Unio 12: tapasztalataim szerintem ezeket a küldiket érdemes alacsonyabb szinten teljesíteni pl is3, wz-111, mert magas szinten az első lepattanó után a rutinosabb játékosok azonnal goldot vagy repeszt töltenek. + tier x ben tuti tele lesz Type-al az ellenfél

. Tier 8 ban az is-m nagyon jó főleg ha sikerül neki top tierbe kerülni. Kétféleképen próbálkoztam anno (top tierként ha lehet), az egyik hogy tolod a frontot, előremész beásod magad csak a torony látszik vagy a lánc sidescreepelve, aztán had lődögéljenek, persze hamar megunják, és te sem tudod őket simán sebezni, és hiába vagy legelöl a mögötted levőket csipegetik, ilyenkor HE-val egy kicsit hergeled őket

, hogy én is itt vagyok. A másik hogy nem túl csapatjátékos módon igyekezz a med útvonalon menni, kicsivel alacsonyabb de gyorstüzelő medek, jól generálják a blokkot

, vigyázz ne kerüljenek meg, tartsd a távolságot, ne rohand le őket.
Közben meglett a Chiméra....a vége nagyon nehezen ment

Bodzy-n fent van 2 replay
Még egy javaslat, bármilyen csábító, a Kampány parancsokat ne váltsátok be a nehezebb küldikre, hogy átugorjátok őket, mert utánna csak a küldetés teljes (kitüntetésel) teljesítése után kapjátok vissza....vért izzadva.
Az Objekt 279-es küldikről......szerintem nekem sosem lesz meg...iszonyat. (pl sebezz 5x egymás után 3000-et 5 egymást követő csatában mi sem könnyeb, batchat és go.....de 4-5 csatában már olyan csapatokba fog tenni hogy 15-0 ra megy az ellen, és kempelni sem tudsz rendesen....eléggé demoralizáló, pedig nem te felejtesz el játszani, és állítom hogy még azt is nézi hogy melyik térképen teljesítesz a legrosszabbul, az adott tankkal (nekem vannak térképek ahol egyszerűen nem találom a helyem

) és érdekes módon azt teszi be. Erre egy megoldást találtam

hajnalban játszom amikor kevesen vannak, és a gép kevésbé tud variálni....de azért látszik hogy próbálkozik és 2-3 perc mire besorsol egy csatába...ha a küldetés be van kapcsolva

.
Ne adjátok fel...össze fog az jönni.