Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Lehet nekem sem tetszene, ha nem játszottam volna előtte a Vk3002(M) névre keresztelt csodával.
Lehet nekem sem tetszene, ha nem játszottam volna előtte a Vk3002(M) névre keresztelt csodával.
Sajna szar vagyok, ez a nagy különbség, ennyi...De én is játszottam az M-el szóval...
24 órás streamerino szombaton 18:00 órától. A 24. órában, amennyiben elérjük a 2400 követőt egy szabadon választott prémium tankot lehet nyerni, illetve ezen felül 2500 gold üti a markát annak a szerencsésnek, aki eleget tesz a posztban foglaltaknak:
www.facebook.co...heater
Szeretném fejleszteni a stream minőségét, ezért kérnék visszajelzését tőletek kérdőív formájában. A kérdőív kitöltésével sokat segítenétek és egyúttal nagyon hálás is lennék érte. Előre is köszi!
docs.google.com...d_form
Kitoltve!Szeretném fejleszteni a stream minőségét, ezért kérnék visszajelzését tőletek kérdőív formájában. A kérdőív kitöltésével sokat segítenétek és egyúttal nagyon hálás is lennék érte. Előre is köszi!
docs.google.com...d_form
Szeretném fejleszteni a stream minőségét, ezért kérnék visszajelzését tőletek kérdőív formájában. A kérdőív kitöltésével sokat segítenétek és egyúttal nagyon hálás is lennék érte. Előre is köszi!
docs.google.com...d_form
ugyanakkor tavaly simán
30 pontért ...
Fata Morgana map:
Please do not use the Respawn ...