SEGÍTSÉG!

7 hónapja 2 hete #283854 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Tommybear beküldte: Üdvözletem ! Játék közben,ismételten eltűnt a klán logó a tankjaimról. Most már a klántársak is tapasztalják, Ők sem látják a saját tankjaikon.. A" wot _bref .bat " program ugyan kijavítja a hibát és a program futtatása után pár napig megint látható volt a klánlogó ,de azután megint eltűnt.Írtam a wg.-nek akik azt ajánlották ,hogy lépjek be a a fájlkezelő programba C:\Users\_felhasználóneved_\AppData\ azon belül a Roaming\azon belül a Wargaming.net\WorldOfTanks mappába és a teljes tartalmát töröljem le.
Most látható a klánlogó is, de miért kell ezt megismételnek 2-3 naponta?


Lehet nem is nálad van a hiba. Az összes adatod egy központi tárolóban van. Mikor csatlakozol ezt letölti a mappába, vagy frissíti. Ha ez nem műkszik, akkor a program szerint nincs is.
Nekem a küldik tűntek el. Csak inicializált. Töröltem én mindent, még a monitort is + biztonságos mód, semmi. Mondom, vissza a könyvtárba minden régi cucc és játszottam. Másnap semmi beavatkozás után ott voltak a küldik. Lehet akkora lag van, hogy a játék a központi adattárolót sem éri el. Azt azért nem szeretném ha törölnének a rendszerből. ( gold, kredit huss... ):angel.

Tedd, vagy ne tedd. De ne próbáld! Live for nothing, or die for something.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tommybear

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 hete #283867 Írta: Chapy
Megválaszolva: Chapy
Pontosan nem tudom, hogy hol lehet beállítani a biosban, nem találtam rá opciót hogy csak az egyiket lehessen engedélyezni. A másik az, hogy pl. a PUBG-nél működik a videokártya, ott nincs probléma. Esetleg valami illesztő program lehet a baj, de már nem tudom mit kéne még frissíteni... Vagy WOT, Overwatch beállításait kéne valamilyen formában mókolni....

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 hete #283874 Írta: zics911
Megválaszolva: zics911

Pontosan nem tudom, hogy hol lehet beállítani a biosban


laptop és bios típusa? (az nem elég, hogy pl.: dell)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 hete #283892 Írta: turoskeksz
Megválaszolva: turoskeksz

Chapy beküldte: Pontosan nem tudom, hogy hol lehet beállítani a biosban, nem találtam rá opciót hogy csak az egyiket lehessen engedélyezni. A másik az, hogy pl. a PUBG-nél működik a videokártya, ott nincs probléma. Esetleg valami illesztő program lehet a baj, de már nem tudom mit kéne még frissíteni... Vagy WOT, Overwatch beállításait kéne valamilyen formában mókolni....


Ha lehet más vga-t csatlakoztatni,1000% hogy van a biosba olyan beállitás.Integrált vackok a ramból zabálnak amúgy is.Én amúgy értem hogy valakinek kell a laptop munkahoz,mert utazik és kell a gép,stb.de aki játszani akar géppel,vagy nagyon mélyen a zsebbe kell nyúlni egy gamer laptop miatt,vagy asztali gépet használ.Amennyiért veszel egy gamer laptopot(5-600ezer ft) annyiból saját izlésed alapján összeállitasz egy asztali gépet,amit bármikor tudsz böviteni,és még marad is pénzed.

AMD Ryzen 7 2700X Octa-Core 3.7GHz AM4 +ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME +EVGA SuperNOVA 1000 T2 1000W Titanium +ASUS GeForce GTX 1080 Ti ROG Poseidon Platinum 11GB GDDR5X 352bit +2xCrucial Ballistix Sport LT 16GB DDR4 2666MHz +Samsung 860 EVO 1TB SATA3

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 hete #283917 Írta: Chapy
Megválaszolva: Chapy
ASUS TUF FX504, BIOS Utility EZ Mode. Nem tudom, ha netán megtalálnám a biosban hogy hol lehet beállítani, hogy segítene rajtam. Az eszközkezelőben már leállítottam az integrált kártyát, hogy csak a dedikáltat használja, de ugyan úgy nem dolgozott játék közben. De megjegyzem ismét, hogy más játéknál működik a kártya csak itt nem. Most már filózok, hogy újratelepítem a oprendszert...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 hete - 7 hónapja 2 hete #283922 Írta: allinmax
Megválaszolva: allinmax
Szia. Ugyan ilyen gépem van, illetve egyik klántàrsam is tegnap vett ilyet, neki is megcsináltam. Ha gondolod holnap tudok neked segíteni. Légyszíves privàt üzenetben dobj egy elérhetőséget. Facebook, akàr telefonszàm.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 hete #283930 Írta: turoskeksz
Megválaszolva: turoskeksz

Chapy beküldte: ASUS TUF FX504, BIOS Utility EZ Mode. Nem tudom, ha netán megtalálnám a biosban hogy hol lehet beállítani, hogy segítene rajtam. Az eszközkezelőben már leállítottam az integrált kártyát, hogy csak a dedikáltat használja, de ugyan úgy nem dolgozott játék közben. De megjegyzem ismét, hogy más játéknál működik a kártya csak itt nem. Most már filózok, hogy újratelepítem a oprendszert...


Eszközkezelöbe hiába tiltod le.Biosba kell mert ami ott be van állitva a biosba,azok a hardverek müködnek csak.Valami papirt kaptál csak hozzá nem???

AMD Ryzen 7 2700X Octa-Core 3.7GHz AM4 +ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME +EVGA SuperNOVA 1000 T2 1000W Titanium +ASUS GeForce GTX 1080 Ti ROG Poseidon Platinum 11GB GDDR5X 352bit +2xCrucial Ballistix Sport LT 16GB DDR4 2666MHz +Samsung 860 EVO 1TB SATA3

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 hete #283932 Írta: Matom
Megválaszolva: Matom
Sziasztok!
Kb 1 hete nem tudom megnyitni a küldetések fület, csak forog a fogaskerék alatta meg kiírja
hogy inicializálás. Volt, hogy 5-10 percet hagytam, hagy forogjon, de nem lépett be.
Ilyen problémám eddig nem volt. Nekem kellene valamit állítanom, vagy ez a játék hibája?
Ha tudtok ,segítsetek!
Köszi......Matom

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 hete #283938 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

Matom beküldte: Sziasztok!
Kb 1 hete nem tudom megnyitni a küldetések fület, csak forog a fogaskerék alatta meg kiírja
hogy inicializálás. Volt, hogy 5-10 percet hagytam, hagy forogjon, de nem lépett be.
Ilyen problémám eddig nem volt. Nekem kellene valamit állítanom, vagy ez a játék hibája?
Ha tudtok ,segítsetek!
Köszi......Matom


Egy klantarsamnak 3-4 napig ugyan ez volt a problemaja tegnapra helyre allt.
Feltehetown nem nalad van a hiba.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 hete #283939 Írta: tothistvan50
Megválaszolva: tothistvan50
Sziasztok!
Mostanában gyakran kapok a csata közben olyan üzeneteket, hogy azongya:
"Uninstall moron!"
Mi az a moron, és hogyan kell unistallálni?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 hete #283941 Írta: Misibá
Megválaszolva: Misibá
Idióta, hülye, gyengeelméjű. Engem megint letiltottak a játékban a chatről,mert visszaírtam a győkérnek aki sértő szavakat használt!!! Erre küldött awgnek tickettet hogy szidom az anyját. 6 nap tiltás.

Pilisi nyugger:-)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 hete #283942 Írta: tothistvan50
Megválaszolva: tothistvan50
Csak viccelni próbáltam...
Egyébként legutóbb ilyen szituban kaptam:
Párizs Obj430-al voltam, tier10, 3-5-7 -es MM. Light+ arty a top, a mi kis AMX13-105-ünk gyorsan elrohant a híd alá hősi halált halni, majd elkezdte szidni a csapatot. Én deffenzívre vettem a figurát a téren, és szétfarmoltam magam. Nyerni esély nem volt, az ellen ugye jelentős spot előnyt élvezett. Mivel utoljára maradtam, és vesztettünk, én kaptam a legtöbb "elismerést". De igazából szórakoztatott...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AntTheZ, Exami

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 hete #283970 Írta: allinmax
Megválaszolva: allinmax
Akinek hasonló problémája lenne az ASUS TUF GAMING fx504s laptoppal, az látogassa meg az intel oldalát, és töltse le ezt:

www.intel.com/c...t.html

Letölt, frissít, és minden rendben lesz. Chabynak, és nekem is segített.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 hete #283976 Írta: Telumehtar
Megválaszolva: Telumehtar
Sziasztok!

Gondoltam ismét feltelepítem a Jacktor packot így haloween-es telepítés után, de most folyamatosan kidobál csata közben, meg a bejelentkezés sem egyszerű,"hiba a csatlakozásban". Nem hiszem, hogy a mod a hibás - hiszen eddig működött - de esetleg van valaki aki hasonlót tapasztalt?

Előre is köszi a választ.

Üdv,
Telu

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 hete #283982 Írta: Bandyta
Megválaszolva: Bandyta
Sziasztok !

Telumehtar írta:

Gondoltam ismét feltelepítem a Jacktor packot így haloween-es telepítés után, de most folyamatosan kidobál csata közben, meg a bejelentkezés sem egyszerű,"hiba a csatlakozásban". Nem hiszem, hogy a mod a hibás - hiszen eddig működött - de esetleg van valaki aki hasonlót tapasztalt?


Szerintem nem csak te szenvedsz ezzel.
Én csak egy hangár órát használok és kb 1hete küzdök random hibákkal.
Hol laggol, hol pedig mint tegnap és ma is szerver hibával kilép a játékból.
Tegnap este pl.10perc alatt 5x szerverhibával lépett ki, és kb 5 perc stabil játék után kiírta hogy tervezett szerver karbantartás.
Ez 3x 1perc volt.
Szerintem a WG szervereivel van gond.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!


KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.