső utcán.
Toptier med a pályaváltoztatások után is határozottan erősebb oldalon, több lehetőség is adódik. Egy D9 a standard bokrok környékén vagy akár a nullás sor agresszívabb bejátszása. Ugyanakkor, a kis városban inkább az "opportunista" lövések, pillanatnyi lehetőségek a jellemzőek, amik nem a táras tanknak kedveznek. Azon se lepődjünk meg, hogy vonzanak az arty-safe pozíciók és így a zártabb utca.

Megfigyelésem szerint, ha a csapat nem tud kontrollt gyakorolni máshol, akkor itt könnyű beragadni, hasztalannak lenne ebben a pozícióban. Különösen egy páncél nélküli tankkal, mert nehéz tovább pusholni a mező és város felé is. Ezzel együtt is, ezt választottam, és teendő is akadt azonnal.

Kiegészítés:
A terület bejátszásánál fontos még figyelembe venni, hogy mennyi gyors és veszélyes tank siethet az ellenféltől a counter pozíció F2-be. Itt egyértelműen a Pantera tűnik ki a listából. (Játékosstatisztikák használata esetén finomítható ennek a lehetőségnek az esélye.) Látni fogjuk, hogy azonnal a beugró felé igyekszem, hiszen itt sem az MT-25 volt a legfőbb fenyegetés.
2:30

A pozíció lényegében kimerült, indulni kellene valamerre. Úgy gondoltam, ha a felszaladó Pantera megvan, akkor megvan a mező is. A középen játszó két e25 miatt egyelőre lenne tér az O-Ni felé is mozdulni, de értékesebb lesz a mező. Esetleg, még felmerülhet egy sokkal passzívabb játékként bemenni az új beülőshöz (D6), de erről azonnal le is beszélnék mindenkit, hiszen, ha a Pantera bejut az A7 op-op pozícióba, akkor azzal ott véget is érhet a történet.

Bíztam benne, hogy nem szpotolnak kifelé menet (cross), de sajnos pont kinéz a Löwe, ott meg látótáv is lesz nyilván. Nem bánom, hogy nem kezd el azonnal lőni a Pantera. A szökőkutat próbálom részleges fedezékként használni, aztán minél hamarabb eljutni a házakig.

4:30

Biztosan gondolták páran, milyen szerencse már, hogy mindkettő lövés bemegy a KV2-nek. Van is benne igazság. Azzal emelném ezt ki mégis, hogy kiváló és egyszerű példája annak, amikor el kell vállalni a gyengébb lövést. Hiszen, ha tovább célzok, akkor már nem lett volna idő a másodikra. Ezt ott azonnal fel kellett ismerni, így volt lehetőségem megölni az ellenfelet. Ahol, amiben, ha szeretnénk, akkor már szerencsét is tetten érhetünk.

Nekem is lennének ötleteim a szóráskép megváltoztatására, de azzal dolgozunk, ami van. Ennek az ismerete a lényeges. Ahogy az idegeskedés vagy állandó megváltoztatni akarás helyett szerencsésebb' lehet annak meglátása, hogy ez mindig egy játék az esélyekkel is. Annak szemlélete, hogy ez mindig egy mérlegelés is. A kockázat:nyereség mentén is. Hogy értelmünk és hozzáértésünk jelenléte véletlenszerű vagy bizonytalan tényezőknél is.

Ahogy mondani szokták, a célzás csak csökkenti a sebzés per percet! És ebben is van igazság.

4:50

Bíztam benne, hogy az AT8-ra ott az időablak, nem volt ott, az E25-nek már csak utána dobom a lövést, mert már inkább újratöltenék; amint adódik a lehetőség, kijövök onnan ismét.

6:30

Ki akartam használni az artink kivégzésének idejét, de kicsit késve érkezem, mellé is megy kettő. A Löwét nagyon célzom, vannak pillanatok, amikor fa is van közöttünk, de az átvágó E25 mindenképpen szpotolt volna, ezért hátrébb tolatok lövés előtt.

7:20

Bodzy új számot kevert fel, én meg felpillantok, hogy aha, ez öt ellenfél, meg ez Pool is, meg sima is. Egyetlen pool medálom volt, Kolobanovból is csak egy hamiskás. Úszott is már el ilyen lehetőség a nagyjából semmin. Na, volt izgalom kérem! Fontos lövések következnek.

8:15

Látszik, hogy vacillálok. Ha ez nem egy 5+5 helyzet, akkor lehet, hogy itt megállok, bevárom az egyiket, tovább játszom ezt a területet, nem aggódom túl a két artit.

Ez egy 5+5 helyzet. Van idő. Legyen ez lépésről lépésre.

11:30

Ellenfél nem tudja, hogy honnan érkezem, artik már zsebben, medálokat is ott érzem már.

Valaki beáll foglalni! Azonnal három különböző forgatókönyv játszódik le bennem erre. Melyik irányból menjek? Beáll a másik? Hol a másik? Meglesz? Tuti meglesz. Nyugi Bazsikám, nyugi.

Ezzel be is hajtok az ellenfél báziskörére! Pedig amúgy nem lett volna fontos behajtani rá. Bamba játék. Aztán egyből meg is látom a másikat, aki már el is kezdett rám fordulni emiatt. Mérges vagyok magamra.

Ha nem vagyok mérges magamra, ha nem ez van, akkor persze, nyilván felveszem a sérülést, megállok azt lelövöm! Belefér.

De ez nem egy olyan helyzet volt. Itt semmi sem fér már csak úgy hűbele! Itt tovább hajtok. A másik egyedül van. Az SU is egyedül van. Én is egyedül vagyok. Lépésről lépésre.

Pool, Kolo, let's go!


(Solo stats, solo marks.)
Gunmarks: i.imgur.com/m8DMUep.png
Blog: www.wotinfo.hu/...rt=780
Replays: wotreplays.eu/u...609904
Videos: tinyurl.hu/F9fY/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Turan_II, Bhalangir, RedFox69, Istiger1

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

2 éve 3 hónapja #286474 Írta: Turan_II
Megválaszolva: Turan_II
Gyönyörű bokorhasználat. Folyamatos okos újra pozicionálás. Na ezeket kéne nekem megtanulni:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!


KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.