- Köszönetek: 5
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Nem igazán értelek. A pen indikátor az, amit az általam mellékelt képen látsz. Még az egeret is ráhúztam, oda van magyarul írva. Be ne kapcsoljuk most már helyetted?
A "pen indikátor" egy bekapcsolható dolog, a célzás beállításoknál.
Köszönöm szépen az elemzésed!
Nem lehet érdemben mit hozzáfűzni ezekhez a missplay-es replayekhez.Megszereztem a krant.
Szeretném elsajátítani a kezelését.
Ez a nagy, dombos föld, mondják, ideális neki.
Próbáltam úgy tenni, ahogy már láttam másoktól.
Az eleje sikerült is nagyjából, utána viszont katasztrófa lett...
Azért vonultam vissza, mert keményebbnek bizonyult a centurio közepes tank, a kran nehéztanknál, vissza akartam állni a kezdeti pozíciómra.
Nincs jogosultságod az oldal eléréséhez!
Mit kéne máshogy tennem?
A játék legjobb tech tree tankjával nem tudsz WestFielden !! egy erős hull down helyet felvenni. Az egész leosztás olyan, hogy az ellenfél Kranvagn-en kívül mindenkit le kéne csak hull downból farmolnod.
A helyezkedéseden, a mozgásodon, a célzásodon mind látszik, hogy nulla helyzetfelismerésed van a játékban. Te magad sem tudod, hogy a következő mozdulatod mi lesz.
Célzásod katasztrófa. Félve merem megkérdezni, azért a pen indikátor be van kapcsolva? Csak mert a Centuriont lényegében válogatott szar helyeken lőtted meg, lényegében a leghülyébb helyeken, a legerősebb szögekben. Mondjuk az sem szar, hogy westfielden leiskolázza a Kranvagn-t egy AX
Mi a fasznak kell HE egy táras tankba? Múltkor már ezt is leírtuk neked. Ellenben a HEAT használatot a vallásod tiltja? Mondjuk az is mókás, hogy tier10es tankban még EÜ csomag sincs. Na meg vicces, hogy cipeled a HE-t de a kb nulla hp-s AX-re sem töltöd át.
Nem lehet ezekre a csatákra érdemben válaszolni. Ha még arra is baszol rá, hogy legalább egy optimális felszereléssel menj be a csatába akkor mit vársz?
Tier10 neked brutálisan nehéz még, és kész.
Sajnos nem tudom mi az a "pen indicatorÍ".
Ha jól értem azt mondod, hogy a drága lőszerrel a centurió leszedhető lett volna?
Bekapcsolás után piros/narancs/zöld színben fogja mutatni a becélzott felületet. Ez segít abban, hogy be tudod e lőni. Persze nem jelent fix sebzést, vagy fix pattanót, inkább iránymutatónak jó.
Drágább lőszer.. nem a centurionról van itt most csak szó. Úgy általában felfoghatatlan hogy mehetsz be tier10be gold ammo nélkül. És nem nem arról szól, hogy szerinted mennyire fair a használata. Ha nem használod, akkor hátrányban vagy.
Pont most játszottam amúgy az Emil 2-vel szintén Westfielden ugyanarról az oldalról egy csatát, nézz rá. Lövések 90%-a alap lőszerrel is bement volna.
Valami ilyesmi a játék egy tornyos, táras tankkal. Nyilván itt a leosztás szerencsés volt, de MM-től függetlenül ezen a pályán kb csak ezt tudod csinálni egy táras hull down takkal. A Krannnal is ezt kell.
A tankon nálam szellőzés + turbo + vstab van
Visszajátszás
Lehet még mindig túl gyors a mouse.
A pen indicator, már ha itt van, akkor be van kapcsolva, csak nekem általában pirosat mutat.
Ja, az "apcr"-t azt szinte vallási meggyőződésből utálom...
Köszi!
A játék legkisebb mapján, top tierként 3 tier leosztásban egy 1000 alfás baszógéppel annyi a játék, hogy a spawntól 20 méterre levered a tábort? Mi gátol meg abban, hogy aktívan játssz vele? Miért nem foglalsz el pozíciókat? Miért nem pusholsz? Miért nem keresel olyan helyet, ahol legalább az alvázad takarásban van?Itt talán nem szükséges a drágára költeni.
Legalábbis azt hiszem.
???
Bírom ezt a tankot.
Az a gond, hogy a kedves illető ebből semmit nem képes felfogni...Őt nem hagyja a játék nyerni, eltalálni, átütni... miközben a pen indicator-ról sem tud. Alap játékmechanikai dolgokkal nincs tisztában, de az a legnagyobb gond, hogy már hónapok óta fárasztja a fórum segíteni próbáló tagjait. Nem értem, miért teheti ezt meg még mindig... Zárolnak miatta egy topicot, erre folytatja egy másikban.
A játék legkisebb mapján, top tierként 3 tier leosztásban egy 1000 alfás baszógéppel annyi a játék, hogy a spawntól 20 méterre levered a tábort? Mi gátol meg abban, hogy aktívan játssz vele? Miért nem foglalsz el pozíciókat? Miért nem pusholsz? Miért nem keresel olyan helyet, ahol legalább az alvázad takarásban van?Itt talán nem szükséges a drágára költeni.
Legalábbis azt hiszem.
???
Bírom ezt a tankot.
2 lövést sikerült leadnod, mind a 2x úgy, hogy az ellenfél kiállt eléd. Abból az egyik ráadásul a te személyes mákod is volt, mert a CS tankot totál szarul céloztad, csak mákodra nem oda dobta hanem feljebb a lövedéket.
Pozíció elfoglalása a csata elején nulla. Aktív játék nulla. Célzás nulla. Páncél forgatása nulla. Másik pozíció felvétele nulla.
Azt kéne észrevenned már, hogy a 3 tier leosztásokban TE vagy a szerves része a 2-15 vereségnek. Amíg az ellenfélnél a t110e5 pushol, addig te pozíción kívül tolod fullba a kretént, a csapatodnak kb egy 10es tankkal kevesebb tankja van. Nem viszed be a HP-dat, nem viszed be a páncélodat, nem sebzel. A sebzést is akkor osztod ki, amikor már eldőlt a meccs.
Nem véletlenül van amúgy kifejezetten a 3 tier leosztásban ennyi 2-15. Ha a top tier tank, jelen esetben te egy bot, míg az ellenfél 10es tankja jó játékos, akkor vége a csatának még mielőtt elkezdődött volna.
Több replayt nem fogok megnézni, annyira fogalmad sincs az egészről, hogy nem lehet ezekhez a körökhöz mit hozzáfűzni. Ha 20k meccs után ott tartasz hogy 8as tankok ellen beállsz egy 800x800as pályán a sarokba 1000 alfával, akkor te javíthatatlan eset vagy. A csatáid 99%-a abszolút semmi kihatással nem bírsz, nem vagy tényező.
Prokhorovka-n ha az egyik csapat elveszíti a scout-jait, akkor onnantól kevés esélye van győzni, leginkább akkor van esélye, ha a másik csapat hibázik és eldobja a győzelmet.Most kivételesen egy inkább tanulságos csatát akarnék kielemeztetni, és figyelmeztetni, az összes idióta heavy playert(ennél szebben nem tudok fogalmazni), hogy ha a LIGHT ül egy bokorban, akkor nem camppel, hanem szinte biztos, hogy passzivan spotol. Nagy mázlim volt ezzel a pozicióval, de mit lehet tenni, ha az ellenfél lightjai sem ismerik az E1-et, a jobb playerek rendszeresen lőnek egyet oda.
A csata alapból hibásan kezdődött a csapatunk részéről, én amig lehetett tettem a dolgomat, de az EMIL-nél, a SU-101-nél nem esett le a tantusz, hogy ha a nálam jóval gyorsabb LYNX-ot szarrá lőtték, akkor engem is szarrá lőnek, ők meg lőnek fejenként max. 2-őt, amivel nem vagyunk előrébb.
A kistérképet vagy kikapcsolta az összes player, vagy nem tudom, de az, hogy középen a T-10 átrusholt, és még pár társa, és le se tojják, erre enged következtetni.
Ami viszont érdekelne, hogy miután ki kellet mozdulnom a bokorból, mert amúgy is ki nyirtak volna, érdekelne, hogy ki mit csinált volna, mert aza része már részemről is fos volt.
Nem vagyok jó játékos, de remélem lesz, aki ebből a replayből tanul, és akkor már elértem a célomat.
A tank direkt van passziv spotra kiépitve, nálam igy teszi a dolgát.
Replay-t nem nézek, melózok.Itt nem rólam lenne szó, bár lőttem nagyot, több mint 6000 volt a wn8.
És igen, tudom, mentem mint a dilis faltörő kos és a mohóságom áldozata lettem
a végén, azt hittem, nem tud becélozni az ellenség torrentéje.
De a kérdésem az lenne, hogyan tudott ennyire elbújni az ellenséges amx???
A csata utolsó néhány percében látható, avagy nem látható.
A mi tankunk a bokra közelében húzott el és nem volt látható.
Aztán valahogy felfedezték.
2.:Lehet ...