Jelenleg 346 vendég és 5 tag online

Eladási hiba.

1 hónapja 1 hete #293568 Írta: davidheitler
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Egy jó pár éve Wot-ozok és ilyen problémával még nem találkoztam. Nem bírok eladni tankokat. Van pár tankom ami már csak a port fogja és kéne a kredit belőlük de egyszerűen nem engedi a játék.
Valami olyasmit ír, hogy: győződj meg arról hogy a harckocsi nincsen valamilyen taktikai egyességben vagy próbáld újra később. Nos hát ezzel csak az a baj hogy nincsen egyességbe, ami tudtommal szakaszt, gyakorló szobát stb. jelent. De semmi ilyesmibe nincsen. És nem a legénységgel van baj mert az adott járművön el van küldve az összes legénységi tag. Amúgy is van hely a barakkban.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 hónapja 1 hete #293570 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Nincs elég hely a barakkodban. Akire nincs szükséged küldd el, vagy esetleg megteheted azt, hogy ideiglenesen helyezd el őket egy 1-es szintű tankban maximum.

Reméljük egy admin áthelyezi ezt egy megfelelő meglévő topicba. A "Csak egy kérdés..."-ben bőven elfért volna, feleslegesen ne nyiss újat egy kérdésnek! :beer2:"Ítéljen mindenki a saját véleménye szerint, saját olvasmányai alapján, de ne azok után, amiket mások mondanak neki." (Albert Einstein)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 hónapja 1 hete #293584 Írta: davidheitler
Megválaszolva: davidheitler
Úgy látom nem fogalmaztam világosan. Van hely a barakkban és a járművön nincsen legénység, elküldtem mindegyiket tehát ez kizáró ok azzal szemben hogy nincs hely a barakkban. Mer van hely és eleve nincsen kit beküldeni, mert nincsen legénység. Azt írja hogy győződjek meg arról hogy nincsen e taktikai egyességben de nincsen taktikai egyesség . NEM A BARAKKAL VAN A GOND!!!!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 hónapja 1 hete - 1 hónapja 1 hete #293585 Írta: zics911
Megválaszolva: zics911

davidheitler beküldte: Úgy látom nem fogalmaztam világosan. Van hely a barakkban és a járművön nincsen legénység, elküldtem mindegyiket tehát ez kizáró ok azzal szemben hogy nincs hely a barakkban. Mer van hely és eleve nincsen kit beküldeni, mert nincsen legénység. Azt írja hogy győződjek meg arról hogy nincsen e taktikai egyességben de nincsen taktikai egyesség . NEM A BARAKKAL VAN A GOND!!!!


de azzal van. akár hiszed, akár nem. ez egy kb. fél éve ismert bug. szedd le a modokat, legyen a garázsban elég üres hely, még akkor is, ha a tankodban nincs legénység. és végül a google a barátod! nem kell itt üvöltözni azokkal, akik segíteni próbálnak.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 hónapja 1 hete #293586 Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano
1. A tankból tedd a legénységet a barakba (ne hagyd ezt a programra az eladás funkció során)
2. töröld a játék cache-fileit - ezek túlcsordulhattak, sérülhettek
3. Futtasd le a Gamecenteren belül a Játék beállítások/Ellenőrzés és javítás menüpontját --- ha a kliens-oldalon sérült a játékprogram egyik file-ja, akkor ez helyrehozza
4. a játékot csökkentett üzemmódban futtasd --- ez a modok okozta hibákat szűri ki

Ebben a sorrendben csináld, ne hagyj ki lépést és a csináld végig a lépéssort.

Az elmúlt pár hónapban rendszeresen jelentek meg hasonló hibával/kérdéssel (Te kb. a 10. vagy), és így már többször le lett írva a megoldás. Nekem már nagyon nehéz elhinnem, hogy nem a segítőkészséget kihasználni akaró trollkodásról van szó. Kérlek, ne okozz csalódást.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!


KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.