- Köszönetek: 420
Jelenleg 306 vendég és egy tag online
El kell keserítselek, nekik valóban annyiból áll a WoT világuk, hogy mennek és majd történik valami és ebből vagy öröm születik vagy anyázás. Annyit még talán értenek, hogy ha a célkereszten lévő átütésjelző zöld, akkor mehet a lövés, de azt már nem tudják, hogy mi az a szórás vagy a szögek a tankon és már megint csal a játék, mert ő jó helyre célzott, mégsem ment be. A Lakeville-es példánál fogalma sincs a spot rendszerről 45k csata után sem, mert nem is érdekli. Arra szokott menni és nem mindig lövik meg, hiszen gyakran az ellenfelének scout-ja sem tudja, hogy mi lenne a dolga, ezért azt a következtetést vonja le, hogy van, hogy jó, van, hogy nem, de az utóbbi esetben a csapat a hibás, mert miért nem derítette fel előbb az ellenfelet. Sokan úgy játszanak, mintha egy PvE játék lenne, azaz az ellenfél és a csapattársak is AI által irányított botok és ha gép ellen játszanak, akkor miért ne menjenek közben ki a konyhába kávézni egyet, mert hogy úgy sem számít.Ferrari-fan beküldte: @PZoli
10k csata után még oké. Részben kezdő játékosról beszélünk.
Azonban 20+k csata után nem tudom megérteni, hogy (példa következik):Lakevillen menne be a városba. Lakeville az egyik legrégebbi pálya, szóval volt ideje megismerni. Emberünk 45k csatával rendelkezik, nehéz tankban ül. Mint minden Lakeville csata, most is az volt a forgatókönyv, hogy a light ment középre spotolni. Emberünk 45k csata után is a vízparton, a semmi közepén menne be a városba, de félúton kilövik. Ezek után szarrá pingeli a minimapot és noobs, gg, fckin losers, tulajdonságjelző szavakkal folytatja a csata végignézését.
És ez csak egy, a 70k hasonló kaliberű idióta közül. És nekem ezzel van problémám. Nem tudom megérteni, hogy miért képes valaki "(40k csata, átlag 5p-el számolva az kb 3000 óra) ennyi időt beleölni olyanban, amiben nincs haszna. Vagy nekik az a szórakozás, hogy meghalnak a csata első percében és anyázzák a csapatot? Vagy az a szórakozás, hogy lőnek kettőt az égbe és lecampelik a csatát? Ha én szórakozok és/vagy elkezdek egy olyan dolgot csinálni, ahol biztosan találkozok más emberrel, akkor úgy próbálom csinálni, hogy ne szopassam magam és a másikat, alap emberi felfogás, és még élvezzem is amit csinálok....
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
deaxus beküldte: Még szerencse,hogy Te tökéletes vagy.Nem is értem miért nem játszol mással,ha ez a sok hülye ennyire felidegesít.Ja,hogy akkor nem tudnád mutogatni a dühöngőben az überteljesítményedet.
Feri38_HUN beküldte: 10 év alatt a WG-nél a takaritónő meg a portás elég fasza MM-et dobott össze.Vicces.
T_A_N_K_M_A_N_I_A beküldte: Azért ez eléggé felháborító. A WG olyan csatába sorol ahol az ellenséges csapatban 10 db. 7000 és 9000 átlag értékelés közötti játékos van. A mi csapatunkban viszonnt a legmagasabb értékelés 5100.
Tehát még el se kezdődött a csata, de már el volt döntve ki nyer.
Nem véletlenűl lett a végeredmény 7-15.
Ebbe mit élvez a WG?
Ne mondja nekem senki , hogy nem lehet egységes csapat beosztást csinálni.
A sok unikumot miért teszi nyomorékok ellen egy csatába. Rohadt élvezetesek ezek a csaták. 3 perces disznóvágás.
Köszi WG. Rohadj meg.
Rohamnyuszi beküldte:
T_A_N_K_M_A_N_I_A beküldte: Azért ez eléggé felháborító. A WG olyan csatába sorol ahol az ellenséges csapatban 10 db. 7000 és 9000 átlag értékelés közötti játékos van. A mi csapatunkban viszonnt a legmagasabb értékelés 5100.
Ebbe mit élvez a WG?
A sok unikumot miért teszi nyomorékok ellen egy csatába. Rohadt élvezetesek ezek a csaták. 3 perces disznóvágás.
Köszi WG. Rohadj meg.
2020-ban még van relevanciája kitakarni a játékosnevet?
Rohamnyuszi beküldte:
Ebbe mit élvez a WG?
Köszi WG. Rohadj meg.
2020-ban még van relevanciája kitakarni a játékosnevet?
....A mi csapatunkban viszonnt a legmagasabb értékelés 5100
Ebbe mit élvez a WG?
Köszi WG. Rohadj meg.
Sezamme beküldte:
[/spoiler]HondaCB1300SA beküldte: Én nem hibáztatok senkit csak magamat, hogy ismét leültem játszani, és el is ment a kedvem.
Lol, azért ez mindent visz. Részvétem.
Köszönjük az egész társadalom nevében!
Külön tetszik a lenti ...
https://wot-record.com/replay/183749/death_train_last_2_sec
Tessék elemezni. Aztán, ha a levárás probléma, ...