Jelenleg 387 vendég és 3 tag online

Motorostúra 2019 augusztusában

7 hónapja 4 hete - 7 hónapja 4 hete #292413 Írta: osama81
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
WoT-oztam pár évet kisebb-nagyobb megszakításokkal, jelenleg (kb. 1 éve) nem játszom rajta. Gondolom a címből vágni miről van szó! Egy csapat összeállításán dolgozom, 2020 augusztusára tervezem az utat. Indulás Budapestről, persze ahogy megyünk be tudunk ugrani bárkiért. Fő állomások: La Gleize (B) - 1944 december Museum; Bovington (GB) - The Tank Museum illetve Yeovilton (GB) - Fleet Air Arm Museum.

Elvárások:
  • minimum 2 éves "A/2" ill. "A" jogosítvány valamint legalább 20.000 km levezetett táv, lesz 1-2 alkalom összeszoktató vezetés, hogy ne idegenként induljon a konvoj, de akinek frissjogsija van az úgyis meg fog látszani szóval bocs
    saját motor, lehetőleg túraendúró/túrasport/sportendúró osztályú gép, 500-1000 köbcentis
    betöltött 30. életév, stuntosok, mutatványosok, magamutogató gyorsulós bohócok kíméljenek, ez endurance túra lesz, csak tankolni állunk meg illetve az egésznaposra tervezett múzeum-látogatások után 1 éjszaka motelekben (mivel mindegyik múzeumra egy teljes napot számolunk)
    off-road nincs tervbe véve, az EU-s nemzetközi közúti forgalmi elvárásoknak megfelelően legyen felkészítetve a járműved.

Nyitott vagyok bármilyen kezdeményezésre, sőt... "EVeryday is a school day!" szóval, ha van építőjellegű ötleted, amivel hozzá tudsz járulni az úthoz szívesen fogadom. Mindenki zsebből fizet, nincs foglalás, nincs közös kassza, viszont ha többen összejövünk a szállást majd okosan kell megtervezni, ill. a múzeumokban is van csoportos kedvezmény természetesen és a csalagút/komp kérdés is nyitott egyelőre!
Nagyvonalakban ennyi. Aki csatlakozna írjon válasz ide!
Sziasztok

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 4 hete #292414 Írta: osama81
Megválaszolva: osama81
Bocs, a helyes címben 2020 van

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!


KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.