- Köszönetek: 815
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Kösz srácok!
Meg kell mondjam, hogy nekem ez így, hogy közben beszélek, nagyon fura és legyünk őszinték rohadtul zavaró. Aki szakaszozott már velem (régiek közül) az tudja, hogy nem szeretek szakasz közben sem beszélni, mert elterelődik a figyelmem, másképp játszok, többet bénázok. Itt viszont majdnem folyamat beszélni kell, hogy mit, miért, hogyan, merre stb... és ez sokszor meglátszott a játékomon is. Volt, hogy nem is figyeltem merre megyek, mert lekötött az, hogy mit mondok, ezért egyedül mentem Is3A-vel a városba és legyalult a túlerő. Ezt elmondom a tankról, meg azt, ó, de még itt van ez is, közben néha kérdeztek is, de nézzem merre megyek és mondjam, hogy miért épp oda. Mivel még nem csináltam ilyet, kicsit soknak érzem ezt egyszerre
Továbbá az sem egyszerű, hogy játék közben a döntés, hopp, megszületik és már csinálom is, de ha magyarázni kell, akkor mi az előzménye a döntésnek, miért így és nem úgy döntök és mi lesz a következménye és mire ezt elmondja az ember már vagy másképp csinál mindent vagy újabb és újabb magyaráznivalók vannak. Hát, nagyon nem olyan egyszerű, mint hittem
Ha meg tudod oldani, elmenthetnéd a stream-eket. Most néztem a linken, de sajnos a videók között egyetlen korábbi streamet se találtam Tőled.
Megint színvonalas volt a műsor,legközelebb megint megyek!!!!!
Megint színvonalas volt a műsor,legközelebb megint megyek!!!!!
Szerintem jobban sikerült, mint múltkor, menni fog ez
És még az siemkát is sikerült leászolni
Hát srácok ott az 5 csillag ...