- Köszönetek: 446
Gratula. Bár kérdezd meg a Tankpetit. Mert mintha az ő "kézikönyvében" olvastam volna olyan teóriát (ami nem tudom bizonyított-e), hogy az első x csata kedvezőbb MM-ű új beszerzésű tankoknál.
Nincs jogosultságod az oldal eléréséhez!Nincs jogosultságod az oldal eléréséhez!Nincs jogosultságod az oldal eléréséhez!
2-ik csatám vele , de már most nagyon megszerettem
Nekem is volt már kétszer ilyen esetem. Egy másik oldalra töltöttem fel a wot-record.com-ra és ott semmi gond nem volt.Viszont azt nem értem, hogy miért nem látom a feltöltéseim közt?
Nincs jogosultságod az oldal eléréséhez!
Ha újra fel akarom tölteni, akkor azt írja ki, hogy már fel van töltve és ha a sárgára kattintok, bejön.
Nincs jogosultságod az oldal eléréséhez!
???
Ha KV2 lett volna nem lájkolom. (Arra a városi legendára célzok, hogy Enszken indulásnál, ha eleresztesz menetből egy lövést KV2-essel az ellen bázisa felé, akkor néha látatlanban robbannak az ellen tankjai. )Elővettem a toborzó programos kisaccomat, hogy tudjak magamnak kis ládákat küldözgetni. Ha már ott voltam, akkor a kiképzőtáboros "ingyen tier 6 tank" tokant beváltottam AMX 12t-re (nem volt még normális szintű light az accon). Ha eléri végre a legénység a 100%-ot, akkor 2 milláért kapnak legénységi könyvet, és végre nem 6. érzék nélkül kell spottolnom . Bár még így is kijönnek ilyen körök:
Na igen azért ám érdemes lenne prémium account előfizetést venni mert ahogy látom a prémium páncéltörők viszik a kreditet. Na de nem szép teljesítmény egy ilyen legendás tankra megszerezni a maximális kitüntetést gratulálok hozzá sok sikert a tiger ii tankhoz nekem nagy kedvenced gondolom mehet szakasz üdv Guszti_apuTiger 3 gm
Első 3 GM-s tankomElső 5 sorozatban vesztes csata után épphogy kiizzadt 50% napi winrate, és egy új tank ász. A csúcson kell abbahagyni.
(Mára)