- Köszönetek: 446
Jelenleg 299 vendég és 2 tag online
"Tököm ki van a sok csövessel már komolyan" Összefüggés? Mikor elkezdtem olvasni a hozzászólást, gondoltam a dupla-csöves tankokról lesz szó. Lehet, hogy valami rosszul sikerült poén akar lenni smile nélkül, mert más összefüggést én sem találok.Andar beküldte:
Gyaluskiraly beküldte: Tököm ki van a sok csövessel már komolyan
Covid miatt belekezdtem a biciklis ételfutár melóba. Leülök Kálvin téren a szendvicsemet ám majszolgatni, erre jönnek oda a csöves hajléktalanok kéregetni, meg van e apróm. Azt sem mondhatom nekik hogy nincs. Mert tudjék hogy van.
Nem nagyon tudom értelmezni hogy ez milyen összefüggésben áll a WoT-al.
Nyilván nagyon zavaró lehet a sok "csöves" akik valószínű szándékosan rontják ott neked a levegőt...
De ne feledd - "...voltunk mint ti, lesztek mint mi..."
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
PZoli beküldte:
"Tököm ki van a sok csövessel már komolyan" Összefüggés? Mikor elkezdtem olvasni a hozzászólást, gondoltam a dupla-csöves tankokról lesz szó. Lehet, hogy valami rosszul sikerült poén akar lenni smile nélkül, mert más összefüggést én sem találok.Andar beküldte:
Gyaluskiraly beküldte: Tököm ki van a sok csövessel már komolyan
Covid miatt belekezdtem a biciklis ételfutár melóba. Leülök Kálvin téren a szendvicsemet ám majszolgatni, erre jönnek oda a csöves hajléktalanok kéregetni, meg van e apróm. Azt sem mondhatom nekik hogy nincs. Mert tudjék hogy van.
Nem nagyon tudom értelmezni hogy ez milyen összefüggésben áll a WoT-al.
Nyilván nagyon zavaró lehet a sok "csöves" akik valószínű szándékosan rontják ott neked a levegőt...
De ne feledd - "...voltunk mint ti, lesztek mint mi..."
Szerencsére már a mai első csatában megmutatta a játék, hogy nem ezzel kell eltöltenem a délutánom. 60 mm hasi páncél vs 250+ alap lőszer találkozott. 190
+ hendivel a hasi páncél győzőtt. Értem én! Csak leszarom!
Shunz beküldte:
Szerencsére már a mai első csatában megmutatta a játék, hogy nem ezzel kell eltöltenem a délutánom. 60 mm hasi páncél vs 250+ alap lőszer találkozott. 190
+ hendivel a hasi páncél győzőtt. Értem én! Csak leszarom!
Ugyanez volt nálam is Object 703 vs FV4005. 4 lövésből 4-nél ugyanezt láttam. Mintha pajzs lett volna a papír tankon.
Ha veszteni kell, akkor veszteni fogunk ez van.
Mindkettőtök esetében feltenném a kérdést, hogy milyen beállítások (és így fps) mellett játszotok, milyen az internetkapcsolatotok, illetve be van-e kapcsolva szerver oldali célkereszt, valamint egy replayből az is simán kiderülne, hogy a lövedék nem-e máshova repült (a beállítások miatt valószínűleg), mint ahova láttátok repülni.
Shunz beküldte: 4k-ban ajánlott felbontással, erős gépen megy, 200/30-as net. Nagyon ritkán van laggolás, akkor kidob általában a szerverről. Szerver oldali célkereszt bekapcsolva. Majd felrakok egy FPS számlálót, bár soha nem láttam még akadni.
Serene Coast pálya volt, oldalról lőttem a tornyát kétszer, majd kétszer az alsó részt előröl, miután rám fordult. Templom mellett domboldalon voltam ,tőlem kb 30-50 méterre a túlparton volt az FV4005, nem mozgott mikor meglőttem.
Ha nem ez a papír tank lett volna még hihető is lenne, hogy máshova repült.
Ajánlom azon beállításokat, melyeket a "CW" fórumtopicban írtam (köztük a szerver oldali célkereszt kikapcsolását. Link: www.wotinfo.hu/...art=90
Illetve továbbiakban is ragaszkodom hozzá, hogy replay mellett könnyű magyarázatot találni a legtöbb "jelenségre", köztük a tiédre is.
EnuresisNocturna beküldte: Maholnap igérem kifotózom jobban nagyobb felbontásban. Az a gondom, hogy a lövedék nyom is látszik a hasi lemezen miközben tolat vissza a Type61. Tehát ott a találati nyom ami nem ment át. Ergo még csak nem is láncot lőttem neki. A problémám az ,hogy a tanks.gg-n akárhogy is néztem-forgattam-állítgattam azt a modelt az akkor is kib@szott zöld volt és max 60 mm vastag. Ha megkapom a minusz 50% rng-t még akkor is dupla annyi átütéssel rendelkezett a lőszerem. És még csak nem is a pálya másik végéről lőttem, hogy sokat veszített volna abból az értékéből.
Tankpeti beküldte: Ha be van kapcsolva a szerver oldali célkereszt, akkor a löveg nem feltétlen oda céloz, ahova neked azt mutatja (ahogy azt fentebb is írtam).
TL-1 LPC (Zárt ...
Eddig ...
Aufklärungspanzer Panther (Tier 7, német, könnyű ...
Nyitott aukción hol látom pontosan a 10 percenként megjelenő licitértéket?
És ...