Jelenleg 394 vendég és 8 tag online

Válaszra sem méltó kizárás!?

1 éve 3 hónapja #287106 Írta: Macsoman
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
T Fórumozok.
két nappal korábban kaptam egy kitiltást 7napra.
Levélben megkérdeztem mi alapján hozták meg döntésüket. Válasz nem érkezett, annyit írtak, hogy a Fair Play Policy szabályzat szerint megsértettem a szabályokat. Semmivel sem tudták alátámasztani! Azt írták, hogy nem kötelesek a válaszadásra, ez meg mi, ha hibáznak akkor én szívok, ez nem egy helytálló viselkedés. Kértem szüntessék meg az ideiglenes kizárást, nem a 7 nap kizárásról van szó, nem csalok és módokat sem használok, látszik is a statisztikámon. kértem ha nem használhatom az általam nem kevés pénzért vásárolt tankokat, azok összegének a visszafizetését. A válasz meg is jött!! Nem fizetik vissza, ráadásul szerintük ezzel a reklamációval ismételten megsértettem a szabályzatukat, véglegesen zárolták a profilom!! Ez valami vicc? segítséget kérnék igazam igazolására! Nem tudok jól angolul de megértettem magam. A segítséget előre is köszönöm.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Alexis

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 3 hónapja #287110 Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
Az a helyzet, hogy aki a FPP miatt kapott 7 nap pihenőt, az itt a fórumon, az nem kap túl sok segítséget. Mert ezt nem ok nélkül osztogatják. Le is írták, hogy nincs helye reklamációnak.

Az hogy reklamáció gyanánt kérted az általad BÉRELT tankok árának visszafizetését, nem tudom mibe ütközik, de nekik elég volt arra, hogy felfüggesszék a bérleti szerződésedet. Kellemetlen.

Esetleg ha ideraknád az első FPP miatti levelet, majd az első leveledet a válasszal, valamint a második levelet szintén a válasszal. Hátha abból valaki tud neked okosat mondani.


.Trollz be flippin' out, Mon!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 3 hónapja - 1 éve 3 hónapja #287113 Írta: Alexis
Megválaszolva: Alexis
Nem egyedi eset.
A kényesebb reklamációkat szovjet modon kezelik.
Azt hiszik bármit megtehetnek és úgy néz ki ez igy is van.
ugyanakkor komoly hátrányban vannak a magyar játékosok ,hogy nincs magyar ügyfélszolgálat és mintha ennek hiányában a magyarok reklamációi nem is lennének számukra annyira fontosak.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 3 hónapja #287115 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
7 nap BAN, ami egybeesik a tizenkettedik BAN hullámmal. Hmmm Hmmm Hmmm

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!


KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.