- Köszönetek: 1887
Jelenleg 1062 vendég és 8 tag online
haryjanos beküldte: Sziasztok a toborzásról és tagfelvételről írnék pár sort, legfőképpen a TOP klánoknak, ahol nagyok az elvárások és szűrik a játékosokat!!!
Figyelem: Spoiler! [ Kattints a kinyitáshoz ] [ Kattints az elrejtéshez ]Bizonyára ti a jelentkező játékosok egy részét nem veszitek fel, mert nem felelnek meg a követelményeknek (nem az inaktív játékosokra és a botokra gondolok) és az a kérdésem azokkal az emberekkel mit csináltok!? ( És ez a dolog nem a kicsi kánoktól haladna felfelé, hanem a nagyobb klánoktól lefelé, beteg lenne az az illető aki a jobb játékos aki csatlakozna elküldené nagyobb klánba...de viszont ez az eset is érdekes, mert ha nem érzi magát jól abba az adott klánba, mert úgy gondolja, hogy többet is kitudna hozni az úgyis elmegy...)
Egy kicsi összefogásra gondolok: mi lenne, ha ezeket a játékosokat akik nem férnek be a kertebe ajánljátok nálatok kisebb klánoknak ahol a követelmények szintje alacsonyabb!? Jó, nektek mi hasznotok ebből az egészből? Valószínű semmi, de azoknak a klánoknak amik kezdenek elsorvadni sok segítséget jelentene, valamint azok a játékosok tudnak fejlődni is, ha megfelelő klánba kerülnek a ti ajánlásotokkal, lehet később ezek a játékosok be férnek majd a ti kereteitekbe is...És az hogy az ajánlott játékost felveszik-e, abba az adott klánba az már mindenki maga dolga.
Részemről is volt egy ilyen eset mikor a jelentkező tagot nem tudtam felvenni, mert csak egy db X es tankja volt és ez az illető megkérdezte esetleg tudnék e neki ajánlani egy klánt! És mi alapján ajánlanátok játékosokat másik klánnak?: mondjuk átlag Wn8 alapján, rendelkező tankok alapján stb... Szerintem ha valaki ajánlana egy klánt egy illetőnek, egy olyan klánt ahol az átlagjátékosok legalább olyan mint ez az illető, senki nem mondaná azt hogy nem kellesz, vagy nem csatlakozik.
Miért lenne ez jó dolog? Ti is tudjátok már creditért is lehet csinálni klánt és annyi mikro klán van ,hogy nem találkozni lassan olyan kánnal, ahol a létszám meghaladja a 90 et...teljesen széthullottak a Magyar játékosok... (Tudom nem haverkodunk nagyon másokkal, ilyen lett a magyar wot társadalom, mert mindenki lenéz mindenkit, meg csaló meg stb... ) de ha van egy klán amivel szimpatizálsz, akkor visszatérve az ajánláshoz gondolj arra, hogy ez az ember ide nem fér be, de lehet a másik Magyar klánba igen...
ut: amúgy ha egy kicsit ezen elgondolkoztok és volna rá igény lehetne létrehozni egy topikot ahol a regisztrált klánok beírnák néhány fontos információt ( klán információ: átlag Wn8, átlag kor, sh-k cw-k, tagok száma) ( játékos keresés: átlag wn8, ts vagy discord, tank szintek stb) ami segíthet eldönteni hogy a követelménynek nem megfelelt illetőt hova ajánljuk...
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Silence666 beküldte: Remélem ez elfér még ide.....
A napokban érkeztek klánba meghívók (játékon belül ugyanerre a névre), amit nagyon szépen köszönök. Na most ezek a meghívások el lettek utasítva egytől-egyig. Nem azért, mert nem szeretnék klántag lenni. Az elutasítás oka nagyon egyszerű, semmilyen üzenet nem érkezett a meghívó mellé. Én úgy vagyok ezzel, hogy ha én szeretnék belépni valahova akkor beszélek az illetékessel és úgy vélem ugyanezt megtehetik a meghívók is. Ha játékban épp nem vagyok online akkor is a weboldalon lehet keresni és lehet írni egy üzenetet, vagy akár itt is.