Jelenleg 317 vendég és 2 tag online

2021. október 22. 08:48

Prémium ajánlat: Bat.-Châtillon Bourrasque

Írta:
(17 szavazat)
23 hozzászólás

  VIII ⋅ Bat.-Châtillon Bourrasque ⋅ Kis csomag ára: 8.900 Ft ⋅ A tank adatlapja ⋅ LINK

Utoljára frissítve: 2021. október 22. 11:10

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bulcsu · 1 hónapja
  Versenyeztettem a char future-ral- A char nyert, pedig abba 1 skilles legénység volt, pániklámpa nélkül. (Igaz így óvatosabban is játszottam.)De még így is elég nyerő a Burask winratje. (A 4vereségből 2 a totál agyhalott csapatnak -is - köszönhető. 1-nél meg himmelsdorfra dobott 10esek közé. Ott annyi előnye volt a mozgékonyságnak, hogy egyedüliként túléltem, és foglalással vesztettem kb 8 ellenfél ellen. ők nem mertek rámjönni a hegyre, én nem mertem kilövetni magam).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   kakszi.lajos · 1 hónapja
   1 skilles legénységgel el se indulok A Char Future-al ezek voltak az első köreid, ugye? És a Barackkal?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bulcsu · 1 hónapja
    A char-ral nem az első körök voltak. Az a "fizetős" Battle Pass felénél lett meg. (A Battle Pass-on így múlt héten végig értem. "aranytankokkal" azért gyorsabb, mintha pl a46-tal erőlködnék. A Barack 7vége óta van meg, de kisebb profilon már játszottam az amx12-es ággal, így nem kellett a nulláról indulnom harceljárások tekintetében. (És abba ment a korábbi char-os legénység, ami 3- 4 skilles) Pont poénból osztottam meg amúgy, hogy a szerencse forgandó, mert a jobb legénységgel max világoskék wn8-am volt egy-egy nap a char futur-ral.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     kakszi.lajos · 1 hónapja
     az A46-tal is lehet top 3-ba kerülni xp alapján és akkor ugyanannyi BP pontot szerzel, mint bármilyen "aranytankkal". Meg akartam venni a Barackot, mert sztem jól ellennék vele és nem is drága más prém 8-asokhoz képest, de nem érdemli meg a WG a rávalót az utóbbi hét szopórollere miatt. Inkább várok vmi 30%-os kupont és goldot veszek akciósan
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Bulcsu · 1 hónapja
      goldot még 2-3szor vettem, akkor is csak haladásgyorsításra. (Szabadtapasztalat váltáshoz.) Pl IS-7-hez nem volt türelmem az obj257-tel még 150-200 csatához. (Pontosabban nekem lett volna, de egyik családtag, hogy odaférjen a géphez inkább kiperkálta a hártalévő csaták árát goldban. )
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bulcsu · 1 hónapja
     Battle Pass-on miután meg lett a char kimaxoltam az 550 pontját, aztán dupla vagy semmi alapon a napi első 2-3 csatát is ezzel mentem a napi küldik miatt. Így ha szerencsém volt 2-3 csatából kijött annyi, mintha 7-8-at csinálnék olyannal, amit még nem maxoltam ki.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Freepunk_Hun · 1 hónapja
  Az első néhány kör után:Egy nagyon jó járgány lehetne, de nem az.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pannoniacaptain · 1 hónapja
  Tesómtól kaptam ajándékba, mindig is szerettem volna ezt a masinát, végre a garázsban van. Ez az első prémium tank, amit nem "ingyen" kaptam meg. Kicsit féltem, hogy fogok vele muzsikálni. Azt kell, hogy mondjam ez egy kis bestia! Ha nem 400+ méterre lévő tankokat akarsz vele lőni, akkor nagyon pontos tud lenni. Még csak próbálgattam, tudom nincs még sok csatám, hogy tapasztalatról beszéljek, de úgy érzem jóban leszek ezzel a tankkal! Csak ajánlani tudom mindenkinek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Watashino · 1 hónapja
  Szintjének legjobb tankja, ha tudják használni. Mikor a 3GM sessiont csináltam vele, elég baráti volt. Sajnos vagy szerencsére a skill cap alég magas nála, így nem mindenki tudja kihasználni sok ezer csata után sem az előnyeit, de akinek bejön a könnyű/med stílus, annak tetszeni fog.

  Az olyanokra meg ne is figyeljetek, akik azt írják, hogy vak a tank meg pontatlan, mert 1) vagy nincs jól felszerelve, 2) nem ebben kell képezni az 50%-os legénységet, mikor már mindenhonnan is legénységi könyvek meg 3 alap skilles legénységek potyognak.

  Illetve egy pöppet aktuálisabb Bagette kör tőlem: https://www.twitch.tv/videos/1150719835?t=0h0m31s
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sanyipictures · 1 hónapja
  Átlagos. Mindenben átlagot nyújt.Annyiban egyedi, hogy jól vannak összhangban a tulajdonságai. Pl jól gyorsul, de nem kiemelkedően, jól mászik, de nem kiemelkedően, cserébe gyenge a test forgása, de nem kalap kaki. Emiatt ha le akarsz forogni valakit, gyakran nem sikerül, vagy fennakadsz valamiben. Felszereléssel és skillel jó lesz, de élveszi a helyet más felszereléstől és skilltől.
  Ágyúja 200men belűl működik nagyjából, pont annyira, hogy ne kelljen xanaxot bevenni.
  Álcája jó, mérete miatt lehet spotolni, ha kell.
  Nekem a kedvencem, hogy be rohanok egy nem rám néző védtelen tankra, kilövöm a két skulót, és menekülök. Cserébe vak és pontatlan a tank. Amikor megfelelő felszerelés nélkül próbáltam, akkor nem bírtam megfordulni, és mindenben fennakadtam.
  Pontossággal és álcával 200men belül bokor mögül lehet tdzni.
  Látótávval és álcával az ebr helyét lehet átvenni.
  Összegezve a tank an az a jó, hogy egy jó alappal rendelkezik, és a játékstílusodhoz tudod alakítani. A profik ismerik a saját stílusukat, amiben a leghatékonyabbak és a tankot ahhoz igazítják. Emiatt játszanak nagyon jól a profik ezzel a tankkal.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 1 hónapja
   "Átlagos. Mindenben átlagot nyújt."
   Hát nem tudom, hogyan jutottál erre, de másik mozit nézünk. Szerverstat alapján is az 52 TierVIII med között mindenféle eredményességi mutatóban a Top10-ben, de inkább Top5-ben van a Borzsák - pedig a szerverstat összemos gyenge és profi játékost. És azt se lehet mondani, hogy inkább a profiknak van meg, mert elég elterjedt tank.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    sanyipictures · 1 hónapja
    Szerintem ugyanarról beszélünk.Az az erőssége, hogy átlagos.Nincs kimagaslóan jó vagy rossz tulajdonsága.0.40 a szórása. Nem jó, de nem is fáj.3.36 a célzás idő. Nem jó, de meg lehet várni. Nem ezen fog múlni a lövésed.

    És még lehetne sorolni, de nagyjából már egyszer leírtam.A kommentedből az jön le, hogy "rossz" tanknak tartom.Az istenkirályhoz képest a király valóban "rossz" de attól még nagyon is király!Senki nem mondja, hogy game breaker a tank, mint mondjuk egy chieftain.

    Anno a patrióta volt hasonló, és azért is imádtam azt a tankot, mert átlagos volt.Soha nem hagyott cserben, mindig tudtál csinálni valamit, nem függtél annyira az RNG-től.
    Hidd el, vannak játékosok akik az ilyen tankokat keresik, nem pedig a hű meg ha tankokat, mint például én is.
    Nekem a defender annó nem nyújtott akkora élvezetet, mint a patrióta, pedig elvileg egy sokkal jobb tank volt a defi még statisztikailag is.

    Amit pedig korábban írtam, hogy az a nagy erőssége, hogy átlagos.Majdnem bármire ki tudod képezni a tankot, a patriótát nem tudod.

    Mivel "személyreszabható", így a rosszabb játékos is tud vele azonosulni és így többet is hoz ki a csatából és magából is.
    Azért írtam a korábbi kommentemet, hogy ne csak egyoldalú vélemény áradat legyen a tankról, hogy így op, meg úgy op, mert nem az.Imádok én is vele játszani, hozza is a kreditet, a legénységet is jól tudom benne képezni, stb.De ha valaki ezen kommentek alapján dönt úgy, hogy kifizet érte 9000 ft-ot, ami azért nem kis pénz, akkor kapjon egy tisztább képet, hogy mire is számítson.

    Annó a defender volt túltolva, és kiderült egy idő után, hogy annyira nem is OP, és nagyon sokan kidobtak 13+ ezer forintot egy olyan tankra, amit végül nem is szerettek, mert nem hozta le helyettük a meccset 100 millió pattintással és 15 kill-el.A másik véglete a kommenteknek meg az volt, hogy soha semmit nem lehet vele eltalálni, annyira pontatlan.Végül skill4ltu mondta ki róla a valósághoz és az átlag játékoshoz legközelebb eső értékelést, ami alapján nem vettem volna meg a tankot, mert nem nekem való. Ládából kipottyant, mentem vele jó pár kört, de nem lettünk barátok.

    Ha veszek egy tankot kb fél-egy évente, vagy becserélek 1-et, akkor végig olvasom a kommenteket, és az idő múlásával gyakran változik az emberek véleménye 1-1 tankról és megjelennek az olyan tulajok is, akik eddig nem kommenteltek, de az én játékstílusomhoz közelebb áll az övék, így tisztább képet kapok a tankról.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bulcsu · 1 hónapja
     Guderian szentháromságból (páncélvédettség-mozgékonyság- tűzerő)a mozgékonyság egyértelműen jobb a Patroithoz képest. Ha bajban vagyok nagyobb az esély elpucolni. A tűzerő pedig "üsd és fuss" taktikával már jónak mondható. Így nem nem mondanám átlagosnak. Eddig még csak akkor vesztettem vele csatát, ha saját figyelmetlenségből rossz helyre yolóztam az elején, vagy, ha "rettegünk-a-piros sarokban-egy gödörben-míg-halomra-nem lőnek-2 perc-alatt" stílusú csapatot fogtam ki. (Felszerelés azért nem mindegy, vert stab, rózsaszín célzásjavító, távcső kombináció eddig még működött nekem, de ha más rádiójelén tudsz élősködni, akkor lehet más is a távcső helyett, csak én szeretek az ellején előre tépni, ha a terep engedi.)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  stmrtom · 1 hónapja
  Srácok! Csak a 3D stílust hogyan lehet megvenni?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 1 hónapja
   Most sehogy. Most egyetlen módja, hogy megveszed azt a csomagot, amiben benne van a stílus is, a tank értekét megkapod aranyban. Azért írom, hogy most, mert reménykedek benne, hogy idővel, pl a karácsonyi ládákból, meg lehet majd szerezni, bár visszagondolva, az ilyen maratonos stílusok sosem voltak, csak magukra elérhetőek.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Joseph_Porta_HU · 1 hónapja
    tavasszal vmi gagyi pontgyűjtős eventből talán meg lehetett szerezni a stílust. (motoros) De akkor én inkább az E75ts-ét választottam
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 1 hónapja
  Megvettem én is, de már előre félek tőle. Engem mindig úgy lőnek át ezzel a fos 0,42/3,5-es ágyúval 2x is hogy a boroskóla maga fel sem villan. Na meglátjuk. Mindenesetre pl. Tankelit köreire senki ne alapozzon, ő az AMX 40-nel is kisebzi a 2000-et... ahogy néztem nagyjából azoknak ajánlott, akik szeretik a klasszikus, főleg aktív lightos játékot. Én az ELC-t konkrétan imádom, de azt agyoncsapja a botrányos dpm-e. Ennél kicsit medesebb az álca, de jobban gyorsul és az ágyú is odarak ha kell. Viszont a 0,42/3,5 nem kicsit aggaszt...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 1 hónapja
   Szerintem nem.olyan félelmetes,meglepően pontos is tud lenni,ha akar. Nem az EBR 100 torony van ezen véletlenül? Nekem úgy tűnik
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MrBadFortune · 1 hónapja
    Igen, az EBR105 tornya van rajta, egy 2fős GIAT torony, ami valóban létezik, viszont csak a 70es évektől. A kasztni meg csak papíron létezett az 50es években, szóval a történelmi hűség a Borat esetében a sarokban fekszik magzatpózban és zokog. Ezzel együtt nekem az egyik kedvencem
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bulcsu · 1 hónapja
  A Pokolgépet idézve: "Erre vágyom rég,
  Ezért mindent megtennék."
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zsigmond.péntek · 1 hónapja
   Legalább nem a Skoda T56-ot árulják. Korábban a boroskólát tartottam a legkellemetlenebbnek a pályákon, de amióta bejött az 56-os azóta mindig attól félek mikor nyitják ki a pokol kapuját újra. Ennél legalább lőheted bárhol, az tuti sebzés.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 1 hónapja
   Nem egy kezdőknek való tank az már biztos,egyszer láncolnak,aztán kapufa... Elég hamar ledobja magáról
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.