Jelenleg

20
látogatónk van

6 hozzászólás

Az oldalsó hegyi ösvényekről rommá lőhető város és a fagyott folyómederben átrohanó lightok... nagyjából ennyi maradt meg bennem erről a térképről, ami a 9.5-tel került ki a rotából.

11 hozzászólás

  VIII ⋅ Škoda T 27 ⋅ Kis csomag ára: 10.100 Ft ⋅ A tank adatlapja
  VIII ⋅ T-44-100 ⋅ Kis csomag ára: 12.600 Ft ⋅ A tank adatlapja
  VIII ⋅ E 75 TS ⋅ Kis csomag ára: 10.800 Ft ⋅ A tank adatlapja

45 hozzászólás

Most már hivatalos, hogy újrakezdődtek a tankegyensúlyozások is zárt teszten. A módosításokat a két magas tierű svéd nehéz tankkal, a Kranvagn-nal és az Emil II-vel kezdik, de sorra jönnek majd utánuk francia és amerikai nehezek és egyedi járművek is.

Figyelem, a cikkben lévő módosítások nem véglegesek, bármikor változtathatnak rajtuk!

5 hozzászólás

Két hétnyi, hat új térképjelöltön vívott harc után a Felderítő küldetés mód véget ért. Európában több mint 205 ezer játékos tesztelte a prototípusokat és közülük 172.547-en szántak időt a kérdőívek kitöltésére is. Összesen 4.784.850 csaták játszottak le a Felderítő küldetés módban, így immáron hivatalosan is megnevezhetik a két legsikeresebb helyszínt: Aquila és Anykeyyevka:

1 hozzászólás

1. A MINDENÁRON MEGSZÁLLÓ

A csata elején vagy később, de egyértelműen nyerő helyzetben befoglaló, 0-t sebző harcipracli - nála jobban már csak az összes többi csapattársat szeretjük, akiknek eszük ágában sincs resetelni. Persze mi is megtehetnénk, de hát azért van ott a többi kérődző, hogy mindezt megtegye helyettünk... Megrögzött skót származású pacifista, aki mindenáron megpróbálja a csatát leadott lövések nélkül befejezni, összekötve ezzel a kellemeset a hasznossal - kedvenc könyve a "Spórolás és béke".

20 hozzászólás
  • Ha egyszer bejött egy taktika, akkor ismételd azt minden egyes csatában még akkor is, ha 10-ből 9-szer nem jön össze. Pl.: A völgybe menni Lakeville-en, vagy a tengerpartra Overlordon. 
  • Ha egy jobb statisztikájú játékos életben marad miután meghaltál, akkor ő csakis camper lehet. 
  • Ha egy jobb statisztikájú játékos hamarabb meghal, mint te, akkor ő egy barom noob. 
  • Mindig másokat hibáztass azért, mert kikaptok attól függetlenül, hogy a Tier VIII-as prémium tankodban az átlagsebzésed nem éri el a 800-at. 
  • Minimum 3 lövést szedj be azért, hogy cserébe, leadj egy lövést az ellenséges tankra. 
6 hozzászólás

Középen széles utak és alacsony, rombolható épületek, nyugaton heavy dühöngő, keleten pedig egy papírfaluval megtöltött fennsík várt ránk ezen a térképen. Artyzásra kiváló volt, legalábbis míg át nem szaladt középen egy light/med és egyedül lecsemegézte az összes SPG-t.

9 hozzászólás

A térkép helyszíne egy kikötőváros ipari területe volt, ahol a csapatok gyárépületekkel, raktárakkal, dokkokkal, nyitott sínpályákkal és hidakkal teleszórt területen csatázhattak egymással. Az ellenséges bázisokra vezető legrövidebb út a két, sínpályákat átívelő autópálya hídon át vezetett, amiről azonban mivel mindkét csapat tudott és próbált is kihasználni, nem sok sikerrel kecsegtetett ez az irány. Port a 0.8.11-ig élt.

5 hozzászólás

Egy új elem jelent meg a nyilvános teszten "Átképzési parancs" néven, mellyel ingyenes skill resetet hajthatunk végre egy legénységi tagunkon. Jelenleg Frontline szintlépéseknél szerezhetünk belőle, majd próbálgathatjuk működését.

 

15 hozzászólás

A térkép a 9.7-es verzióval került ki a rotából, éspedig az északi csapat nyerési arányának kiegyensúlyozatlansága miatt. Med dühöngő a bal-felső sarokban, heavy peak-a-boo a déli szárnyon, könnyű tank játszótér középen és betoncamp az északi fennsíkon. Neked mi jut róla eszedbe?

© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.