Jelenleg

22
látogatónk van

Örömködő

1 éve 5 hónapja #304279 Írta: AssistKing
Megválaszolva: AssistKing
ELC 9,2k spot

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Vaspaprika, sziszifuszi, Tank_szemelyzete, fabyzol3, Slandyke, harakiri, Guszti_apu
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #304280 Írta: Guszti_apu
Megválaszolva: Guszti_apu
Szép teljesítmény gratulálok a 2.dik csőfestéshez is nekem nem megy ijen jól a felderítőkkel esetleg szakaszban benne lennél? Üdv Guszti_apu
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #304309 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu

Nincs jogosultságod az oldal eléréséhez!

2-ik csatám vele , de már most nagyon megszerettem 

Gratula. Bár kérdezd meg a Tankpetit. Mert mintha az ő "kézikönyvében" olvastam volna olyan teóriát (ami nem tudom bizonyított-e), hogy az első x csata kedvezőbb MM-ű új beszerzésű tankoknál.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, harakiri
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #304314 Írta: kakszi.lajos
Megválaszolva: kakszi.lajos
először néztem nagyot, hogy ez ilyen gyenge, hogy 844 base xp-re már mestert ad, aztán láttam, hogy bukta lett és a bónusszal együtt már 1300+ volt az alap tp.  
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #304323 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi
Jó pár hónap kihagyás után milyen kis kellemes körbe futottam bele...

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, fabyzol3, Slandyke
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #304329 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

Viszont azt nem értem, hogy miért nem látom a feltöltéseim közt?

Ha újra fel akarom tölteni, akkor azt írja ki, hogy már fel van töltve és ha a sárgára kattintok, bejön.

???

Nekem is volt már kétszer ilyen esetem. Egy másik oldalra töltöttem fel a wot-record.com-ra és ott semmi gond nem volt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bagó.bagó
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #304330 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Elővettem a toborzó programos kisaccomat, hogy tudjak magamnak kis ládákat küldözgetni. Ha már ott voltam, akkor a kiképzőtáboros "ingyen tier 6 tank" tokant beváltottam AMX 12t-re (nem volt még normális szintű light az accon). Ha eléri végre a legénység a 100%-ot, akkor 2 milláért kapnak legénységi könyvet, és végre nem 6. érzék nélkül kell spottolnom . Bár még így is kijönnek ilyen körök:

Vidám Percek Méreg Ellen: RanZar FV304 elemzése
Fejlődésben vagyok: 17 tankon 3 GM, szépen kékülgető WN8.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi, fabyzol3, Slandyke, Bulcsu
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #304331 Írta: Bulcsu

Elővettem a toborzó programos kisaccomat, hogy tudjak magamnak kis ládákat küldözgetni. Ha már ott voltam, akkor a kiképzőtáboros "ingyen tier 6 tank" tokant beváltottam AMX 12t-re (nem volt még normális szintű light az accon). Ha eléri végre a legénység a 100%-ot, akkor 2 milláért kapnak legénységi könyvet, és végre nem 6. érzék nélkül kell spottolnom . Bár még így is kijönnek ilyen körök:

Ha KV2 lett volna nem lájkolom. (Arra a városi legendára célzok, hogy Enszken indulásnál, ha eleresztesz menetből egy lövést KV2-essel az ellen bázisa felé, akkor néha látatlanban robbannak az ellen tankjai.   )
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #304335 Írta: AssistKing
Megválaszolva: AssistKing
Tiger 3 gm

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, fabyzol3, Slandyke, Guszti_apu, Bulcsu
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #304337 Írta: Guszti_apu
Megválaszolva: Guszti_apu

Tiger 3 gm

Na igen azért ám érdemes lenne prémium account előfizetést venni mert ahogy látom a prémium páncéltörők viszik a kreditet. Na de nem szép teljesítmény egy ilyen legendás tankra megszerezni a maximális kitüntetést gratulálok hozzá sok sikert a tiger ii tankhoz nekem nagy kedvenced gondolom mehet szakasz üdv Guszti_apu

Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #304347 Írta: sziszifuszi
Megválaszolva: sziszifuszi

Én vidéki gyerök vagyok,de gyümölcsöt még nem öttem,mert mindig mögvertek,ha öszöm a cefrét:)
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, fabyzol3, Slandyke, harakiri, Bulcsu
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #304354 Írta: javadamka1
Megválaszolva: javadamka1
Eddigi leggyorsabb 3 gunmark :)

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi, Tank_szemelyzete, fabyzol3, Slandyke, harakiri, Bulcsu
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #304356 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
És ezzel a Badger Top of the Tree 200 ezer sebzéses küldije kipipálva! Kár, hogy buktuk.

Vidám Percek Méreg Ellen: RanZar FV304 elemzése
Fejlődésben vagyok: 17 tankon 3 GM, szépen kékülgető WN8.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi, Slandyke, harakiri, Bulcsu
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #304359 Írta: Bulcsu
Első 5 sorozatban vesztes csata után épphogy  kiizzadt 50% napi winrate, és egy új tank ász. A csúcson kell abbahagyni. :) (Mára) 
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #304362 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

Első 5 sorozatban vesztes csata után épphogy  kiizzadt 50% napi winrate, és egy új tank ász. A csúcson kell abbahagyni. :) (Mára) 

Első 3 GM-s tankom 
Téma zárolva.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.