Jelenleg

17
látogatónk van

Toborzás, tagfelvétel

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #432 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #462 Írta: neptun01
Megválaszolva: neptun01
Sziasztok !
Szeretnék egy klánhoz tartozni,elmúltam már rég 18(sajnos). Kv-1,Kv1S,IS,VK3001,VK3601,T1-Heavy tankjaim vannak. Remélem így is beleférek egy klánba. Általában 17.00-21.00 vagyok internet közelben.Számomra a család az első!!A teamspeak van,de soha nem próbáltam :) . Ha így nem férek be sehova, nem gond, csak szóljatok és maradok szabadúszó.

Üdv: Neptun01

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #476 Írta: Primordus
Megválaszolva: Primordus
Üdvözletem,
Nemrég kezdtem el a játékot, és egy klánt szeretnék keresni, hogy tovább gyarapítsam tudásom illetve megtapasztaljak egy kis csapat alapú játékot.
in game: Primordus néven találtok
Ha ez valakinek számít, 18 éves elmúltam
ts/skype van

Tankok:
jelenleg német és orosz ágat húzom heavy tier-ben
orosz: T4
Német T5

Ha esetleg valami kérdés vagy nem egyértelmű, írjatok. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Panzer79

10 éve 10 hónapja #479 Írta: Spityu11
Megválaszolva: Spityu11
Sziasztok! Spityu11 vagyok.

Én is nemrég kezdtem a játékot, szeretnék egy klánhoz tartozni ahol tudnék fejlődni, szeretek csapatban játszni, szerintem könnyen tanulok is :)
Szoktam szakaszban és században is játszani.

tankjaim inkább még négyes szintüek de van ötös is, meg van egy nyolcas prém tankom egy "szuper pörsing", ts3 van de még nem próbáltam még.

ja és én is elmúltam már rég 18 éves sajnos. :)

10 éve 10 hónapja #489 Írta: chirios
Megválaszolva: chirios
szevasztok.klánt keresek,3 hónapja játszom 3-4 szintü tankokkal még, de folyamatosan fejlesztem.ts megoldható.közel a 4x-hez.már nem vagyok,meg gondolatlan hüle gyerek.család mindenek elött.de játszani is szeretek föleg hétvége,hétköznap esti órákban,játékban a nevem chirios.

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #532 Írta: TubiHun
Megválaszolva: TubiHun
Sziasztok!
TubiHun néven kicsit több mint 2 hete de rengeteget játszom amiből sajnos 1 kicsit vissza kell vennem mert a család már nem tolerálja sokáig.Inkább este és hétvégenként játszom.Van 1 tier 6 KV 1-s em már trollgunnal, 3 V-ös még, 1 IV-es arty és a ma vett Löwe.Ts-t még nem használom de ha kell tudom de nem szeretek sokat beszélni, mert alszik a család :) de olyan a fülem...Már tagja vagyok néhány napja 1 most alakuló klánnak, de a játéktudásuk alapján itt nem igazán tudok tőlük tanulni és fejlődni szerintem, így inkább visszajátszásokat és egyéb videokat nézek.szeretnék századozni /vmi taktika sem árt/ és CW-ni is de leginkább fejlődni.

10 éve 10 hónapja #562 Írta: tomi666555
Megválaszolva: tomi666555
Üdv! Jó hangulatú és ütőképes Magyar klánt csinálunk.[HGB] Ha érdekel, keresd meg valamelyik tagot vagy csatlakozz be és megkeresünk chaten.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balazs911, dioo89

10 éve 10 hónapja - 10 éve 9 hónapja #564 Írta: Balazs911
Megválaszolva: Balazs911
Üdv
A [HGB] klán felvételt hirdet.
Idővel egy eredményes, ütőképes, de mindenek előtt jó hangulatú klánt szeretnénk létrehozni.
Még új klán vagyunk, ezért szeretnénk minél gyorsabban, minél több tagot beszervezni.
Az eddigiek alapján egy segítőkész, jó csapatnak tartom magunkat.Bár még nem vagyunk sokan, remélem hamarosan kibővül a létszám.
Minél hamarabb el szeretnénk érni, hogy CW-re mehessünk.

Nem várjuk el egy játékostól, hogy mindig fent legyen, de valamilyen szintű
TS3 és játék aktivitást szeretnénk.

Várjuk az aktív és lelkes játékosok jelentkezését, olyanokét is, akik még nem voltak klánban korábban.

Jelentkezni lehet Balazs911 és tomi666555 játékosoknál, a klán vezetőinél, vagy pedig becsatlakozol, és felveszük veled a kapcsolatot a wot chat-en.

Üdv Balazs911[HGB]
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Krisz18

10 éve 9 hónapja #575 Írta: wwwmen
Megválaszolva: wwwmen
Sziasztok!
wwwmen néven játszok a wotban keresek egy olyan klánt ahol minden nap tudok szakaszolni valakivel. Eddig 3600 csata van mögöttem. Elértem 7. szintig egyre nehezebb egyedül nem tudok olyan könnyen fejlödni így. Megnéztem pár klán ajánlatát, ha lenne olyan klán ahol találok szakasztársat annak örülnék. Sok klán TSt meg 8-10 szintű tankot ír elő mert készülnek cw-re stb. Én ennyire nem merülök bele csak szorakozok és élvezem a játékot. Ha így is felkeltettem egy klán figyelmét nyugottan írjatok.

10 éve 9 hónapja #576 Írta: kakashi93
Megválaszolva: kakashi93
szia én a 24MPH klánt ajánlom:)

10 éve 9 hónapja #584 Írta: MataHun99
Megválaszolva: MataHun99
Én FASA-át tudom ajánlani nincs tier kikötés (TS kell).Rendszeresen van század tehát nem fogsz unatkozni ;).Ha érdekel:http://worldoftanks.eu/community/clans/500014682-FASA/

10 éve 9 hónapja #592 Írta: wwwmen
Megválaszolva: wwwmen
köszönöm FASA egyik vezetőjének írtam worldoftanks.eu-n nem tudom hogy azt szokták-e nézni.

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #593 Írta: Prophet
Megválaszolva: Prophet
Hali!

Klánunk az Old Boys Incorporated (OBI) keresi új tagjait! :)

Családbarát időbeosztású, rendszeresen CW-ző, klán vagyunk, jelenleg is vannak területeink.

Feltételek:
- Minimum 16 év
- Aktív klánélet (szakaszolás/századolás/cw részvétel)
- Min. 1 db Top tier tank.
- Teamspeak3 használat.

Akit érdekel az jelentkezzen a toborzóknál,vagy a pk helyetteseknél.
Amennyiben nincs még 10es tankod,akkor akadémia klánunk a Young Boys Incorporated (YBI) vár tárt karokkal.

Feltételek:
- Minimum 16 év
- Aktív klánélet (szakaszolás/századolás/cw részvétel)
- Min. Tier 6-os tank.
- Teamspeak3 használat.

Jelentkezni Aeren1982-nél lehet.

Klán honlap

10 éve 9 hónapja #594 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Sziasztok!
A játékban is Hun_Mercenary a nevem. Szeretnék egy klánhoz csatlakozni.400 csatám van, jagdpz4-el játszok jelenleg.Hamarosan megveszem pz4-et, és kv1-et is.Nem az a célom hogy egy epic klánt keressek. Bőven elég lenne ha lennének szakaszozáshoz társak. Remélem akad ilyen klán, és én is a tagja lehetek.

10 éve 9 hónapja #596 Írta: Wiseletman
Megválaszolva: Wiseletman
Én is jelentkeznék egy klánba.
16 betöltött év.
Tier 8 a legmagasabb tankom
TS-t használok, de nem szeretem
Szóval a követelményeknek nem felelek meg, de ha akad egy elvetemült brigád, aki bevenne, szívesen mennék.
(Tankjaim: Comet, T-43, Tiger II, Jagdpanther, ezen kívül egyébb vackok)

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.