Jelenleg

39
látogatónk van

2021. október 27. 10:27

Wotinfo.hu: Tank elemzések átalakítása(?)

Írta:
(24 szavazat)
33 hozzászólás

A tank elemzések megújításán igen időszerű, de egy jóval egyszerűbb, mégis informatívabb formában alakítanám át a jelenlegi rendszert, amivel a legnagyobb probléma, hogy egy tank ugye akár verzióról verzióra változhat, amit az elemezésekkel lehetetlen lekövetni, stb.

Arra gondoltam, hogy a tankokat kártyák/adatlapok szimbolizálnák, hasonlóan pl. a NBA 2k játékokhoz, azaz egy tanknak akár több adatlapja is lehetne (ahány verzió aminél változott, annyi). Tehát lehetne mondjuk egy Type 59 - 0.9.20 és egy Type 59 - 1.14.1 is, amikből nyilván utóbbi lenne mindig az aktuális. Minden tankverziót bizonyos szempontok szerint értékelhetne az erre kiválasztott csoport (profik), illetve az olvasók is (ez meg amolyan rottentomato-féle módszer lenne), de utóbbi még nem fix. Valahogy így nézne ki a dolog:

Tank osztályonként más-más szempontok szerint. Pl.: nehéz tankoknál Védelem/Tűzerő/Mobilitás; könnyű tankoknál Felderítés/Álca/Mobilitás/Tűzerő, stb. az adott osztályra legjellemzőbb szempontokat választanánk ki. 

Kommentben lehetne szavazhatni, így ott látszódna az is, hogy részletesen hány csillagot adtak egy-egy tulajdonságra. Azt nem tudom hogy pontosan hogyan működik a rating motor vagy hogy lehet szabályozni a pontos hozzáféréseket, ahhoz meg kéne vennem hogy ilyen részleteiben lássam. Ha más nem, akkor kizárólag ellenőrzött, Profi játékosok kommentelhetnének ezekhez a cikkekhez és csak egy értékelés látszódna a tankoknál, az övék átlaga (tehát senki másé). Így ha valaki meg szeretne ismerni egy tankot mielőtt megveszi, megnézi ezt a cikket és profik csillagos+szöveges értékeléseit olvashatja el róla. Nagy előnye hogy egy összefoglaló kommentet jóval gyorsabban/egyszerűbben meg lehet írni mint egy komplett, komplex elemzést, amit aztán lehet eleve jóval kevesebb olvasnak csak el, épp a hossza miatt.

Vélemény? Mennyire lenne ez életképes és informatív szerintetek?

Utoljára frissítve: 2021. október 27. 12:06

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.