Jelenleg 419 vendég és nincs tag online

2019. december 11. 06:51

III. Morphelo bajnokság - Nézői nyeremények

Írta:
Értékelés:
(13 szavazat)
1 hozzászólás

Természetesen a III. Morphelo bajnokság során a közvetítés nézőiről sem feledkezünk meg! A közvetítések nézésével pontokat gyűjthettek majd, amelyeket értékes ajándékokra válthattok be.

Ahogy már egy korábbi cikkben írtuk az esemény során nem csak a versenyzők, hanem a nézők is nyerhetnek majd értékes, akár játékbeli (pl.: 8-as prémium tankot, bónuszkódot), akár kézzelfogható ajándék tárgyakat (pl.: pólót, bögrét), valamint a Brandstore webáruházban beváltható különböző kedvezményre jogosító kuponokat is, aminek segítségével még olcsóbban szerezhettek eredeti World of Tanks és Tankfan termékeket.

A közvetítések nézésével pontokat gyűjthettek majd, ezeket az adás alatt különböző értékes ajándékokra válthatjátok majd be. De még mielőtt bárki is megijedne nagyon egyszerű a feladat! Rendelkeznetek kell egy Twitch fiókkal és ezután már csak annyi maradt, hogy bejelentkezve nézitek a közvetítést, utána már a rendszer automatikusan számolja a pontokat!

Az összegyűjtött pontok összegét ezen az oldalon tudjátok majd figyelemmel követni!

A pontokat az adás ideje alatt kétféle módon válthatjátok majd be, amihez érdemes előre társítani a Streamelements-et a Twitch fiókkal. Ezt a két nagyon egyszerű lépést itt láthatjátok!

A pontbeváltás módjai:

  • Stream bolt -> Itt megismerkedhettek a stream bolttal!
  • RNGSorsjegy -> A legértékesebb ajándékokat sorsolni fogjuk, ezeken a sorsolásokon “RNGSorsjegy” váltásával lehet részt venni. Minél több RNGSorsjegyet váltotok egy ajándékra, annál nagyobb eséllyel nyerhetitek meg azt. RNGSorsjegyt az adás alatt összegyűjtött pontokért cserébe válthattok majd. Itt bemutatjuk, hogy ez hogyan is néz ki.

Az összegyűjtött pontokat a következő nyereményekre lehet beváltani:

Brandstore webáruház nyereményei

WoT-os nyeremények

  • 2 db 8-as prémium tank (LT-432)
  • 30 db Bónusz kód (7 nap prémium)
Utoljára frissítve: 2019. december 11. 06:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ggamer4 · 7 hónapja
    Hol és mikor lehet RNG sorsjegyet venni?

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.