- Köszönetek: 1
Jelenleg 232 vendég és nincs tag online
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
medve.bundás beküldte:
Figyelem: Spoiler!Kedves Black_Sheep_01!
Nagyon kedves vagy, hogy ilyen gyorsan és hosszan válaszoltál. Őszintén reménykedtem benne, hogy megteszed. Mint a játékhoz értő, mint moderátor válaszolták, és mivel a hozzászólásodból rendes embernek tűnsz, emiatt érdemben reagálok a véleményedre. Fontos rögzíteni ehelyütt, hogy nem kötözködésből, nem a személyed ellen írom az alábbiakat, hiszen nem is ismerlek.
Amint említettem, egy nagyon régi barátom (WN8: 1265, 10500 csata, 52% WR) kapacitált sokáig, hogy kezdjek el játszani. Tudod, a kiabálós.
Amikor szakaszban mentünk, és 90 másodperc alatt 1:8-cá vált az állás, megjegyezte, hogy "A T57 Heavy is elhullott? Pedig ő zöld játékos volt!"
Minden, de minden alkalommal, amikor vesztésre álltunk, mindig volt egy meghalt játékos, akire azt mondta: "Pedig ő zöld játékos volt!"
Nos hát annyira összekötődött bennem az averzív és kontraproduktív kiabálása, meg a "Pedig ő zöld játékos volt!" kifejezés, hogy utánanéztem ennek a kérdésnek tudományos alapon.
Statisztikát nagy mintavételből szabad interpretálni. Deskriptív statisztikát közlök itt, amit prospektív módon készítettem.
Legelőször Tier II-III-ban mentem a Luchs ágán német páncélosokkal 1000 meccset, agyatlanul, előre a vakvilágba Himmelsdorfon. Azért néha volt, hogy átjutottam a központi téren.A Win rate-em 50.1% volt ekkor.
Aztán felmentem az Obj 430U ágán T44-ig, és drasztikusan gyorsan kialakult a 44-45 % WR, ami azóta sem javult (prospektív módon készített egyszerű deskriptív statisztika).
Pedig....
Azóta megvan az Strv 103B, a 60TP, a Foch B, az Obj 140, az EBR 105, az AMX 13 105, a GW E100, a T110E4, a Super Conqueror, az Obj 277, az ST-II, a BC-25t és végül a TVP T 50/51. A rengeteg kreditet Tier 8-as prémiumokkal, főleg ELC Evennel farmoltam össze. Nagy kedvencek: IS-3-II, Skoda T50, Strv-103B, Foch B (bár nehezen játszható).
Az ELC-t egy Scheff videó miatt próbáltam ki (azt mondta, hogy ez a második legkisebb tank a játékban és muszáj volt kipróbálnom), és a francia táras tankokat nagyon megkedveltem: a Lorraine 40t-t, az ELC Event, majd karácsonykor kipottyant a dobozból a Bourrasque is.
És ha már a Bourrasque! A Bourrasque milyen egy istencsászár tank!
Csatoltan láthatod a Bourrasque-kal az egyik csatámat Malinovkán (jan. 17.), tank master, 8k kombinált, plusz még kettő csatát -a tegnapi napon mentem ELC-vel két kört (Cliff 5 kill, Észak-Amerika egy átlagos-átlag feletti kör).
Most akkor térjünk vissza az állításaidra, hogy én egy nagyon rossz játékos vagyok, akinek Tier 5-6-ban kellene menni, megtanulni a játék alapjait, és a Bourrasque-ot nem javaslod számomra, tank ászt nem vagyok képes teljesíteni.
Khm....
A történetnek itt még nincs vége...
kelemen.jános beküldte: nem ide tartozik teljesen de nem lehetne hogy feltegyél videókat a youtubra .....
please.....
Black_Sheep_01
Az 50%-os legénység az a kemény.Omnipadmebumm beküldte: Na még ilyet, normális beszélgetés minden személyeskedés nélkül, nagyon jó volt olvasni mind a két fél hozzászólását. Egészen felbátorodtam, hogy kérdezzek én is.
Illik is ide a dühöngőbe, mert a tegnap este...............phh. Ki gondoltam azt, hogy rámegyek az Olasz nehézre, de mivel a p43 gyorsan túl léptem, nem volt kifejlesztve motor, free xp nem volt annyi mert azt meg el lőttem a vk 100.01 re. Visszavettem a hatost, gondoltam pár csata alatt megvan aztán eladom. Legénység sem volt bele, gondoltam jó lesz arra a pár csatára az ingyenes legények is 50%, közben kiderült nincs elég blueprintem, egy hiányzik a heteshez. Nem baj, majd többet megyek. Nem vagyok jó játékos, sőt. Na de ez....... iszonyat megalázó. Nem tudom, ilyenkor van valami szuper taktika, hogy egyáltalán említhető kört menjen az ember? Valami döbbenet, hogy mennyire nem használható, sztem aki kételkedik abban, hogy számít a felszerelés, legénység, skill, az próbálja meg így. Az jutott eszembe amikor nyolc éve a kacsával el akartam érni az elc amx et, de még annál is kutyább. Valahol egy kicsit a wot ot is megértettem, miért segíti az újak mi hamarabbi fejlődését. A jó tanács, senki ne akarja úgy csinálni mint ÉN:blondy:
medve.bundás beküldte:
Te biztosan nem kiabálsz csata közben, ha szakaszban vagytok.Figyelem: Spoiler!Kedves Black_Sheep_01!
Mindenekelőtt azt tisztáznám (az önmagát letiltott blokkolt játékosra utalnék), hogy azért nem néztem meg a statisztikáidat, mert nem ez alapján ítélnélek meg sem itt, sem az életben, nem hanyagságom okán.( Feltételeztem azért, hogy moderátor itt csak rendkívül tapasztalt játékos lehet.)
Köszönöm, hogy átnézted ezeket a csatákat.
Az alapos kritikáidat megfogadom.
A legjobb barátom egy japán ember. Ő 100x átfuttatta a kérdést az elméjén, ha a munkámban hibát találni vélt, és csak utána tette fel a kritikai jellegű kérdését. Tőle nagyon sokat tanultam.
Tudom, hogy 15m-ren túl kell állni egy bokor mögött, hogy nagyobb eséllyel ne kerüljek spotra.
Az összes többiben, mindenben igazad van, igen, egyáltalán nem voltak tökéletes körök. Annyival kiegészíteném (rontanám saját helyzetemet), hogy a Malinovkás körnél nagy mázlim volt, ritkán van ilyen meccsmenet.
Van amúgy Prokhorovkán 11.5 k-s, vagy Minskben, amik tényleg jók. Az a baj, hogy (1) ahogy Tankpeti észrevette, túl sokat játszok egyszerre; (2) nincs ilyen jól magyarázó ember (csata közben), mint Te, akitől tanulhatnék és így nem a hibáimat gyakorolnám.
Ez a játék nekem stresszlevezetésre tökéletes, szükségem van ilyesmi valamire, mint a tankozás, mivel az élet brutális oldalát látom munka közben. Viszont két dolog volt, ami miatt ide írtam egyáltalán.
medve.bundás beküldte: Kérlek azt válaszold meg nekem, hogy ha a MM arra törekszik, hogy 50%-ra hozza ki egy játékos WR-jét, és ha 49% alatt vagyok (48%), akkor az már átlag alatti, sőt rossznak számít, akkor a 45% nem túl sok/kevés? Statisztikai értelemben kérdezem. (Elfogadom, ha azt mondod, hogy 10000 meccsből 500-at azért bukik a csapatom, mert nagyon nem játszok jól.)
medve.bundás beküldte:
Figyelem: Spoiler!
Egy francia felhasználótól tanultam sokat a 6000. meccs környékén, fantasztikusan szépen játszott vadidegenekkel - nem szakaszban, engem "természetesen" red/bot/tomato/noobozott, és privát emailben megírtam neki, hogy sajnálom, hogy kellemetlenséget okoztam neki, valamint, hogy valamilyen szinten tudok franciául írni, ha neki az kényelmesebb (mindezt franciául), nem kell angolul írnia. Ettől megenyhült, és abban az egy csatában levezette, miért, hova, és mikor kellett volna mennem. Na azóta sokkal jobban megy a játék, nem lőnek ki azonnal.
Mivel 6000 meccsig fekete voltam, 200 körüli WN8-cal, el fog tartani egy ideig, hogy felmenjek 800-as WN8-ra. De ha segítesz (vagy Tankpeti segít), akkor 10000 meccs múlva akörül (800-as WN8) igyekszek lenni, lehetőleg csapatmunkával, és nem önző játékkal.
Nagyon köszönöm a segítségedet, a rám szánt idődet és energiádat.
PZoli beküldte:
Az 50%-os legénység az a kemény.Omnipadmebumm beküldte: Na még ilyet, normális beszélgetés minden személyeskedés nélkül, nagyon jó volt olvasni mind a két fél hozzászólását. Egészen felbátorodtam, hogy kérdezzek én is.
Illik is ide a dühöngőbe, mert a tegnap este...............phh. Ki gondoltam azt, hogy rámegyek az Olasz nehézre, de mivel a p43 gyorsan túl léptem, nem volt kifejlesztve motor, free xp nem volt annyi mert azt meg el lőttem a vk 100.01 re. Visszavettem a hatost, gondoltam pár csata alatt megvan aztán eladom. Legénység sem volt bele, gondoltam jó lesz arra a pár csatára az ingyenes legények is 50%, közben kiderült nincs elég blueprintem, egy hiányzik a heteshez. Nem baj, majd többet megyek. Nem vagyok jó játékos, sőt. Na de ez....... iszonyat megalázó. Nem tudom, ilyenkor van valami szuper taktika, hogy egyáltalán említhető kört menjen az ember? Valami döbbenet, hogy mennyire nem használható, sztem aki kételkedik abban, hogy számít a felszerelés, legénység, skill, az próbálja meg így. Az jutott eszembe amikor nyolc éve a kacsával el akartam érni az elc amx et, de még annál is kutyább. Valahol egy kicsit a wot ot is megértettem, miért segíti az újak mi hamarabbi fejlődését. A jó tanács, senki ne akarja úgy csinálni mint ÉN:blondy:
Persze ezt is ki kellett próbálni, meg van a hangulata.
Az oktatóknál még 2 dolog ami nagyon zavaró számomra azonkívül, ...