SEGÍTSÉG!

5 hónapja 2 hete #292284 Írta: ScreaminGoose
Megválaszolva: ScreaminGoose
Köszönöm a választ!
Ati mobility radeon 4570.
Már régóta full lebutított verzióval játszom..és igazándiból nagy problémám nem volt.
Túl vagyok a negyedik telepítésen..driver frissítésen control center cserén..
Most már a betöltő képernyőn túl sem tudok jutni....

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 hónapja 2 hete #292287 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

ScreaminGoose beküldte: Köszönöm a választ!
Ati mobility radeon 4570.
Már régóta full lebutított verzióval játszom..és igazándiból nagy problémám nem volt.
Túl vagyok a negyedik telepítésen..driver frissítésen control center cserén..
Most már a betöltő képernyőn túl sem tudok jutni....

Valóban nem mai gyerek. a legutolsó driver, ami támogatja a videókártyádat, az a 13.9-es verzió.
www.amd.com/en/...d-4570
Esetleg kereshetsz régebbit, hátha segít, de sajnos ezen technológia felett már eljárt az idő.
A Windows 10 sem megoldás a számodra, mert már nem támogatja a videókártyádat. Be vagy szorítva egy sarokba, ahonnan csak egy gépvásárlással tudsz kijönni, más megoldást nem látok.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 hónapja 2 hete #292289 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

Frischun beküldte: Hali.
Egy elég bagatel problémám lenne: nem tudom letölteni a játékot. :D
Ma reggel frissült a kliens, ezt követően nem tudtam belépni a játékba. A szokásos kis ablak bejött, majd a "játék"-ra kattintva semmi sem történt, csak eltűnt a kis ablak is. Dél körül úgy gondoltam inkább újratelepítem.
Azóta az újratelepítést is már újrakezdtem, mivel alig-alig haladt. Az elmúlt 1 órában talán 2GB jött le. Sokszor kiírja, hogy "a letöltési sebesség nullára esett, csekkoljam az internetkapcsolatot". Természetesen van net (modemet is már újraindítgattam, de eleve nem volt vele gond), ha felmegy a sebesség 7MB/sec köré, akkor a felfele ívelő szakaszon még számolja, hogy egyre kevesebb letöltendő adat van hátra, viszont a sebesség tetőzése után nem sokkal ez megáll, vagyis akkor sem tölt le, mikor még azt mutatja, hogy van letöltési sebesség, majd elkezd a sebességmérő is csökkenni. Ez megy most már kb 5 órája..
Valaki esetleg találkozott hasonlóval?

Tegnap volt verzió váltás. Ilyenkor mindig le vannak terhelve a szerverek. Próbáld meg ma, hátha sikerül. Letöltés előtt (neked már közben) a beállításokat töröld (preferences.xml).

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 hónapja 2 hete #292290 Írta: ScreaminGoose
Megválaszolva: ScreaminGoose
Tehát egy tegnap előtt még jól működő rendszert...kicsináltak egy karácsonyi frissítéssel??:(

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 hónapja 2 hete #292291 Írta: ScreaminGoose
Megválaszolva: ScreaminGoose
Tegnap óta 4x töltöttem le...aránylag gyorsan...minden probléma nélkül.
Az XML-es dolgon már én is túl vagyok.. :(

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 hónapja 2 hete #292298 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

ScreaminGoose beküldte: Tegnap óta 4x töltöttem le...aránylag gyorsan...minden probléma nélkül.
Az XML-es dolgon már én is túl vagyok.. :(

Hát bocsi, nincs több ötletem. :(
Azért a hiba okát Print Screen-eld és tedd már fel ide. Hátha többet tudunk segíteni.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 hónapja 2 hete #292301 Írta: ScreaminGoose
Megválaszolva: ScreaminGoose
Köszönöm a segítséget!
Nos...akkor egy időre megint kilőve a Wot.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 hónapja 2 hete #292311 Írta: prime1977
Megválaszolva: prime1977
Szia Vafec!

Köszönöm a válaszodat!
Nem használok modokat, semmit!
Tegnap még újra is telepítettem a WOT-ot, de nem nagyon akart megszűnni ez a probléma!
Aztán egyszer csak - 10 "szakasz meghívó" után - egyszer csak sikerült látnom az invitálást.
Érdekes egyébként, mert jobboldalt, ahol történéseket mutatja a WOT, ott az írta nekem , hogy meghívás visszavonva!
Minden alkalommal.
Pedig hát én nem vontam vissza, és nem csináltam semmit.
Automatikusan visszavonta a meghívásokat!
Na mindegy.
Ma még nem próbáltam!
Azért még egyszer köszönöm a válaszodat!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 hónapja 2 hete - 5 hónapja 2 hete #292319 Írta: ScreaminGoose
Megválaszolva: ScreaminGoose
Nos..6 törlés és telepítés után semmi...betöltő képernyő felénél kiugrik.

eu.wargaming.ne...10218/
Gondoltam ,hogy a beállításoknál volt egy bénázásom...kicsit többet töröltem itt mint kellett volna.

Másik laptop előhúz...amin a wot telepítve volt...frissítés és itt beléptem a táv adataimat összegző mappába...onnan stickre kimásoltam az egész a fetni hivatkozásnál elcseszett adatomat és beillesztettem az egész nap nyüstölt gépemről megnyitott hivatkozásba.
Lőn világosság!
Az alap problémám viszont maradt...szóval...elcsesztem a napot és nem oldódott meg semmi.
Próbálok mellékletben küldeni egy visszajátszást..vagy valami képet ,hogy mi az alap bajom a frissítés óta.

Egyszerűen sem a játékban sem a garázsban nincs normális talaj..és így játszani...hát elég vacak.

Melléklet:

Fájlnév: replay_las...otreplay
Fájlméret:1,172 KB
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 hónapja 2 hete #292326 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Valakinek van hasonló?

Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 hónapja 2 hete #292327 Írta: APUFIRE
Megválaszolva: APUFIRE
Nekem bejön a kezdőképernyő, de a játék gombra kattintva semmi sem történik. :-)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 hónapja 2 hete - 5 hónapja 2 hete #292328 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

APUFIRE beküldte: Nekem bejön a kezdőképernyő, de a játék gombra kattintva semmi sem történik. :-)


Ha nem game center-ből indítom, akkor a játék elindul, de a game center kuka, újra telepítés sem oldja meg.

Szerk.: Na megoldódott. Újra telepítettem a game center-t, újra indítottam a gépet, még mindig nem jó, aztán megint telepítettem a game center-t. És most jó. :huh:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 hónapja 2 hete #292329 Írta: APUFIRE
Megválaszolva: APUFIRE
Köszi, megpróbálom.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 hónapja 2 hete #292330 Írta: APUFIRE
Megválaszolva: APUFIRE
Valóban, a játék könyvtárából indítva működik. Köszi a segítséget !
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 hónapja 2 hete #292338 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

prime1977 beküldte: Szia Vafec!

Köszönöm a válaszodat!
Nem használok modokat, semmit!
Tegnap még újra is telepítettem a WOT-ot, de nem nagyon akart megszűnni ez a probléma!
Aztán egyszer csak - 10 "szakasz meghívó" után - egyszer csak sikerült látnom az invitálást.
Érdekes egyébként, mert jobboldalt, ahol történéseket mutatja a WOT, ott az írta nekem , hogy meghívás visszavonva!
Minden alkalommal.
Pedig hát én nem vontam vissza, és nem csináltam semmit.
Automatikusan visszavonta a meghívásokat!
Na mindegy.
Ma még nem próbáltam!
Azért még egyszer köszönöm a válaszodat!

Még annyit nézz meg, hogy: Beállítások, Általános és ott van olyan, hogy "Csak a barátoktól jövő meghívások elfogadása a garázsban" rész, ott ne legyen pipa.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!


KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.