- Köszönetek: 3020
Jelenleg 729 vendég és 2 tag online
Nekem sem tűnik fantasztikus ötletnek a venti elhagyása. Minden gun statod romlik, de még "full" látótávod sincs nélküle. Ráadásul, ha gyorsabban mozdulsz turbóval (kinézéskor), akkor még jobban szét fog esni a célköröd.hogy oké, turbo kell rá és már jó is
Hát igen, ezekkel addig vagy vitéz, amíg van HP-d. Ha 1200 HP-d van összesen, akkor elég szélsőséges eredményeid lesznek. : )Én sosem szerettem ezeket a "troll" páncélokat.
Ha enyhén felfele lőnek az oldalára, akkor 30mm lemez (lefelé pedig, igen, 30mm motortér), de ez a progettónak pont nem overmatchelhető, és egyébként is ez a kisebb probléma, nagyon sok tanknak gyenge ilyen esetben az oldala. A probléma a bumszli, kilógó orrod, amit minden be fog ütni abban a szögben. Tehát, az "alap" sidescrape az lényegében tilos vele. Amivel próbálkozhatsz, hogy szélesen kitolod a feneked és ellöveted az ellenfelet. Ezzel persze az a baj, hogy páncél indikátor mellett nem sok játékost lövetsz ma már el az oldaladra (ha nem HE van töltve). Vagy reverse. Akárhogy is, a lényegi pont, hogy szenvedés lesz vele a sidescrape, mert egyszerűen senkinek nem mutathatod a hatalmas orrod sarkát.Sidescreapeltem vele Lakevillen, és egy Progetto fullra belém tárazott
olyan franciásan szór
Ez nem tűnt fel a streameken, de nem tudom, lehet, hogy nagyon hülyén helyezkednek el. Akárhogy is, amikor 1200 HP áll rendelkezése összesen, akkor nem is igazán mozgat a kérdés.Modulok.
Látom lelki szemeimmel, hogy 2 hónap múlva jönnek majd a konteoók, hogy nerfelték.
Egyetértek, és még mindig a plusz oldalon. Mármint, simán átlag feletti, de elég jól belőtték. Így a Lis után, meg úgy általában, nem egy túl izgalmas tank (számomra), de nincs is vele probléma.Véleményem szerint ez az a tank, ami tök jól balanszolt lett.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!