Hasznos Linkek!

4 éve 8 hónapja #289931 Írta: Echiron
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Sziasztok, az alábbi oldalakon meg tudjátok nézni egyes tankok paramétereit beleértve a páncéljukat és azt, hol ütheted át.

wotinspector.com/en/
wot.zipek.cz/
tanks.gg/

Az oldalakról bővebben:

A wotinspector oldalon több funkció is elérhető, mint például a tank/pálya/mod/replay elemző vagy heatmap (hol mozognak a legtöbbet a játékosok adott pályán). Ha a tankok páncéljára vagy kíváncsi akkor az armor inspector részre kattints majd alul lesz 2 sáv a shooter és a target; angolul nem tudók kedvéért a shooter résznél válaszd ki mivel lősz és a target résznél amire lősz, aminek a páncéljára kíváncsi vagy. Mind 2ő mellett a tank selectorral tudsz kiválasztani új tankokat a "vizsgálathoz"

Zippyho Tankopedia cseh oldal de nem kell félni minden angolul van kint. Egy lista fogad minket ahol egyből ki lehet választani a kívánt tankot (sajnos 0.9 óta nem frissült :( ) . Itt aztán minden irányból meg tudjuk vizsgálni, oldalt a tank egyes "paneljeit" is el tudjuk távolítani vagy éppen a vizuális megjelenítést adhatjuk hozzá.

Tanks.gg QuickyBaby oldala, immár egy statisztikai felülettel is el lett látva mintegy wot-life szerűen. Ha a tankra vagyunk kíváncsiak akkor a "Full tank list" menüben ki tudjuk választani; azt ,hogy ki lő rá azt a compare (tank kiválasztása) majd vissza a 3D felületre. Több tank összehasonlítására is van lehetőség a "Compare tanks" opcióban. Itt be lehet állítani milyen konfigurációt szeretnénk vizsgálni.

Remélem hasznos volt :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, Bhalangir, paripa21, netuddgi_hu, Hurrikán

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

4 éve 6 hónapja #290663 Írta: Golza
Megválaszolva: Golza
www.worldoftank...e.com/

Ez inkább statisztikai összehasonlító oldal, a lőszerkaliberektől sebzéseken át egyes tankok adatbázisán át a stratégiákig találhatók érdekes információk

www.worldoftank...e.com/

itt inkább játékmechaninizmusok és leírások találhatóak, ami viszont egyedivé teszi aza prémtankok különböző szorzóinak táblázata a Tank profiler -> Premium tanks menüben ahol XP, Credit és legénységi XP szorzókat lehet megtekinteni, még a különleges játékmódok tanjaira is. A tank nevére kattintva képen is megtekinthető.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

3 éve 2 hónapja #300925 Írta: Wot_Tokfilko
Megválaszolva: Wot_Tokfilko
Sziasztok! A Tank akadémia témakörbe tartozhat, de ha tudtok neki jobb fórum topic-ot, akkor nyugodtan tegyétek át.

Egy játékos készített két tips and tricks videót, vagyis hogy mire érdemes odafigyelni a játékban. Nem csak kezdőknek, de főleg nekik hasznos lehet. Több mint 100 apró infó, ami segíthet jobb játékossá válni:

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tankpeti

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.