Jelenleg 351 vendég és 8 tag online

Csak egy-két kérdés!

1 éve 5 hónapja #269143 Írta: Mortein
Megválaszolva: Mortein
Akkor miért van az , hogy pont ranked alatt fossa össze magát és utána már jó? Délután nem tudtam játszani 11 után este már semmi baja nem volt..

Garazsban:
T10 : IS7, IS4, OBJ 277, T57 Heavy, 50B, S.Conqueror, OBJ 140, T62A, BC 25T, AMX 13 105, Grille 15, OBJ 268 V4, OBJ 261
T9 :T55A, Standard B, Type4
T8 :IS-3A, OBJ. 252U, KV5, Somua SM, Caernarvon AX, M6A2E1, WZ 120FT, Type 59, T54 first prot., Progetto 46, Lorraine 40t, Centurion MK 5/1, T92, ELC 90
T7 : T71 DA, AMX 13 57, ISU-122S, S51
T6 : HT No. VI, Cromwell B,
T5 : 105 leFH18B2

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #269152 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Nekem 250 Mbit/s telekom netem van otthon, azon keresztül játszoom a tankost, de már egy jó ideje problémám, hogy 4-5 csata után jelentkezik egy komoly lassulás a csaták elején, kb 1 percig tart és 500-999 ms pinget produkál, így tulajdonképpen 14 percnél tudom elkezdeni a csatát, ami pl egy könnyű tank esetében már pont elég ahhoz, hogy sehova se érjek oda. A játék újraindítása megoldja a problémát, de van olyan, hogy az újraindítást követően 4-5 csata után újra jelentkezik a probléma. Ilyenkor többször megmértem a netet, de a ping és a kapcsolat sebessége is megfelelő volt. Esetleg volt már valakinél hasonló? Vagy az én készülékemben van a hiba?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #269153 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke

simron78 beküldte: Nekem 250 Mbit/s telekom netem van otthon, azon keresztül játszoom a tankost, de már egy jó ideje problémám, hogy 4-5 csata után jelentkezik egy komoly lassulás a csaták elején, kb 1 percig tart és 500-999 ms pinget produkál, így tulajdonképpen 14 percnél tudom elkezdeni a csatát, ami pl egy könnyű tank esetében már pont elég ahhoz, hogy sehova se érjek oda. A játék újraindítása megoldja a problémát, de van olyan, hogy az újraindítást követően 4-5 csata után újra jelentkezik a probléma. Ilyenkor többször megmértem a netet, de a ping és a kapcsolat sebessége is megfelelő volt. Esetleg volt már valakinél hasonló? Vagy az én készülékemben van a hiba?


Nekem az xvm csinált ilyet. Próbáld ki letiltott modokkal!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #269155 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78

Snoke beküldte:

simron78 beküldte: Nekem 250 Mbit/s telekom netem van otthon, azon keresztül játszoom a tankost, de már egy jó ideje problémám, hogy 4-5 csata után jelentkezik egy komoly lassulás a csaták elején, kb 1 percig tart és 500-999 ms pinget produkál, így tulajdonképpen 14 percnél tudom elkezdeni a csatát, ami pl egy könnyű tank esetében már pont elég ahhoz, hogy sehova se érjek oda. A játék újraindítása megoldja a problémát, de van olyan, hogy az újraindítást követően 4-5 csata után újra jelentkezik a probléma. Ilyenkor többször megmértem a netet, de a ping és a kapcsolat sebessége is megfelelő volt. Esetleg volt már valakinél hasonló? Vagy az én készülékemben van a hiba?


Nekem az xvm csinált ilyet. Próbáld ki letiltott modokkal!


Régebben modokkal és közte az XVM-mel játszottam, azok okozhattak lassulásokat, de kb. a 9.15 verzió óta teljesen "szűz" gyári játékkal játszom, még egy napi statisztika sincs felrakva.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #269182 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger

simron78 beküldte: Nekem 250 Mbit/s telekom netem van otthon, azon keresztül játszoom a tankost, de már egy jó ideje problémám, hogy 4-5 csata után jelentkezik egy komoly lassulás a csaták elején, kb 1 percig tart és 500-999 ms pinget produkál, így tulajdonképpen 14 percnél tudom elkezdeni a csatát, ami pl egy könnyű tank esetében már pont elég ahhoz, hogy sehova se érjek oda. A játék újraindítása megoldja a problémát, de van olyan, hogy az újraindítást követően 4-5 csata után újra jelentkezik a probléma. Ilyenkor többször megmértem a netet, de a ping és a kapcsolat sebessége is megfelelő volt. Esetleg volt már valakinél hasonló? Vagy az én készülékemben van a hiba?

Nekem csak Win7 alatt csinálja,Win10-nél nem.Tök ugyan azt amit Te is leírsz.Csináltam egy töredezettség mentesítést,aztán jó volt win7-en is,de most a 9.22-es frissítés után megint előjött,gondolom a letöltés miatt megint töredezett lett a partíció.

Valamennyi dolog, amit igazán szeretek erkölcstelen, illegális vagy hizlal.
Játékosnév:tigi74
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: simron78

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #269209 Írta: Benpe
Megválaszolva: Benpe
Nekem ma is játszhatatlan. Modem/router restart, de 150-200ping. Szerintem nem a WoT, mert társamnak nincs semmi gondja. Illetve többen írtátok, akinek rossz, hogy UPC-s.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #269211 Írta: KiralyPapa
Megválaszolva: KiralyPapa

Benpe beküldte: Nekem ma is játszhatatlan. Modem/router restart, de 150-200ping. Szerintem nem a WoT, mert társamnak nincs semmi gondja. Illetve többen írtátok, akinek rossz, hogy UPC-s.


Pedig a WG lesz. Tegnap is, ma is kipróbáltam két szolgáltatóval is (UPC, illetve Digi 1000 megás optika), de ugyanolyan szar.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #269212 Írta: Cortez31
Megválaszolva: Cortez31
Én is UPC-nél vagyok. A probléma ugyanaz. Ping 200+. Valaki próbált már kommunikálni velük?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #269216 Írta: BDOM
Megválaszolva: BDOM
Megint az mint tegnap. Napközben jó volt 30-40, az esti órákban 200-300 és késő este/éjszaka megint jó...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #269220 Írta: Obito
Megválaszolva: Obito
Szintén UPC...
"Élvezem" a probléma adta "lehetőségeket". :side: :silly:
finom szólva kínlódás...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #269221 Írta: Mortein
Megválaszolva: Mortein
Nem UPC én pl írországból játszom és nem UPC van de külföldi fórumon is és ott is sokaknak van gondja...

Garazsban:
T10 : IS7, IS4, OBJ 277, T57 Heavy, 50B, S.Conqueror, OBJ 140, T62A, BC 25T, AMX 13 105, Grille 15, OBJ 268 V4, OBJ 261
T9 :T55A, Standard B, Type4
T8 :IS-3A, OBJ. 252U, KV5, Somua SM, Caernarvon AX, M6A2E1, WZ 120FT, Type 59, T54 first prot., Progetto 46, Lorraine 40t, Centurion MK 5/1, T92, ELC 90
T7 : T71 DA, AMX 13 57, ISU-122S, S51
T6 : HT No. VI, Cromwell B,
T5 : 105 leFH18B2

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #269222 Írta: BDOM
Megválaszolva: BDOM
Most megint fix 30-at produkál. Jó lenne ha megoldanák, ennyire a teszt szeró sem szokott szar lenni :D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #269243 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78

tiger beküldte:

simron78 beküldte: Nekem 250 Mbit/s telekom netem van otthon, azon keresztül játszoom a tankost, de már egy jó ideje problémám, hogy 4-5 csata után jelentkezik egy komoly lassulás a csaták elején, kb 1 percig tart és 500-999 ms pinget produkál, így tulajdonképpen 14 percnél tudom elkezdeni a csatát, ami pl egy könnyű tank esetében már pont elég ahhoz, hogy sehova se érjek oda. A játék újraindítása megoldja a problémát, de van olyan, hogy az újraindítást követően 4-5 csata után újra jelentkezik a probléma. Ilyenkor többször megmértem a netet, de a ping és a kapcsolat sebessége is megfelelő volt. Esetleg volt már valakinél hasonló? Vagy az én készülékemben van a hiba?

Nekem csak Win7 alatt csinálja,Win10-nél nem.Tök ugyan azt amit Te is leírsz.Csináltam egy töredezettség mentesítést,aztán jó volt win7-en is,de most a 9.22-es frissítés után megint előjött,gondolom a letöltés miatt megint töredezett lett a partíció.


Nekem is Win7 van fent, akkor töredezettség-mentesítek (bár időnként azért szoktam, de hátha ez a gond). Köszi a tippet, lehet, hogy a végén Win10-re kell váltanom.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #269249 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

simron78 beküldte:

tiger beküldte:

simron78 beküldte: Nekem 250 Mbit/s telekom netem van otthon, azon keresztül játszoom a tankost, de már egy jó ideje problémám, hogy 4-5 csata után jelentkezik egy komoly lassulás a csaták elején, kb 1 percig tart és 500-999 ms pinget produkál, így tulajdonképpen 14 percnél tudom elkezdeni a csatát, ami pl egy könnyű tank esetében már pont elég ahhoz, hogy sehova se érjek oda. A játék újraindítása megoldja a problémát, de van olyan, hogy az újraindítást követően 4-5 csata után újra jelentkezik a probléma. Ilyenkor többször megmértem a netet, de a ping és a kapcsolat sebessége is megfelelő volt. Esetleg volt már valakinél hasonló? Vagy az én készülékemben van a hiba?

Nekem csak Win7 alatt csinálja,Win10-nél nem.Tök ugyan azt amit Te is leírsz.Csináltam egy töredezettség mentesítést,aztán jó volt win7-en is,de most a 9.22-es frissítés után megint előjött,gondolom a letöltés miatt megint töredezett lett a partíció.


Nekem is Win7 van fent, akkor töredezettség-mentesítek (bár időnként azért szoktam, de hátha ez a gond). Köszi a tippet, lehet, hogy a végén Win10-re kell váltanom.


Van egy rossz hírem, nekem win10 van és nekem is felugrik a ping mostanában. (UPC-s vagyok)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #269258 Írta: Cortez31
Megválaszolva: Cortez31
Nekem is UPC Fiber power 500 előfizetés, win10, és a gond nem a "felugrik" 200-300-ra, hanem ott is felejti magát. Amíg ezt rendbe nem rakják, inkább sorozatokat nézek a szabadidőmben. :-)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!


KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.