Jelenleg

11
látogatónk van

2021. október 21. 10:59

Ars poetica: Konteók és egyéb állatfajták

Írta:
(47 szavazat)
169 hozzászólás

Üdv. Mostantól minden konteó, azaz összeesküvés jellegű komment törölve lesz az oldalon (ezeket jelezhetitek az Adminok figyelmébe topikban is). Hogy az adott komment szerzőjével mi történik (ban/warn), az ott helyben, abban a szent pillanatban dől majd el, nyilván bizonyos mérlegelési szempontok figyelembevételével. Hogy mi is számít konteónak?

Minden olyan a játékmechanikával kapcsolatos állítás, melyre valójában semmilyen bizonyíték nem létezik, kizárólag a személyes sértettség áll mögötte, de flém generálására és a hangulat gerjesztésére kiválóan alkalmas. Például:

 • a prém fiókosok előnyben vannak (pay2win), tükörpáncél és hasonló marhaságok, de nem akarok ötleteket adni...

Sose feledjétek VanDaal márványtáblára kívánkozó örökbecsűjét:

WoT szopóág: Megnyilvánulásai a szemből felgyújtás és a noob csapat, ahogy a minimum sebzések, a lepattanók, a 0-s critek és a zsinórban a lista aljára kerülések is, melyek következtében úgy fel tud menni az emberben a pumpa, hogy az irracionális önpusztítás útjára lép és a nap hátralévő részében már önerőből is rosszul játszik, további 'random' rásegítés nélkül is.

Utoljára frissítve: 2021. október 21. 11:16

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  reflmix
  • Tankos
  · 1 éve
  Azt az idézetet magamra kéne tetováltassam, lehet segítene
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  loogor75
  • Tankos
  · 1 éve
  Melyik admin lett CC?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Jacktor
   • Admin
   · 1 éve
   Egyik sem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Janimperator
  • Tankos
  · 1 éve
  Miert is baj az, ha az elfogadott szabalyokat betartatjak, az azt megserto kommenteket eltavolitjak?
  Az oldalra regisztalaskor mindenki elfogadta az Altalanos Felhasznaloi Felteteleket.
  Abbol idezek:"Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
  Bármely beavatkozás, mely hátrányosan változtatja meg a Szolgáltatás megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát, zavarja a többi Felhasználót...."PL:
  „Flood” (illetve „keresztpostázás”): ugyanazon vagy nagyon hasonló tartalom egy helyen többször vagy több helyen.
  „Flame”: erőteljes érzelmi töltetű, indulatokat gerjesztő, lejárató, elfogadható érv nélküli, valami ellen hangoló tartalom.
  „Trollkodás”: téma- és közösségromboló provokáció.
  „OFF-olás”: túlzott mennyiségű témába nem vágó tartalom.

  A szolasszabadsag bajnokainak csak annyit, hogy senki nem tiltja meg nekik hogy leirjak a velemenyuket, de egy weboldal uzemeltetoje mindig eldontheti milyen tartalmat enged kozzetenni es milyet nem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ragnar018
   • Tankos
   · 1 éve
   "A szolasszabadsag bajnokainak csak annyit, hogy senki nem tiltja meg nekik hogy leirjak a velemenyuket" Bannolni valakit 1 oldalról pontosan azzal egyenlő,hogy megtiltod neki,hogy leírja a véleményét..

   MC Isti kevesebbért is rohan a bíróságra/rendőrségre XDD
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Janimperator
    • Tankos
    · 1 éve
    Bannolni valakit 1 oldalról pontosan azzal egyenlő,hogy megtiltod neki,hogy leírja a véleményét AZON AZ 1 OLDALON.....
    Nem tudom ki az a MC Isti...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ragnar018
     • Tankos
     · 1 éve
     "Bannolni valakit 1 oldalról pontosan azzal egyenlő,hogy megtiltod neki,hogy leírja a véleményét AZON AZ 1 OLDALON....." Igen és ezzel hogyan is cáfolod meg azt amit írtam? Konkrétan elismerted,hogy igazam van

     Mc Isti az az ember, aki elment a rendőrségre,mert "röhögőfejet" tettek a fb-ján a posztokra

     Tessék, itt is ragelt:
     https://coub.com/view/2hfkc1
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Janimperator
      • Tankos
      · 1 éve
      A szolas szabadsag joga nem egyenlo egy weboldal hasznalati jogaval ez ennyire egyszeru. Amikor valaki regisztral a WOTinfora, elfogadja az altalanos hasznalati felteteleket. Abban vilagosan le van irva mit szabad es mit nem, mivel jar a megsertesuk. Az egy dolog, hogy valaki nem olvasta el, es az egy masik kerdes hogy a moderatorok nagyon hosszu ideig nem leptek fel a szabalyszegesek ellen. Mostantol ervenyesitik a mindenki altal elfogadott szabalyokat es akinek nem tetszik szaladjon a rendorsegre/forduljon az ombudsmanhoz/kerdezze meg orvosat, gyogyszereszet
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       ragnar018
       • Tankos
       · 1 éve
       Várjál, megpróbálom követni a logikádat: tehát ha valaki csinál 1 weboldalt, ahol az általános használati feltételekben az szerepel,hogy neki meg kell ölnie 1 embert, vagy ki kell rambolnia egy bankot ahhoz,hogy ne bannolják az oldalról, akkor az az oldal feljogosítja az illetőt,hogy ezeket megtegye következmények nélkül 'mehá elfogadta az általános használati feltételeket' aztán az a törvények felett áll..

       Mostmár minden világos, megyek is bankot rabolni
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        death_train
        • Tankos
        · 1 éve
        Szólj, ha egy ilyen felhasználási feltételes weblapot csinálsz. Ugyanis köztörvényes bűncselekményt hirdetsz meg vele, illetve felbujtó is lehetsz akár.... ergo már a ráutaló magatartás is büntetést von(6) maga után.....De csináld, majd megtapasztalod .... ha elérted már egyáltalán a büntethetőség alsó határát. Ha nem, akkor szólj a szüleidnek, hogy 3-4 évig ne kapcsolják be otthon a netet, mert felesleges....
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Jacktor
        • Admin
        · 1 éve
        Az emberölés bűncselekmény, a konteó tiltása nem. A szólás szabadsága nem terjed ki az élet minden területére. Például ha odamész valakihez és lekurvaanyázod, az meg pofánver, akkor nem azért fogják felelősségre vonni, mert korlátozott téged az alapjogaidban. Ennyire egyszerű. Úgyhogy fejezd be és fogadd el hogy nincs igazad.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         ragnar018
         • Tankos
         · 1 éve
         Sehol nem írtam,hogy azokat a véleményeket kell kiengedni amik minősíthetetlen hangnemben íródtak, de bemásolhatod,ha mégis írtam ilyet.

         Egyébként pedig "a konteó tiltása nem.":
         '1949. évi XX. törvény védi a szabad véleménynyilvánítás jogát, tekintet nélkül a megfogalmazott álláspont érték- és igazságtartalmára.

         Az Alkotmány 61. §-a (1) bekezdése „A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekű adatokat megismerje, illetőleg terjessze.”'
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Janimperator
          • Tankos
          · 1 éve
          Na megyszer megprobalom osszefoglalni az ertelmes emberek kedveert:
          (mas forumokban is elofordulhat hasonlo helyzet , jo ha van egy osszeszedett valasz arra hogy miert jogszeru egy weboldal moderalasa.)
          A weboldalra regisztralaskor gyakorlatilag egy szerzodes jon letre az uzemelteto es a felhasznalo kozott.Ez a szerzodes rogziti a szerzodo felek jogait es kotelezettsegeit.
          Ebben a szerzodesben az oldal hasznalati jogaert cserebe a felhasznalo ONKENT VALLAL kotelezettseget az AFF betartasara, ONKENT fogadja el ugymond "szolasszabadsaga korlatozasat" az adott weboldalon.
          Az Alkotmany, a torvenyek rogzitik a jogaidat ha azokat valaki megserti kerhetsz jogorvoslatot. Viszont MINDEN szerzodes arrol szol hogy a szerzodo felek a torveny altal elo nem irt kotelezettsegeket ONKENT vallalnak es/vagy ONKENT lemondanak bizonyos torvenyes jogaik egy reszerol, a szerzodes letrejottetol az fogja szabalyozni a szerzodo feleket jogait es kotelezettsegeit es a szerzodes megszegese jar kovetkezmenyekkel.
          nezzunk egy peldat: munkaszerzodesben lemondasz a szemelyes szabadsagod egy reszerol hiszen bizonyos idoszakokban egy bizonyos helyen kell hogy tartozkodj es egy meghatarozott tevekenyseget kell hogy vegezz, ha nem igy teszel megszeged a szerzodest es nem hivatkozhatsz arra hogy pl a szabad mozgashoz, tartozkodasi helyed megvaltoztatasahoz valo jogod serul.
          Remelem ertheto volt
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Bulcsu
          • Tankos
          · 1 éve
          Egyrészt van már új alkotmány. A sztálinit hatályon kívül helyezték. Másrészt a "hogyant" az új sem részletezi. Tehát továbbra is kiállhatsz az utcára egy hangosbemondóval, hogy "csal a WG", csak ott névvel-címmel elkaphat a rendőr pl rágalmazásért. Nem lehet álnév mögé rejtőzni. Egy külföldi példa egy "jogállamabb" államból:https://en.wikipedia.org/wiki/McLibel_case
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           ragnar018
           • Tankos
           · 1 éve
           Lehet mindent, csűrni-csavarni, attól még nem fogok egyetérteni azzal, amikor random emberek döntik el,hogy nekik mi tetszik is mi nem és random bannolgatnak embereket. Csak azt nem tudom,hogy ha ennyi diktatúra hívő ember van, akkor mit vergődik mindenki mindenhol vagy Gyurcsány vagy Orbán miatt De mondhattam volna Putyint is

           btw rengeteg régi törvény van, csak azért,mert már "sztálinit hatályon kívül helyezték" azok a törvények még érvényesek.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Bulcsu
            • Tankos
            · 1 éve
            @ragnar018csak arra utaltam, hogy a véleménynyilvánítás szabadságának is vannak korlátai nyugaton is. Ha a wikis hivatkozásba berlemélyedsz, rájössz, hogy nyugaton se fenékig tejfel a demokratúra. (Pl brit beépített titkosrendőr, aki nőket csinált fel, de nem tudták behajtani az apaságit, mert álnéven tömte a nőket stb.) Szóval olvass, művelődj mielőtt Putyinisztánt vizionálsz. Nem "rosszból mondom".
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          RockyRuciano
          • Tankos
          · 1 éve
          Az gondolom megvan, hogy az USA-ban bizonyos Donald Trump még hivatalban lévő elnököt a Facebook bannolt, mert némely nézetei nem tetszettek a Facebook-nak.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         death_train
         • Tankos
         · 1 éve
         Jacktor! Hagyd a trollt!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KLC_KTE
  • Tankos
  · 1 éve
  Ezt a döntést kizárólag üdvözölni tudom! Hónapok óta nem voltam itt bejelentkezve, ahogy a játékban sem, pont a hasonló toxikus légkör miatt (legnagyobb részben). Az a gond, hogy ott volt a dühöngő, de (tisztelet a kivételnek!) az erre hajlamos réteg kiszabadult onnan, elárasztva minden fórumot, blogot, cikket. Alig alig lehetett megtalálni a valóban segítséget kérőket, vagy azokat, akik a tudásukat akarták volna megosztani. Rengeteg veterán távozott emiatt az oldalról, akiknek a tudása pótolhatatlan a mai Wotinfo számára. Tisztelet Jacktor, amiért végre ezt meglépted/megléptétek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5
  • Tankos
  · 1 éve
  Nem értem miért kell már itt is megnyírbálni a szabadságjogokat. Ez csak egy játék emberek. Had írják le a játékosok a tapasztalataikat. Levezetik vele a dühöt. Inkább itt és ezzel. Lenne egy külön topic, ahol learnák a valós wotot, amit nem olvasnának az adminok, ha már ingerültek. Ott leírnánk ahogy valójában vannak a dolgok és kész. Miért kell mindent elvenni tőlünk?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tank_szemelyzete
   • Tankos
   · 1 éve
   A Dühöngő topik, amíg létezett, ezt a célt szolgálta volna. Ám a hirtelen felindulásból begépelt, nem kellően átgondolt vélemények nem maradtak meg ott. Minden verzióváltásos hír alatt tömegével találod a "megint felment a lagg", "még jobban elcseszték a játékot" és hasonló írásokat. Az esetek egy kis részében valós bugot jeleznek a játékosok (volt, amikor az ellőtt tornyokra rágurulva a játék felhajított az égbe; nemrég meg a Harctéri módosítás kapcsán jelentkezett egy hiba, amikor a tank nem volt hajlandó lőni), de a többségében olyasmiről van szó, ami nem a WG hibája. (Pl. valamelyik netszolgáltató esete a német Teliával, amikor a német szerverek voltak a felelősek az estefelé bedurvuló laggokért, de heteken keresztül újra és újra a WG-t szidták az emberek, mintha a fórumot nem is olvasták volna. Vagy a "nem enged nyerni a játék" sirámok, amelyek valós élményen alapulnak, de rendszerint több közük van hozzá a játékos képességeinek, aktuális kipihentségének, illetve a kezdeti rosszul sikerült csaták miatti beidegelődésnek, mint a WG-nek. Én is csináltam már olyat (nem is egyszer), hogy amikor nem hoztam az átlagomat egy tankkal, akkor vakmerőbben és görcsösebben játszottam, és tudom, hogy nem nagyon lett jobb az eredmény...)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AMD5
    • Tankos
    · 1 éve
    Nem értem hol a gond ebben? Az adminok meg az unicumok, akik érzékenyek a statjukra és nem szeretnék, ha úgy néznének rájuk, hogy ennek hátterében a pénz áll, egyszerűen nem olvasnák azt a topicot. A játékosok 90%-a had ossza meg egymással a tapasztalatait. Miért baj ez?


    Azt sem értem, hogy miért kell a wg seggét nyalni? Újabb cenzúra, seggnyalás. Remélem sokat kaptok érte a wg-től, mert ha ezt ingyen csináljátok akkor nagyon hüly*ék vagytok srácok.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 1 éve
   A dühöngők, konteósok minden cikk alá beirkálják az ilyen típusú véleményüket az utóbbi években és nem csupán a dühöngő/konteo-ba.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tomato
  • Tankos
  · 1 éve
  Kár, pedig néhány konteo okozott néhány vidám percet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Grip
  • Tankos
  · 1 éve
  Lesz dolgotok decemberben a lootboxok idején
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Eddye68
  • Tankos
  · 1 éve
  Akkor értelmezésem szerint innentől fogva csak jókat és szépeket lehet írni a játékról.Hát akkor itt se kell legalább firkálni túl sokat A játék csetben sem szokott eltelni 24 óra két bannolásom közt Én egy ilyen ember vagyok ha tetszik ha nem.Ami a szívemen az a számon.Nagyon jól indult ez a játék valaha.Valós tankok, méret pontosan, eredeti hangokkal stb.....De hol van az már.És akkor most jön a véleményem a jelenlegi játékról .............. ....... ............. .............. ...............De csak tömören.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   death_train
   • Tankos
   · 1 éve
   Eredeti hangok neeeeeeeeeem pont azok nem voltak. Max ifjoncként azt hitted.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5
  • Tankos
  · 1 éve
  Ide is beköszöntött a szép új világ!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nevetel
  • Tankos
  · 1 éve
  Ennyit a szólásszabadságról! Nem szoktam itt konteó szövegeket írogatni, de ettől a cikktől hányingerem van! Minek kell ennyire a WG valagát nyalni?! Akik primitíven fejtik ki gondolataikat azokat kell büntetni, nem azokat akik őszintén véleményt nyilvánítanak!!! Most ettől boldogabbak lesztek? Ezzel csak azt fogjátok elérni, hogy csökkenni fog a tagok száma! De ha nektek ez kell akkor csináljátok!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 1 éve
   "Ezzel csak azt fogjátok elérni, hogy csökkenni fog a tagok száma!"

   És az meg miért baj?
   Ha valaki eddig azért járt ide, hogy azt a hihetetlenül nagy mennyiségű spam-et olvassa vagy létrehozza, nos azok elvesztése nem kár. A mennyiséget lecserélni minőségre az meg jó döntés.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Nevetel
    • Tankos
    · 1 éve
    Az abszolút idiótákat most ne vegyük ide, mert azok csak trollkodnak és az egy más kategória. Most úgy viselkedtek mintha a játék tökéletes lenne, pedig messze nem az! Ha nem lenne ennyi csaló, nem lenne manipulatív és olykor nem lenne bughalmaz akkor megérteném a döntéseteket. Most áruld el nekem milyen dolog az, hogy ha a WG-től veszel csalást akkor nem kapsz bannt?! Onnan tudom, hogy az egyik ismerősöm csinálta, saját meggyőződésem! Meg az is hogyha egy bizonyos ember ellen játszol akkor laggolsz, magyar youtube videó is van róla, aki nem hiszi, keresse meg ha még fent van! A bugokot meg gondolom nem kell bemutatnom! Vagy ha egy érthetetlen frissítés jön (buff, nerf stb...)! Ezek után csodálkoztok, hogy felmegy a cukra néhány embernek?! Most miért baj az, hogy valaki kifejti normálisan a véleményét, nem egyet értését?! Szeretem ezt a játékot, soha nem minősítettem le itt a WG-t vagy a WoT-ot de ezzel én nem értek egyet. Lehet valamit primitív módon közölni, meg kulturált módon, és inkább ezek között kéne különbözetet tenni!Ha a játékkal minden rendben lenne akkor nyilván nem kapna negatív kritikákat! Ilyen döntés mellett csak a benyali tagok maradnak itt, az őszinték (nem primitívek, trollok) meg ki lesznek nyomva, utálva! De tiétek ez az oldal, ti döntitek el.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 1 éve
     "Most áruld el nekem milyen dolog az, hogy ha a WG-től veszel csalást akkor nem kapsz bannt?! Onnan tudom, hogy az egyik ismerősöm csinálta, saját meggyőződésem! "

     A WG-től. Kiváló! Biztosan van róla kép/videó/weboldalcím/számlaszám stb. Tedd fel ide a bizonyítékokat, menjünk perelni a WG-t, jó kis pénzt kaszálhatunk. Ha nem teszed, akkor ez csak egy konteo (conspiracy theory, azaz összeesküvés elmélet és nem összeesküvés gyakorlat, mert nincsen bizonyítva).
     (amúgy meg az ismerősöd kerüljön olyan kapcsolatba az édesanyjával, mint amilyenbe egy fiatal pár a hálószobában szokott, hogy csalásokat vásárolgat, de még mielőtt megsértődne az ismerősöd, nem csak neki, hanem mindenki másnak is ezt kívánom, aki ilyet csinál. Akárhonnan. Ha nem lennének ilyen jellemtelen emberek, akkor felkopna a csaláskészítők álla.)

     "Ha a játékkal minden rendben lenne akkor nyilván nem kapna negatív kritikákat!"

     Dehogynem. Már csak azon az alapon is, hogy ez egy PvP játék és rengeteg emberből hiányzik az a képesség, hogy elfogadja azt, ha a másik nyer és ő veszít és ilyenkor mindig van kifogás. Mindig.

     "Ilyen döntés mellett csak a benyali tagok maradnak itt, az őszinték (nem primitívek, trollok) meg ki lesznek nyomva, utálva! "
     A nem konteo-sok a benyaliak (mivel nem hiszik el a konteósok állításait, így ők csak benyaliak lehetnek, bár jöhetne a szokásos WG bérencezés is). A konteósok pedig az őszinték, aki csak felfedik az igazságot a játékosok előtt. Nagyon szép párhuzam.

     Tudod olyan jó lenne feljönni erre az oldalra és a cikkek alatt a cikkre vonatkozó hozzászólásokat olvasni és nem azt, hogy "hétvége van, már megint sok a hülye kisgyerek a gépek előtt", "10/1 győzelem", "tudom, hogy nem a témához tartozik, de valaki meg tudná mondani, hogy...".
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti
   • Tankos
   · 1 éve
   "Szabadság arra, hogy a gondolatait mindenki korlátlanul előadhatja. "
   "...magában foglalja a szólás- és sajtószabadságon kívül az informáltsághoz való jogot, az információk megszerzésének szabadságát..."
   "...információnak azt az adatot, hírt tekintjük, amely számunkra releváns és ismerethiányt csökkent..."

   A véleményed leírhatod, de ez nem jelenti, hogy az nem marad következmények nélkül.
   Ha valaki hosszútávon információt (értéket) magában nem hordozó dolgokat közöl, azzal a környezetében lévőket akadályozza az információ elérésében, tehát mások "szólásszabadságát" korlátozza.
   Ezt mindenhol máshogy próbálják elkerülni: kis létszám esetén figyelmen kívül hagyják a résztvevők, kiközösítik, nagy létszám esetén pedig korlátozzák a tevékenységét.
   A gyerek feleselhet a szülővel, de várhatóan a sarokba állítják, ahogy én is beszólhatok a munkahelyemen a főnökömnek, de várhatóan ki fog rúgni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Watashino
   • Tankos
   · 1 éve
   xDDDD

   Tehát véleményed szerint, ha valaki ódákat zeng hónapokon keresztül arról, hogy szivatja a játék, meg nem képes megtalálni a monitort és száradjon össze a játék e-miatt, az maradhat. Ellenben azzal a szöveggel, ami konstruktiv, tényekre van alapozva és segíti a közösséget, mivel az nem tetszik neked...

   BtW... Tetszik ez a szöveg. A sok retardált hogy ráugrott egyből, félve hogy bannolva lesznek
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.