- Köszönetek: 32
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
A nagy újrabalanszolás előtt ma megnézzük az arty-kat. A kérdőív alapján a T92 és a GW-E100 lesz főként porondon! Indítás: 17:00
A nagy újrabalanszolás előtt ma megnézzük az arty-kat. A kérdőív alapján a T92 és a GW-E100 lesz főként porondon! Indítás: 17:00
. | Trollz be flippin' out, Mon! |
Elsőre nem volt rossz, ha adhatok néhány tanácsot, mint streamelésben kissé jártasabb egyén, akkor ezekkel javítanám az adást:Nem tudtam hova írjam, ezt a topicot találtam gyorsan.
Ha érdekel valakit, hogyan bénázom az E75 TS-sel, az tud nézni egy kicsit itt: Tviccs
Mivel béna vagyok a streameléshez és nem is fogom ezt főállásban csinálni, ezért nem tudtam hogyan oldjam meg a chat megjelenítését a játékban, de telefonról fél szemmel figyelem azért. Bár beszélni - egyelőre - nem beszélek. Lehet nem is kell majd.
Jól érted, ahhoz két monitor kell, így:OBS-t használtam, de útmutató kellet hozzá, hogy működjön. Próbáltam a chatet megoldani, hogy játék közben is lássam, ahogy a nagyobb streamereknèl van, de nem tudtam megcsinálni. Annyi sikerült, amit láttatok, azon majd javítok.
Ha kèt monitor kell a chathez, hogy lássam, akkor marad a telefon fèl szemmel figyelèse. Vagy fèlreèrtek valamit.
Zenèt nem akarok berakni, mert a random zene engem nagyon zavar. Viszont narrálás lesz, csak tegnap már nagyon fáradt voltam (munka plusz edzés után...) ès nem is akartam streamelni, csak gondoltam berakom, hátha èrdekel valakit. Aztán ráhúztam mèg kèt órát két-három nèző miatt. Sok volt a szar meccs, legközelebb kipihentebb leszek.