Jelenleg 367 vendég és egy tag online

10k csatám van és noob vagyok. Mit tegyek?

6 éve 10 hónapja #22031 Írta: dozer00
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
10ezer csatám van és noob vagyok. Mit tegyek?

Gondolkodtunk már el azon, aki 10 ezer csatát lejátszottam(gyakorlatilag több mitn egy év játék áll a hátam mögött) és még mindig nem tudok körönként kilőni egy tankot, ( sőt 4-5 csatánként sem), hogy mit rontok el?

Hogy azzal áltatom magam , hogy szórakozok, de közben igen is csak magamra haragítom a 14 másik játszótársamat?

Mit csinálok rosszul? még is csakmeg kellett vásárolnom egy egeret meg egy monitort és használni? nem csak fél kézzel intuicióval irányítani a tankokat éjjelente kibotozni a tier6os tankkal a másnapi elherdálandó kreditemet?
Rosszabb esetben már felérem ésszel az utalás mechanizmusát és 100 ezer forintot ráköltöttem a játékra , de nem bírok belőni senkit még premium ammóval sem? (persze mert mindenki köcsög csíter...)


Itt osszátok meg a véleményeteket, és szigorúan abban a témában, ki hogy látja , milyen indíttatásból szívatja még mindig magát az, aki szórakozás címszóval azt állítja, teljesen meg van elégedve avval h napi több órában ingyen dmg-t nyújt azoknak a játékosoknak akik használják a fejüket és érdemben szeretnék eltölteni a napi játékidejüket.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lurenkill, D1smay, u15u60lp
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #22033 Írta: 400V
Megválaszolva: 400V
Beszéld meg ezt egy 60 éves emberrel. Vagy Nézz streamet ahogy az idősebbek játszanak. Fogja a pénzért vett IS6 ját és úgy áll ki 3 db tier 9 es tank elé alap lőszerrel mintha az a 3 tank 3 lövés lenne.

Témáztam már sokat 50 éves emberrel TS en és megértettem hogy ő is szeret játszani és amúgy is sehol nincs leírva hogy te meg te nem játszhatsz mert nem lősz ki csatánként 1 tankot se. Másik topicban is írtam hogy vannak akiknek nem ez az életük. Csak gondolkozz el azon a tényeken hogy bármelyik csatába mész be xp t kapsz, és milyen az amikor te elkezdted. Ott volt az IS7 ránéztem csorgott a nyálam mint egy óvodásnak ha nyalókát adsz neki. Ne feledd te is voltál 1 csatás kezdő akinek semmiről nem volt fogalma.

Ha van egy kevés logikád és realitásod amiket leírtam végig tudod gondolni mit jelent. Valakinek az az öröm ha bemehet a tankjával lövöldözni és valakinek az ha 3 csatánként top gunt lő.

Ha komolyabban érdekel a téma akkor szánj rá időt és keress itt egy olyan emberkét aki közvetít streamet és nézd akkor majd megérted.

hu.twitch.tv/di...s/live

Nem akartalak semmilyen formában megsérteni. Én is így gondoltam sokáig mint te hogy minek játszanak ezek a tehetségtelen emberek míg ezeket a dolgokat meg nem tapasztaltam. Egy 2000 effys játékos egy 100 effys játékossal szemben a való életben ugyan annyit ér. Vagy esetleg tudsz e olyanról hogy vannak beteg és sérült emberek akiknek ez a játék rengeteg örömet okoz és lehet hogy te őket szidod? Mondjuk egy tolószékes vagy mindkét lábát elvesztő emberke.


Lehet bonyolult amit írtam de ha adsz magadnak pár percet szerintem meglehet érteni.

Randomban sehol nincs előírva hogy kinek milyen teljesítményt kell nyújtania!

A játék pedig sokak számára szórakozást jelent és nem életcélt meg hivatást. Ha ezt jelenti akkor az illető függő és beteg.

Ismétlem senkit nem akartam megsérteni ha úgy érezte ne érezze úgy mert ez csak egy vélemény amit lehet más nem így lát! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: exa599, Kismutyur, CrossMetal1, Szete58, tothattika07, deaxus, bill68, Dude_sniper, Ping Pong, Lolkabolka_HUN
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #22036 Írta: sid_the_sloth
Megválaszolva: sid_the_sloth
hát én erről teljesen más véleménnyel vagyok. akármit mondhatsz, akkor sem fogom felfogni, hogy minek játszik a játékkal olyan, akinek van 20k csatája, 200as ratingje meg 40%-os winrate-je... szórakozást nyilván nem talál a játékban, hisz ez már nem szórakoztató semmilyen szinten, ráadásul azoknak a játékosoknak is elbassza a játékát, akik a csapattársai és esetleg tudnak is valamennyire játszani. az ilyeneket igenis le kell oltani és szedjék le a francba a játékot, sokkal jobb nekik is ha valami mással kezdenek foglalkozni.

vagy egyszerűen csinálni nekik egy külön "Zoo" szervert aztán ott azt csinálnak amit akarnak.

ugyanígy azzal sem értek egyet, hogy a noobok rögtön tier8 prém tankkal kezdenek, még sokkal idegesítőbb stat nélküli t34-eket látni, mint a bénázókat, simán minimum csataszámhoz kötném ezek megvételét, csak hát üzleti szempontból a WG-nek nem érné meg.

való igaz, hogy voltam én is kezdő, való igaz, hogy sokáig voltam alacsony ratingen (ezért is nem tudom most sem már feljebb húzni sokkal), de annyira nem voltam béna, hogy 10-20k csatánál még 300as ratinggel szívjak meg 40% WR-rel.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #22042 Írta: deaxus
Megválaszolva: deaxus
Nagyon egyet értek 400V véleményével.Nekem a 10 éves fiam játszik egy külön account alatt,és very bad a státusza.De tetszik neki a játék,és örömöt okoz neki,ha kilő néha 1-1 tankot.Sőt kapott névnapjára egy Churchill 3-at is,hogy élvezze a nagyobb tankokat is,és keressen egy kis kreditet.Voltran1 a neve,ha valakit érdekel.

Gondolom most jönne az a rész,hogy rugdossam ki a gyereket a székből és zavarjam át a másik szobába,hogy nehogy valakinek elrontsa a játékát,mert mekkora noob.
Gondolom ezt mindenki megtenné a saját gyerekével,hogy kockamarci jól szórakozzon.
Amúgy szoktam neki segíteni,amennyire tudok,de egy 10 évesnél még mások az igények.

Másrészről ha valaki 10k csatát végigharcol ebben a játékban,az biztos utánanéz a dolgoknak valamilyen szinten.Kivéve,ha botol,de az megint más dolog.Azt a készítőknek kellene kiszűrni.
10k csata,baromi sok,ha nem valami mazochista az illető.

Egyébként is a máik oldalról nézve: tök rossz érzés,amikor kockamarci és Ts-es csapata átgázol rajtam,mert ők übersokat játszottak,és értenek hozzá.Nekem meg dolgoznom kell,gyereket nevelni...stb,és csak néha jutok géphez.
Ja,és hozzá jönnek a szebbnél szebb beírások: szarok vagytok,könnyű győzelem...stb.
Ez kicsit sem lelombozó. :(

Bocs,ha elkanyarodtam egy kicsit a témától.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: exa599, Kismutyur, CrossMetal1, Szete58, bill68, Lolkabolka_HUN
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #22045 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
400V

Talán ha figyelmesebb lenél....

10ezer csatám van és noob vagyok. Mit tegyek? <--- ez a neve a topiknak.

Tehát amit le írtál, annak fele nem ide tartozik.

Attól hogy valakinek nincs meg a lába nem jelenti hogy hülye, ezáltal tudna rendesen is játszani. Így ezt sem értem miért jutott eszedbe.

Azt sem értem hogy jön mindig a noob témához a való élet?
Senki nem mondta, hogy a 300EFF játékos kevesebbet ér az életben.

Ezek után talán neked is kellene párpercet gondolkodni mielőtt hozzá szólsz olyan dologhoz amiről jelen esetben szó sincs.

De van 1 nagyon jó példám, van 1 sakk nagy mester... menyi játék után unnálrá a játékra ha mindig kikapsz ?

Mivel nem a 3-500Eff játékos nyeri a csatát így nem is Ö győz, de ezt már ésszel nem érifel ezért a csapat győzelmét a saját győzelmének könyveliel.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #22050 Írta: 400V
Megválaszolva: 400V
Tök jó hogy ennyire unatkozol!

Nem hát nem ide tartozik, itt robotok és kísérleti mesterséges inteligenciát fejlesztő mérnökök játszatják a teszt alanyaikat. Kizárt dolog hogy egy 6 éves vagy egy 60 éves játszik és tuti hogy a WOT mindenki életcélja és innen fog nyugdíjba menni, és a sírjára is az lesz írva hogy hős halált halt a csatamezőn powered by WARGAMING!

You tube on láttam beteg embert aki a fejével irányította az egeret mert annyi izomzata sem volt hogy önerőből felkeljen az ágyból, konkrétan beteg ember volt.

Pont erről szól a topic hogy emberünk önjelölt Hitler módjára főbelőne mindenkit aki nem tud játszani meg nem ez az élete hogy max kajálni meg wc re járjon ki a gép elől meg aludni hadja abba max a játékot.

Többnyire ha egy 6 éves játszik akkor szórakozni akar. Ezt megkapja? Igen. Nincs miről beszélni. Az meg sajnos a sok wotlife játékos baja hogy ezzel a játékkal kel meg fekszik hogy adott mapon mit kell csinálni meg nem tölt órákat gyakorlóba hogy rájöjjön mi a játék mechanikája és mi hogy működik.

Én századba meg CW n szoktam keménykedni nem randomba. Randomba megteszek amit lehet és ha az a másik 29 akit nem is ismerek nem rendelkezik akkora tudással hogy megvédje magát nem jövök telisírni a fórumot mert attól senki nem fog megtanulni játszani, sőt sztem eleve gáz ha valaki egy fórumot arra használ hogy teli írkálja felesleges sírással amit kb senkit nem érdekel.

Vannak nagyobb dolgok az életben annál mint hogy kikaptam WOT ba és most húú mekkora letargia meg mély depresszió.

Témázhatok sokat de tök felesleges. Az előttem lévő kedves fórumtárs megérti csak azok nem akik ezzel a játékkal kelnek meg fekszenek meg azt hiszik ők lesznek a világ urai.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gaurgana, Kismutyur, Lolkabolka_HUN
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #22054 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Értékelési probléma, ő azt hiszi h szórakozik. És érdekesen, vidáman töltötte el a napi 2 óráját.

Mint ha bowlingoznál és örülnél h mindig csak egy bábut döntesz le :D
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #22056 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Pont annyira unatkozok mint te csak én nem védem a hülyéket akik nem látják be hogy nem való nekik a játék. Az hogy 60 éves nem ad okot hülyének lenni.

És nem kel éjjel nappal játszani, hogy jól menjen a játék.

Találhatsz ki minden féle dolgot aki 10K csatával noob az az is marad és nincs mentség. Az meg hogy az orrával irányítja a tankos játékot, annak nem csak a testével van baja hanem az agyával is.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #22058 Írta: 400V
Megválaszolva: 400V

Mir4g3 beküldte: Pont annyira unatkozok mint te csak én nem védem a hülyéket akik nem látják be hogy nem való nekik a játék. Az hogy 60 éves nem ad okot hülyének lenni.

És nem kel éjjel nappal játszani, hogy jól menjen a játék.

Találhatsz ki minden féle dolgot aki 10K csatával noob az az is marad és nincs mentség. Az meg hogy az orrával irányítja a tankos játékot, annak nem csak a testével van baja hanem az agyával is.Ti lesztek azok akik kiégnek mert megunják hogy semmit nem tehetnek ez ellen. Én jókat röhögök ezeken a noob a csapatom meg én vagyok a sztár jó játékos. Szépen lassan leépítitek magatokat idegileg. Konkrét példa is van SG fórumon egy emberre aki orvoshoz fordult meg gyógyszereket szedett mert szépen lassan ráment mindene a játékra. Visszajött egy hónap után, érdekes most már nem foglalkozik a stattal és élvezi. Nem kritizálom a saját klánom de ott is van egy pár emberke aki a játékkal kel meg fekszik és nagyon undorító ahogy árad belőle TS en a gyűlölet meg a megvetés, és ezek felnőttek nem gyerekek.

Nem győzök meg senkit, ha látjátok hogy van értelme akkor küzdjetek, ti dolgotok. Azt hiszem ezt meg is beszéltük részemről mert én nem kívánok többet véleményt írni ezzel kapcsolatban.

Удачи на поле боя! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kismutyur, Lolkabolka_HUN
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #22059 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Nem stat. Egyszerűen aki szarul játszik , vagy bármi amivel foglalkozik nem eredményes, az nem élvezheti azt a tevékenységet amit csinál.

És ne mond h már pedig de....

Nem akarok bántani senkit, joga van mindenhez. Csak dobjon már a túloldalra is ugyan annyi marharépát kérem szépen. Aztán fel se fog tűnni a kiegyenlített csatában.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #22060 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Wazze te nem semmi figura vagy :lol:

Olyan példákat hozol itt ami millióból 1.

Orvoshoz járt , rémálom , gyógyszeres, kezelés, orral mozgat egeret.
Baaaaaaazd ez a nooboknak a 0.000000001%. Akkor a többiek miért olyanok amilyenek?

Szerintem ép elméjű ember nem szereti azt a játékot amiben mindig kikap, basztatják a többiek, hogy ilyen béna meg olyan.

Van aki ezt észre veszi és van aki NOOB.

Azt viszont nem értem hogy jött ez megint ide hogy azok a játékosak akik tudnak játszani kiégnek meg hasonlok.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #22061 Írta: Surmou
Megválaszolva: Surmou
Lehet vonni párhuzamot a foci és a wot között? tegyük fel igen...Ismerek sok olyat aki szeret focizni de nem tud évek óta focizik habár nem megy neki de jól érzi magát mert megkapja amit akar(mozoghat,társaságban van stb)
wot-felől nézve:A játékos mikor be megy ha már van egy két találata jól érzi magát,megkapja amit akart? meg!(Lőhet tankokkal,társaságban van ecetera) és a 10.K után is jól fogja érezni magát...ahogy a focis ember is a sokadik év után hiába bőrőzöd be minden áldott alkalommal mikor szembe jön :P :DÉn már próbáltam am meggyőzni "Razorékat" h ez a játék nem "kockamarciéknak" készült hanem mindenkinek...de sajnos nem lehet...

Persze tény hogy engem is,igen is zavar mikor ödönkéék miatt lose a match...ki is szoktam nyílvánítani érzéseimet a chaten...de hamar feladom és megnyugszom és mehet minden előről :)
tényleg rá kell jönni h van aki 10.000 meccs alatt 1000 tank kilövéssel is jól érzi magát...ha ez nem megy akkor a hiba nem biztos h másokban keresendő...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gaurgana
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #22062 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Nem a RZR-t kell meg győzni, Ide olyan emberek jöttek akik akarnak és tudnak is érvényesülni a csatákban így hasonló a véleményük is.

Viszont ha hobbi focisták össze kerülnének a komoly csapatokkal szerinted mi lenne?

Holland-Magyar meccs ?

Szerintem a most nem az a vélemény a Magyar focistákról, hogy semmi baj élvezték a játékot , a nézők a mecset.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #22063 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Nekem nem is avval van talán a bajom h ez így működik, hanem inkább az h Ödön meg akar győzni róla hogy élvezi . Érted-e.

Amúgy ha valaki a focicsapatban is elalszik vagy épp recs***ik a kapuban lévő kapus vagy elugrik a labda elől meg ne üsse a kis pocakját, szerinted a társai nem cseszegetik majd utána? ja de....


Itt nem arról van szó h valakik gyengébben játszanak, hanem h azt állítják az már az élvezhető tartományban van.

Akkor most én vagy nem is én bakker, egy exnom/efe/pride játékos egész nap extázisban van, és 4órán keresztül sokkot kap attól az élvezettől amit ő játszik? mert azért fényév a különbség ödön és őhozzájuk képest.

Azt akarom, h ratyiÖdön, vegye észre magát a térképen, és a körülötte levő 100 méteres sugarú körben lássa h nem megyünk neki annak a gonosz TDnek mert ő menti meg a seggét. És nem fut el a bázisról ha jönnek foglalni...

Ismétlem nekem a már leírt dologgal van a bajom, h azt állítja bárki h az amit ÖDÖN szinten valaki csinál az ÉLVEZET.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #22064 Írta: Surmou
Megválaszolva: Surmou

Mir4g3 beküldte: Nem a RZR-t kell meg győzni, Ide olyan emberek jöttek akik akarnak és tudnak is érvényesülni a csatákban így hasonló a véleményük is.

Viszont ha hobbi focisták össze kerülnének a komoly csapatokkal szerinted mi lenne?

Holland-Magyar meccs ?

Szerintem a most nem az a vélemény a Magyar focistákról, hogy semmi baj élvezték a játékot , a nézők a mecset.


Nem összekeverendő a munka a szórakozással...

Am meg,400v-n kívül talán 1 ember írt aki nem RZR-os de itt rátok gondoltam am :)

Ha azt mondja ödön h élvezi akkor lehet úgy is van ezt nem te döntöd el ha nem ő...
Téma zárolva.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.