- Köszönetek: 5
Jelenleg 430 vendég és egy tag online
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
freezer beküldte: Ha véletlenül megint klántagságra adom a fejem, akkor vmi komolyabb klán lesz, ha felvesznek, ha nem nem. Bohóckodni nincs időm.
freezer beküldte: Én jelentkeztem 3 klánban, 1nél azt írták, fullon vannak noha volt hely, és sok nálam rosszabb játékos volt benne. Másiknál válaszra sem méltattak. 3. (Wotnoobians) azt írták, h csak a legjobbakra van szükség, úgy látszik, h ott is mindenki jobb, mint én
Végül egy 4. helyre felvettek, de valahogy nem passzoltak a dolgok. Én azért jelentkeztem, h tanuljak, illetvem hallottam, h SHn jobban lehet farmolni, mint randomban.
Namost a jobbak nálunk nem oktattak, csak a tomatoknak volt alapképzés. Az SHban pedig mindig kikaptunk kb, ha nyertünk is, akkor se kerestem sokat vele, mivel általában bónusz sem futott. Ha egyedül farmolok, akkor sokkal jobban keresek, kb 2 óra alatt 1 millát, bónusszal.
Ha véletlenül megint klántagságra adom a fejem, akkor vmi komolyabb klán lesz, ha felvesznek, ha nem nem. Bohóckodni nincs időm.
Balista1 beküldte: A hsz első részét öncenzúra okán töröltem,
Egyébbiránt introvertáltak randomozzanak, extrovertáltak klánozzanak - leegyszerüsítve.
balek beküldte: Nem léptem be de van mikor az ember elgondolkodik milyenek egyes klánok A "Pusztító Harckocsizók" klán egyik másodtisztje vesztes csata után levelezésbe kezdett velem.
arcpoetica (2019. 12. 17. 18:33:21) big bot gipsy
Dani_Assassin (2019. 12. 17. 18:51:33) Kiss ass !
Dani_Assassin (2019. 12. 17. 18:53:11) Te buzi nagyképű paraszt ! A klánparancsnokodnak mosd ell miket írkálsz ,nagypofájú szaralak !
arcpoetica (2019. 12. 17. 19:50:44) mit mondjak neki takony, hogy sebzek 1300 at meg ölök kettőt , te meg takony módon még egy 0 sebzést sem csinálsz, mit mondjak, ő is elküldene az anyádaba, mert az ilyen tétlen szarok miatt ilyen takony ez a játék
Dani_Assassin (2019. 12. 17. 21:19:52) Figyelj te bunkó ! Nem áll módodban sem jogodban mást kritizálni ,de tán megnéznéd kinek mit irdogálsz ! 19 ezer csatával szánalmas eredményt produkálsz ,meg egy gyenge kezdő is többet tud. A z hogy egy klán egyik vezetője vagy,az különösen gyalázatos ,hogy téged megtűrnek.
arcpoetica (2019. 12. 18. 11:41:33) Fiigyelj te takony, nézz szét a saját házad táján. Még 3x ennyi és ott vagy ahol én, ha beszorzom a jelenlegi teljesítményed hárommal, elégy szar kis játékos leszel, szóval ha valaki, hát én kioktathatlak. továbbá, ha íjen aktivitás mutatsz mint a közös csatánkban akkor még csak romlani fog a statisztikád. Szóval ne arcoskodj, mert ez egy taktikai játék amely aktívitást igényel, viszont a látott teljesítményed után ajánlom figyelmedbe a legót, tetrist, xboxot, stb......
arcpoetica (2019. 12. 18. 11:42:47) Amúgy mi a gyalázatos, az hogy napi szinten aktív vagyok és folyamatosan fejlődöm és a klánt is folyamatosan előrébb nyomom, menj orvoshos kiscsirke
Dani_Assassin (2019. 12. 18. 19:49:04) ha tudnád mennyire kis pöcs vagy
arcpoetica (2019. 12. 19. 12:48:09) Te vagy egy kis tétlen pöcs, azt te ugatsz nekem, a csatában is bebizonyítottad, hogy semmit érő vagy, akkor mire vered a nyálad???
arcpoetica (2019. 12. 19. 12:49:01) Szerintem bújj el, és jobb ha csendben maradsz, mert még a végén kiposztolom a csatát meg amit írták a wotinfóra azt majd ott arcoskodhatsz
Dani_Assassin (2019. 12. 19. 16:50:36) Nos ,szégyenkezni neked van okos ,és még önkritikád sincs.Te feszítesz abban a mellényben ,mit teszel a klánodért,holott evvel a viselkedéssel csak azt mutatod milyen paraszt vagy .Posztolj csak nyugodtan ,hisz pont te kezdted az egészet .Részemről befejeztem a témát ,és nyugodtan nyaljál csak szappant.Ja ,ha poszt légyen poszt ! A klánod parancsnoka vajon mit beszélne meg veled?
arcpoetica (2019. 12. 19. 16:53:28) ne ugass kid cigány, már kezezdem unni, nehogy az ip címed alapján megkeresselek és meglátogassalak, az a baj, hogy te akkor is egy kis tétlen fasz lennél én meg aktívan sebeznék. Szóval fogd be a szád, mert a végén még megkereslek ha ekkora ember vagy. Vagy mond a címed és megyek is, ha ekkora az arcod a monitor mögül, élőben meg beszarnál kis pisis csicska
Ez a teljes beszélgetés,és az utolsó poszt teljesen kiverte a biztosítékot .Ilyenkor mit lehet tenni ?
Szedj össze random 14 embert,hívd meg az ip címedre a másik "ajak Bruce Leet" a haverjaival,Aztán játsszátok le élesben.És ha valemelyik csapatból sikerül valakinek megsemmisítenie 7 tökfejet,akkor a replayt töltsétek fel ide: wotinfo.wot-record.com/ Sanszosak lennétek a különdíjra.balek beküldte: Ilyenkor mit lehet tenni ?