Jelenleg 352 vendég és 2 tag online

Light segédlet.

2 napja 16 órája - 2 napja 14 órája #299177 Írta: Slandyke
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Jelenleg az excalibur kampány 15. küldetéseinél tartok. Ezek azok a küldetések, ahol jobbára "tank ace" köröket kell futni. Azt sütöttem ki, hogy visszalépek kicsit tier 6 -ba (jobbára nyolcasban játszom) és beszerzek egy-egy kevésbé népszerű tankot, amivel talán könnyebb elérni az ász teljesítményt. Csupa light -ot választottam, mivel a spot szerintem sokat segíthet. Jelenleg VK 28.01 , kínai 59-16 és crusader lett beszerezve erre a célra. Tervezek még beszerezni egy AMX 12t harcjárművet is. Van néhány pálya, ami viszonylag jól megy. Megfelelő leosztásnál össze is jön 3000+ assist és 4-500 dmg. Ez mondjuk eddig max 1. osztályokhoz volt elég. Általában szeretem magam kitapasztalni a dolgokat, megtalálni a jó pozíciókat. Nagyjából autodidakta módon haladok előre. Most viszont (újra) kéne néhány tanács a hozzáértőktől!

Ti milyen hatos-hetes tankot javasolnátok, amivel nem nehéz az ACE?

Ha leírnátok ide, esetleg screenshottal szemléltetve, hogy az egyes pályákon Ti mely pozíciókat preferáljátok, az igen hasznos lenne! Előre is köszönöm!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

2 napja 6 órája #299179 Írta: AssistKing
Megválaszolva: AssistKing

Slandyke beküldte: Jelenleg az excalibur kampány 15. küldetéseinél tartok. Ezek azok a küldetések, ahol jobbára "tank ace" köröket kell futni. Azt sütöttem ki, hogy visszalépek kicsit tier 6 -ba (jobbára nyolcasban játszom) és beszerzek egy-egy kevésbé népszerű tankot, amivel talán könnyebb elérni az ász teljesítményt. Csupa light -ot választottam, mivel a spot szerintem sokat segíthet. Jelenleg VK 28.01 , kínai 59-16 és crusader lett beszerezve erre a célra. Tervezek még beszerezni egy AMX 12t harcjárművet is. Van néhány pálya, ami viszonylag jól megy. Megfelelő leosztásnál össze is jön 3000+ assist és 4-500 dmg. Ez mondjuk eddig max 1. osztályokhoz volt elég. Általában szeretem magam kitapasztalni a dolgokat, megtalálni a jó pozíciókat. Nagyjából autodidakta módon haladok előre. Most viszont (újra) kéne néhány tanács a hozzáértőktől!

Ti milyen hatos-hetes tankot javasolnátok, amivel nem nehéz az ACE?

Ha leírnátok ide, esetleg screenshottal szemléltetve, hogy az egyes pályákon Ti mely pozíciókat preferáljátok, az igen hasznos lenne! Előre is köszönöm!


Szerintem ezen a szinten nincs még akkora különbség az elvárt xp-t tekintve.
Én nem kifejezetten spotra mennék rá a helyedben. Inkább egy jó kombinált + a lehető legtöbb kill. Ha csak spotolgatni akarsz alapból kiesik egy csomó pálya, meg lényegében a top tier meccsek is az alacsony HP pool miatt.
Igazából bármilyen 6,7-es tank jó lehet. Itt nincsenek reward tankok, CW tankok amikkel irreálisak az elvárások
A teljesség igénye nélkül:
12t, Mt25, T21 (nagyon alul értékelt).
M4a3e8 nekem sorra adta az ace-t (pótkaja, full gold), Skodat25 tier6ban nagyon erős.
7es lightok közül a 13 75-tel éreztem kiugróan alacsonynak az elvárt XP-t. Táras T71 is jó, bár érzésre azzal azért több kell.
T20 is egy igen erős tank a szokásos APCR + cola setuppal

De szerintem nem tank specifikus küldetések még ezek. Nincs akkora különbség köztük az elvárt értékeket tekintve, hogy külön ki kelljen választani tankot. Idővel beadja majd mindegyikkel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Slandyke

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

2 napja 6 órája #299181 Írta: atilis81
Megválaszolva: atilis81
Ha akarsz egy jó hatos tankot, és van egy kis pénzed, akkor vedd meg a Type 64-et, én ezt a karácsonyi ládákból nyitott aranyból vettem meg. Ha nem akarsz költeni, akkor valóban jó még az amcsi 6-os T21-es, érzetre nálam ez volt legközelebb a Type-hoz. A T37-es nekem nem jött be. Nálam az 59-16 átugrós volt, amint játszol egy kört a Type 64-el, nem akarsz beleülni megint, az utána jövő Wz-k sem nagy számok. A német vk 28.01 nálam nem jött be, pedig nagy német light fan vagyok, a hetes SPIC viszont viszont kimagaslóan jó, nálam megtartós. A 12 t is nagyon jó tank, a 13 75 viszont sokkal jobban játszható, sokkal könnyebb jó eredményt elérni azzal. Nálam az is megtartós. Ha keresel még egy jó hatos tankot, akkor ott van még a Cromwell is, iszonyat jókat lehet vele menni, olyan mint egy 6-os tierre lebutított Leopard pta. Az orosz mt-25, hát el lehet lenni vele, de nálam átugrós volt. Nálam a sorrend így nézne ki: Type 64, 13 75, SPIC, Cromwell, T21, 12t.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!


KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.