- Köszönetek: 1908
Jelenleg 323 vendég és 2 tag online
phurges00 beküldte: Na kedves emberek, van megoldás szakaszozásra barátlista nélkül is.
Egy klántag indít egy sh-t... aki szakaszozni akar a haverjával, az manuálisan rákeres az általa indított SH-ra és csatlakozik a szobába. Ott pedig már mehet a jjobb klikk és szakasz létrehozása .
Nekünk így sikerült. Én klán nélküli vagyok. Bementem az sh szobába , ott pedig meghívtam akit akartam. Akit hívtam Venti-s. Megkapta a meghívást és el is fogadható .
pár perc az egész, de legalább nem kell egyedül gyötrődni...
Már megoldották.Tomat beküldte:
phurges00 beküldte: Na kedves emberek, van megoldás szakaszozásra barátlista nélkül is.
Egy klántag indít egy sh-t... aki szakaszozni akar a haverjával, az manuálisan rákeres az általa indított SH-ra és csatlakozik a szobába. Ott pedig már mehet a jjobb klikk és szakasz létrehozása .
Nekünk így sikerült. Én klán nélküli vagyok. Bementem az sh szobába , ott pedig meghívtam akit akartam. Akit hívtam Venti-s. Megkapta a meghívást és el is fogadható .
pár perc az egész, de legalább nem kell egyedül gyötrődni...
Barátom és én is klán nélküliek vagyunk. Mostanában úgy szoktunk szakaszozni, hogy pontosan egyszerre nyomunk rá a csata gombra 6-os tankkal, és szurkolunk, hogy egy csatába tegyen. 10-ből 7-szer sikerül kb.. Ha egy oldalra kerülünk, akkor mehet rögtön a szakasz. Ha másik csapatba, akkor a csatajelentésnél meg tudjuk hívni egymást.
Amúgy meg .... be, hogy még mindig nem tudták ezt a hibát megoldani...