Jelenleg 601 vendég és 17 tag online

Kritikus Hiba !!

7 hónapja 5 napja - 7 hónapja 5 napja #267695 Írta: Robb_HUN
Megválaszolva: Robb_HUN
Van amikor egy egyszerű megoldás is megteszi.
Ha jól emlékszem ezek nem csak RAM hibánál jöhetnek ki (bár 95%ban ott szoktak ahogy a kollégák írták), hanem néha akkor is előfordul, ha kevés a lapozófile-d.
A gyári beállítás nem mindig elég bizonyos játékokhoz.
Viszont az is igaz, hogy nem tudom a win10 hogyan kezeli ezt. Én minden új OPrendszer telepítésénél beállítom manuálisra, és beírom az ajánlott magasabb értéket.
Vezérlőpult/rendszer/speciális beállítások/

"Irgalmat ne kérj, áldást ne várj
Emeld fel a hangod, vagy elsodor az ár"

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 5 napja - 7 hónapja 5 napja #267699 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Hungarianreality beküldte: Sziasztok , a kérdésem az lenne , hogy valaki találkozott e már hasonló hibaüzenettel ? Ez már 2017 es sztori csak idáig nem foglalkoztam vele mert nem játszottam ... Nos a rövid történet úgy néz ki , hogy frissítette magát a Wot kliens kb 2017 12 hó környékén és azóta nem hajlandó elindulni se a Wot se a Wows . Már jelentettem a hibát 4 szer a hivatalos hibabejelentőn ,de érdemben nem foglalkoztak vele küldtek valami lerázós választ és lezárták a válaszadás lehetőségét . A teljes rendszert újratelepítettem format C vel de a hiba nem szűnt meg ...

Letöltöttem tegnap a tesztklienst és ott is ugyan ez fogadott !

Minden más program tökéletesen működik a gépen bármi egyéb gyártó játékaival lehet játszani kivéve a Wargaming .

Tud valaki segíteni abban , hogy ez a probléma megoldódjon vagy tud ajánlani olyan wargaming emailcímet ahová eltudom küldeni a logfilet és érdemben foglalkoznak a hibával ? .

Válaszokat előre is köszönöm .

Nem hiányzik a 9-es directx? Driverek rendben vannak?
Még valami: a Win10-ben alapból van vírusirtó: Windows Defender

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 5 napja #267700 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

atilis81 beküldte: Szia! Nekem is hasonló problémám van. Minden tökéletesen működik. csak a wot nem. Az is működött eddig több mint fél évig, de a 9.22-es frissítés után megadta magát. A "nem indul a wot" topikban leírtam részletesen a hibát. A WG-nek írtam tickettet, de minek? Szerintem nálam valami a hálózattal lehet. vagy valami ismeretlen hardveres probléma, ami eddig rejtve van. De amióta nem Wotozok kinyílt a világ :)

Nálad más (is) lehet a probléma. Próbáltad már a meglévő beállítások (preferences.xml) törlését?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 15 órája #268306 Írta: Hungarianreality
Megválaszolva: Hungarianreality
Nos hétvégén teszteltem úgy , hogy volt nálam 2 darab ddr3 memória párban és kicseréltem a gépemben lévőkre . Mit ad isten ugyan úgy nem indult el a játék mint azelőtt szóval nem memória probléma lesz hanem szoftveres ! És mivel csak és kizárólag a wargaming játékok nem indulnak feltételezem ők b@asztak el valamit , de hiába írom meg nekik nem foglalkoznak vele . Véleményem szerint bizonyos hardware konfigurációkkal egyszerűen nem működik a játék .. frissítés előtt tökéletesen működött azóta nem . Van esetleg valakinek olyan kontaktja a wargaming-hez ami nem egy szimpla üzenetre válaszoló valaki hanem el is olvassa azt amit leírok és nem próbál meg kitalált hibákkal lerázni ?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 perce #268365 Írta: atilis81
Megválaszolva: atilis81
Nem egy járható út az, hogy minden frissítés után vegyen az ember egy új számítógépet, annak reményében, hogy talán az új hardverekkel majd működni fog a játék. Több millió felhasználónál nincs semmi probléma, mindenki játszik vele, csak néhány számítógépen nem fut valami miatt.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 hónapja 3 hete #268828 Írta: Quantyx
Megválaszolva: Quantyx
Sziasztok!
Elnézést kérek, ha éppen nem a megfelelő fórum felületen teszem fel a kérdést, de nem vagyok rutinos felhasználó.
Egér problémám van a Wot-ban.
A kurzor "úszik". Ha bármilyen irányba mozdítom el az egeret késedelmesen indul meg és megállítás után tovább szalad. Esélytelen a játék, nem lehet célozni. Javarészt WOT Blitzben játszom, ott tökéletesen működik, a World of Warship-ben is hibátlan. A World of Tanks-ban ellenben használhatatlan.
Az egerem Logitech G502, használom a gyári gaming szoftvert, de próbáltam már anélkül is. Mondjuk még másik egeret nem próbáltam, de mivel mindenhol máshol kiváló, így ezért ez még kimaradt. Próbáltam neten keresgélve megoldást találni, de eddig sikertelen.
Az op rendszer Win10. Már újra telepítettem a Windows-t, a játékot is, de semmi változás.
Ha valakinek lenne ötlete, netán megoldása, szívesen venném!
Várom szíves válaszotokat!
Üdvözlettel: Q

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 hónapja 3 hete #268918 Írta: Hungarianreality
Megválaszolva: Hungarianreality

Quantyx beküldte: Sziasztok!
Elnézést kérek, ha éppen nem a megfelelő fórum felületen teszem fel a kérdést, de nem vagyok rutinos felhasználó.
Egér problémám van a Wot-ban.
A kurzor "úszik". Ha bármilyen irányba mozdítom el az egeret késedelmesen indul meg és megállítás után tovább szalad. Esélytelen a játék, nem lehet célozni. Javarészt WOT Blitzben játszom, ott tökéletesen működik, a World of Warship-ben is hibátlan. A World of Tanks-ban ellenben használhatatlan.
Az egerem Logitech G502, használom a gyári gaming szoftvert, de próbáltam már anélkül is. Mondjuk még másik egeret nem próbáltam, de mivel mindenhol máshol kiváló, így ezért ez még kimaradt. Próbáltam neten keresgélve megoldást találni, de eddig sikertelen.
Az op rendszer Win10. Már újra telepítettem a Windows-t, a játékot is, de semmi változás.
Ha valakinek lenne ötlete, netán megoldása, szívesen venném!
Várom szíves válaszotokat!
Üdvözlettel: Q


Nálam akkor volt hasonló mikor vezetéktörés volt a vezetékben . Egy idő után már nem is reagált rá csak ha erősen mozgattam ... más programoknál ahol nem kellett olyan pontosan használni működött . Ha laptopba van dugva akkor általában az usb csatlakozónál törik meg . Célszerű szövettel bevont vezetékes egeret választani mivel az tovább bírja mint a hagyományos csak sima műanyag vezetékes verzió . Legalábbis én ezt vettem észre .

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 hónapja 3 hete #268931 Írta: Lord_Loga
Megválaszolva: Lord_Loga
Nekem is G502 Proteus Core van; sehogy sem sikerült előhoznom ezt a jelenséget. Ami nálam gond szokott lenni, hogy a módválasztó gombot könnyű lenyomni, valamint a DPI Up gombot is rettenetesen könnyű lekattintani, és az is elállítja a módot (a profilerben szépen be lehet állítani, de én annyit nem vacakolok minden gombbal :) ).

Ennek az egérnek szép fekete harisnyában van a kábele.
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 hónapja 3 hete #268932 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Hungarianreality beküldte: Nos hétvégén teszteltem úgy , hogy volt nálam 2 darab ddr3 memória párban és kicseréltem a gépemben lévőkre . Mit ad isten ugyan úgy nem indult el a játék mint azelőtt szóval nem memória probléma lesz hanem szoftveres ! És mivel csak és kizárólag a wargaming játékok nem indulnak feltételezem ők b@asztak el valamit , de hiába írom meg nekik nem foglalkoznak vele . Véleményem szerint bizonyos hardware konfigurációkkal egyszerűen nem működik a játék .. frissítés előtt tökéletesen működött azóta nem . Van esetleg valakinek olyan kontaktja a wargaming-hez ami nem egy szimpla üzenetre válaszoló valaki hanem el is olvassa azt amit leírok és nem próbál meg kitalált hibákkal lerázni ?

Milyen videokártyád van? Volt frissítve a drivere?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 hónapja 3 hete #269184 Írta: Hungarianreality
Megválaszolva: Hungarianreality

matyiabagoly beküldte:

Hungarianreality beküldte: Nos hétvégén teszteltem úgy , hogy volt nálam 2 darab ddr3 memória párban és kicseréltem a gépemben lévőkre . Mit ad isten ugyan úgy nem indult el a játék mint azelőtt szóval nem memória probléma lesz hanem szoftveres ! És mivel csak és kizárólag a wargaming játékok nem indulnak feltételezem ők b@asztak el valamit , de hiába írom meg nekik nem foglalkoznak vele . Véleményem szerint bizonyos hardware konfigurációkkal egyszerűen nem működik a játék .. frissítés előtt tökéletesen működött azóta nem . Van esetleg valakinek olyan kontaktja a wargaming-hez ami nem egy szimpla üzenetre válaszoló valaki hanem el is olvassa azt amit leírok és nem próbál meg kitalált hibákkal lerázni ?

Milyen videokártyád van? Volt frissítve a drivere?


Laptop : Sony Vaio SVE-1712V1EB videókártya : AMD Radeon HD 7650M

16.2.1 van fent feltettem a legújabbat is de azt nem támogatja ez a chipset így alapból visszaáll erre averzióra .

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 hónapja 3 hete #269244 Írta: Morphus101
Megválaszolva: Morphus101
windows defender...semminel tobb de csak arra hagyatkozni nem lehet

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 hónapja 1 hete #270130 Írta: atilis81
Megválaszolva: atilis81
Win 7 újratelepítéssel megoldódott a problémám. Egy hónapra kiestem a játékból, most olyan, mintha az alapoktól kellene újrakezdenem.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!


KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.