- Köszönetek: 8
Jelenleg 249 vendég és egy tag online
Bianconeri80 beküldte: Olyan valóban előfordul hogy egy-egy tank típus eltér a két csapat közt, de olyan viszont nem hogy 9 Heavy 9 Td. ellen.... ha dühös vagy (én is szoktam) azért nem kell ilyen szinten túlozni hogy ki tudd adni magadból....
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
marcus.aurelius beküldte: 3500-at kéne sebeznem tédékbe meddel, de leginkább 1-2 darab van csatánként, de olyan is van, hogy egy sem (!)
Slandyke beküldte:
marcus.aurelius beküldte: 3500-at kéne sebeznem tédékbe meddel, de leginkább 1-2 darab van csatánként, de olyan is van, hogy egy sem (!)
Lehet keresned kéne 2 társat, akik beülnek TD -be és szakaszban mennétek pár meccset. Ha jól gondolom, akkor így az ellenfelekhez is rendre bekerülne minimum 2 TD..
Bianconeri80 beküldte:
Henrik8511 beküldte: Egyre gusztustalanabb az mm meg a csapat tagok is mintha egyre kevesebb iq-val rendelkeznének.
Pl: A ma esti egyik csatám 9 TD 3 light 3 Med....
A másikba meg 9 heavy + 6 másik
A csapattagok meg lemminget játszanak még tier 10 ben is. Térkép ismeretük 0-a és ha jelzed vagy írsz nekik reakció semmi. Néha csak 2 métert kéne tolatniuk és hagyni hogy a másik csapat kijöjjön fedezékből ehelyett rájuk rontanak 10 mp után meg halottak.
Nem vagyok egy fanatikus wotos de azért annyit még én is tudok ,hogy melyik tanknak mi a szerepe meg ,hogy nagyjából hol kell velük játszani. És nem kezdek táncba az erősebbel mikor látom ,hogy az arty tisztán tudja lőni.
Sztem ezen is látszik ,hogy csak hobbi játékos vagyok. Nem is nagyon erőltetem a Tier 10-et tier 8 at is inkább csak Frontvonalon viszem.
hu.wot-life.com...k8511/
Hogy hobbi játékos vagy az nem gond. De minden bántás nélkül mondom, ez a hobbi szint abból is látszik hogy valótlant írtál. Olyan valóban előfordul hogy egy-egy tank típus eltér a két csapat közt, de olyan viszont nem hogy 9 Heavy 9 Td. ellen.... ha dühös vagy (én is szoktam) azért nem kell ilyen szinten túlozni hogy ki tudd adni magadból....
marcus.aurelius beküldte: Az már inkább érdekes, hogy mikor az volt a küldetésem, hogy gyilkoljak le 2 klikkert egy csatában, megszaporodtak az arty mentes leosztások. Aztán mikor megcsináltam, visszatért a 3 arty per csata leosztás.
Most megint így vagyok, csak tédékkel. 3500-at kéne sebeznem tédékbe meddel, de leginkább 1-2 darab van csatánként, de olyan is van, hogy egy sem (!) pedig ez nem tűnt fel korábban.
Aztán az is lehet, csak jobban figyelem és jobban észreveszem az ilyen leosztásokat, ha épp arra vagyok ráállva.
Blackmoon beküldte: A 9. után már úgy voltam vele hogy kezdtem röhögni, mindegyiket úgy kezdtem el, na talán most majd ezt megnyerjük valami fatális véletlen okán.... és nem... a 19. után bevallom feladtam, kiléptem ebből a tragikomédiából! Rendszeresen, nálunk 10-12 olyan 80!!!!! és 340 közötti tomato geci, túloldalt 4-7 kék lila faszkalap, akik állandóan lemészárolták a lehetetlen helyeken zombiként bolyongó csapatot. 19 csata, és nincsen leszorzózva a tankom!!!!!!!!!! Ennyi halott agyú szemétládát egy rakáson, de kik ezek és hogy kerülnek ide??? És Ti magyarok is rohadásig szerencsétlen szánalmas alvajáró béna faszok vagytok, nehogy azt higgyétek hogy a lengyelek csinálják!!!! Kikapcsoltam mára a zinternetet!
Gyaluskiraly beküldte: Tököm ki van a sok csövessel már komolyan
Covid miatt belekezdtem a biciklis ételfutár melóba. Leülök Kálvin téren a szendvicsemet ám majszolgatni, erre jönnek oda a csöves hajléktalanok kéregetni, meg van e apróm. Azt sem mondhatom nekik hogy nincs. Mert tudjék hogy van.
Covid miatt belekezdtem a biciklis ételfutár melóba. Leülök Kálvin téren a szendvicsemet ám majszolgatni, erre jönnek oda a csöves hajléktalanok kéregetni, meg van e apróm. Azt sem mondhatom nekik hogy nincs. Mert tudjék hogy van.
TL-1 LPC (Zárt ...
Eddig ...
Aufklärungspanzer Panther (Tier 7, német, könnyű ...
Nyitott aukción hol látom pontosan a 10 percenként megjelenő licitértéket?
És ...