Jelenleg 241 vendég és 5 tag online

2021. október 21. 10:59

Ars poetica: Konteók és egyéb állatfajták

Írta:
(44 szavazat)
162 hozzászólás

Üdv. Mostantól minden konteó, azaz összeesküvés jellegű komment törölve lesz az oldalon (ezeket jelezhetitek az Adminok figyelmébe topikban is). Hogy az adott komment szerzőjével mi történik (ban/warn), az ott helyben, abban a szent pillanatban dől majd el, nyilván bizonyos mérlegelési szempontok figyelembevételével. Hogy mi is számít konteónak?

Minden olyan a játékmechanikával kapcsolatos állítás, melyre valójában semmilyen bizonyíték nem létezik, kizárólag a személyes sértettség áll mögötte, de flém generálására és a hangulat gerjesztésére kiválóan alkalmas. Például:

 • a prém fiókosok előnyben vannak (pay2win), tükörpáncél és hasonló marhaságok, de nem akarok ötleteket adni...

Sose feledjétek VanDaal márványtáblára kívánkozó örökbecsűjét:

WoT szopóág: Megnyilvánulásai a szemből felgyújtás és a noob csapat, ahogy a minimum sebzések, a lepattanók, a 0-s critek és a zsinórban a lista aljára kerülések is, melyek következtében úgy fel tud menni az emberben a pumpa, hogy az irracionális önpusztítás útjára lép és a nap hátralévő részében már önerőből is rosszul játszik, további 'random' rásegítés nélkül is.

Utoljára frissítve: 2021. október 21. 11:16

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nevetel · 1 hónapja
  Ennyit a szólásszabadságról! Nem szoktam itt konteó szövegeket írogatni, de ettől a cikktől hányingerem van! Minek kell ennyire a WG valagát nyalni?! Akik primitíven fejtik ki gondolataikat azokat kell büntetni, nem azokat akik őszintén véleményt nyilvánítanak!!! Most ettől boldogabbak lesztek? Ezzel csak azt fogjátok elérni, hogy csökkenni fog a tagok száma! De ha nektek ez kell akkor csináljátok!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 1 hónapja
   "Ezzel csak azt fogjátok elérni, hogy csökkenni fog a tagok száma!"

   És az meg miért baj?
   Ha valaki eddig azért járt ide, hogy azt a hihetetlenül nagy mennyiségű spam-et olvassa vagy létrehozza, nos azok elvesztése nem kár. A mennyiséget lecserélni minőségre az meg jó döntés.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Nevetel · 1 hónapja
    Az abszolút idiótákat most ne vegyük ide, mert azok csak trollkodnak és az egy más kategória. Most úgy viselkedtek mintha a játék tökéletes lenne, pedig messze nem az! Ha nem lenne ennyi csaló, nem lenne manipulatív és olykor nem lenne bughalmaz akkor megérteném a döntéseteket. Most áruld el nekem milyen dolog az, hogy ha a WG-től veszel csalást akkor nem kapsz bannt?! Onnan tudom, hogy az egyik ismerősöm csinálta, saját meggyőződésem! Meg az is hogyha egy bizonyos ember ellen játszol akkor laggolsz, magyar youtube videó is van róla, aki nem hiszi, keresse meg ha még fent van! A bugokot meg gondolom nem kell bemutatnom! Vagy ha egy érthetetlen frissítés jön (buff, nerf stb...)! Ezek után csodálkoztok, hogy felmegy a cukra néhány embernek?! Most miért baj az, hogy valaki kifejti normálisan a véleményét, nem egyet értését?! Szeretem ezt a játékot, soha nem minősítettem le itt a WG-t vagy a WoT-ot de ezzel én nem értek egyet. Lehet valamit primitív módon közölni, meg kulturált módon, és inkább ezek között kéne különbözetet tenni!Ha a játékkal minden rendben lenne akkor nyilván nem kapna negatív kritikákat! Ilyen döntés mellett csak a benyali tagok maradnak itt, az őszinték (nem primitívek, trollok) meg ki lesznek nyomva, utálva! De tiétek ez az oldal, ti döntitek el.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 1 hónapja
     "Most áruld el nekem milyen dolog az, hogy ha a WG-től veszel csalást akkor nem kapsz bannt?! Onnan tudom, hogy az egyik ismerősöm csinálta, saját meggyőződésem! "

     A WG-től. Kiváló! Biztosan van róla kép/videó/weboldalcím/számlaszám stb. Tedd fel ide a bizonyítékokat, menjünk perelni a WG-t, jó kis pénzt kaszálhatunk. Ha nem teszed, akkor ez csak egy konteo (conspiracy theory, azaz összeesküvés elmélet és nem összeesküvés gyakorlat, mert nincsen bizonyítva).
     (amúgy meg az ismerősöd kerüljön olyan kapcsolatba az édesanyjával, mint amilyenbe egy fiatal pár a hálószobában szokott, hogy csalásokat vásárolgat, de még mielőtt megsértődne az ismerősöd, nem csak neki, hanem mindenki másnak is ezt kívánom, aki ilyet csinál. Akárhonnan. Ha nem lennének ilyen jellemtelen emberek, akkor felkopna a csaláskészítők álla.)

     "Ha a játékkal minden rendben lenne akkor nyilván nem kapna negatív kritikákat!"

     Dehogynem. Már csak azon az alapon is, hogy ez egy PvP játék és rengeteg emberből hiányzik az a képesség, hogy elfogadja azt, ha a másik nyer és ő veszít és ilyenkor mindig van kifogás. Mindig.

     "Ilyen döntés mellett csak a benyali tagok maradnak itt, az őszinték (nem primitívek, trollok) meg ki lesznek nyomva, utálva! "
     A nem konteo-sok a benyaliak (mivel nem hiszik el a konteósok állításait, így ők csak benyaliak lehetnek, bár jöhetne a szokásos WG bérencezés is). A konteósok pedig az őszinték, aki csak felfedik az igazságot a játékosok előtt. Nagyon szép párhuzam.

     Tudod olyan jó lenne feljönni erre az oldalra és a cikkek alatt a cikkre vonatkozó hozzászólásokat olvasni és nem azt, hogy "hétvége van, már megint sok a hülye kisgyerek a gépek előtt", "10/1 győzelem", "tudom, hogy nem a témához tartozik, de valaki meg tudná mondani, hogy...".
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 1 hónapja
   "Szabadság arra, hogy a gondolatait mindenki korlátlanul előadhatja. "
   "...magában foglalja a szólás- és sajtószabadságon kívül az informáltsághoz való jogot, az információk megszerzésének szabadságát..."
   "...információnak azt az adatot, hírt tekintjük, amely számunkra releváns és ismerethiányt csökkent..."

   A véleményed leírhatod, de ez nem jelenti, hogy az nem marad következmények nélkül.
   Ha valaki hosszútávon információt (értéket) magában nem hordozó dolgokat közöl, azzal a környezetében lévőket akadályozza az információ elérésében, tehát mások "szólásszabadságát" korlátozza.
   Ezt mindenhol máshogy próbálják elkerülni: kis létszám esetén figyelmen kívül hagyják a résztvevők, kiközösítik, nagy létszám esetén pedig korlátozzák a tevékenységét.
   A gyerek feleselhet a szülővel, de várhatóan a sarokba állítják, ahogy én is beszólhatok a munkahelyemen a főnökömnek, de várhatóan ki fog rúgni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Watashino · 1 hónapja
   xDDDD

   Tehát véleményed szerint, ha valaki ódákat zeng hónapokon keresztül arról, hogy szivatja a játék, meg nem képes megtalálni a monitort és száradjon össze a játék e-miatt, az maradhat. Ellenben azzal a szöveggel, ami konstruktiv, tényekre van alapozva és segíti a közösséget, mivel az nem tetszik neked...

   BtW... Tetszik ez a szöveg. A sok retardált hogy ráugrott egyből, félve hogy bannolva lesznek
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pannoniacaptain · 1 hónapja
  Hihetetlen mennyire nagy a sötétség egyeseknél...
  A Wotinfós csapat azt szeretné elkerülni, hogy a verzió váltás cikk komment szekciójában történt agymenés nem történjen meg többször. Mindenkinek jogában áll hülyének lenni! Ez az oldal viszont a Wotinfós csapaté, Jacktoré. Azt csinálnak amit akarnak a saját oldalukon! Nézzétek bele a dühöngő #3-ba! Szerintetek normális ami ott ment? Pár ember próbált segíteni egy olyannak aki foggal körömmel ragaszkodott a f@szságaihoz. Szerintem az oldalal nem a hülyékkel való értelmetlen veszekedést szeretnék támogatni, hanem az értelmes játékosok informálását, fejlődésüknek segítését szeretnék elérni.
  Én nagyon örülök ennek az újításnak! Remélem ezután értelmesebb beszélgetésekben lesz része minden segítő szándékú embernek!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ragnar018 · 1 hónapja
   "Azt csinálnak amit akarnak a saját oldalukon!" Hát nem tudom én sose voltam oda azért, amikor valaki önhatalmúlag nekiáll eldönteni, hogy a te kommented nem tetszik, ezért téged bannolunk.. elvileg egy szabad országban élünk, konkrétan az alaptörvényben is benne van,hogy mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jacktor
    • Admin
    · 1 hónapja
    Te nagyon fiatal vagy még ugye? Hagyd meg az alaptörvényt másra, a tankokat vidd fel a padlásra.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ragnar018 · 1 hónapja
     Te meg gondolom nagyon öreg lehetsz, ha 2021-ben abban hiszel,hogy el kell hallgattatni azokat akiknek más a véleménye mint a tiéd.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      pannoniacaptain · 1 hónapja
      Én 20 éves vagyok és szerintem sincs helye bagó.bagó-hoz hasonló embereknek itt. Végig követted mit művelt? @ragnar018 Az a baj, hogy az eddigi "büntetések" nem hatották meg az embereket, mindehová írkálták azokat a f@szságokat, amiket millió alkalommal megcáfoltak sokan... Semmi értelme ugyan azokat a köröket lejátszani olyan emberekkel akik semmit nem fognak fel abból amit tanácsolnak nekik. Mivel egy kicsit összetettebb a játék annál, hogy: "nyomom a w-t és lövök mindenkit" sokan nem értik (nem akarják érteni) hogy működik a játék. Akik itt konteóznak azok sosem néztek utána a dolgoknak, csak sodródnak az árral. Aki inkébb sír és hülyeségeket írogat ahelyett, hogy utána nézzen bizonyos dolgoknak, vagy esetleg kérdezzen a többiektől, az megérdemli a bannt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tank_szemelyzete · 1 hónapja
    Nem egészen önhatalmúlag döntik el. Az ÁSZF-ben benne van, hogy milyen esetekben kívánnak élni ezzel az eszközzel. ("A Moderáció elsődleges célja a Szolgáltatás üzemszerű működése és a kulturált hangnemű, konstruktív beszédlégkör fenntartása.", "Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban: [...] „Flame”: erőteljes érzelmi töltetű, indulatokat gerjesztő, lejárató, elfogadható érv nélküli, valami ellen hangoló tartalom.") Amennyiben ettől eltérő módon történik a moderálás, azt az oldal látogatói észre fogják venni, és előbb-utóbb távoznak.

    Eddig viszont inkább az volt jellemző, hogy a moderálás finoman történt. Emiatt folyamatosan meg kellett vívni ugyanazokat a szélmalomharcokat (és általában ugyanazokkal a konteókkal), és azok, akik felvállalták az ismeretterjesztés nem túl hálás feladatát, belefáradtak a hiábavaló küzdelembe és inaktívvá váltak az oldalon. Igazán jól segíteni csak annak lehet, aki hagyja. Akit nem a nagybetűs igazság érdekel, hanem a saját külön bejáratú véleményének a mantrázása, azzal nehéz bármit is kezdeni. (Egy ilyen típusú, és ráadásul extra makacssággal bíró kommentelő eredményezte a most meghirdetett zéró toleranciát a konteókkal szemben.)
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 1 hónapja
     "Akit nem a nagybetűs igazság érdekel, hanem a saját külön bejáratú véleményének a mantrázása, azzal nehéz bármit is kezdeni. (Egy ilyen típusú, és ráadásul extra makacssággal bíró kommentelő eredményezte a most meghirdetett zéró toleranciát a konteókkal szemben.)"

     Bár nem voltam tanúja az esetnek, de ezúton is köszönöm ennek a valakinek, hogy bár szándékai ellenére, de mégis kiváltó oka lehet egy megtisztulási folyamatnak.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tank_szemelyzete · 1 hónapja
      Az ámokfutás kezdetét még láttad a Dühöngjünk #3-ban. Az illető a prémiumlőszert következetesen "APCR"-nek hívta, és szent meggyőződése volt, hogy aki sok ilyet lődöz, annak kedvez a WG. Miután talán 1 millát elfüstölt goldspamre (és nem lett jobb a játékélménye), arra jutott, hogy ő még nem fizetett eleget a WG-nek, hogy élvezhesse ezt a feltételezett szolgáltatást, és azóta ez a téma nagyrészt hanyagolásra került. A legénységi skillek és a felszerelések kapcsán pár dolgot megfogadott, de 31 oldal dühöngőzés (és ebben több oldalt csak a jobb játékosok "WoT életvezetési tanácsai tettek ki") után is ragaszkodik hozzá, hogy nem kell elsősegélycsomag a tankba, inkább üresen marad az a fogyóeszközhely, mert ő úgy vette észre, hogy az nem olyan fontos. Igazából többünk bizonytalan abban, hogy tényleg komolyan írta ezeket, vagy a szövegei (és a csatolt WoT képernyőképek) egy igencsak elszánt trollkodás részei voltak.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       PZoli
       • VIP
       · 1 hónapja
       Igen, a Dühöngős srácra emlékszem, de az utóbbi hetekben nagyon keveset voltam fent, szóval ez a verzió váltásos incidens maradt ki az életemből, erre céloztam. A Dühöngős srácnál az első 2-3 oldalon még én is próbáltam valamit hozzátenni a történethez, de azután elengedtem a dolgot és csak "read only" módban néztem rá időnként és közben csodáltam a "kollégák" erőfeszítéseit, ahogy próbáltak valakit "megmenteni", aki amúgy nem akarta, hogy "megmentsék".
       Szerk.: Benéztem a verzióváltásos cikk hozzászólásaihoz. Most már értem. Ugyanaz a bago.bago járatja mindenkivel a bolondját, aki a Dühöngőbe is írt...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  713129450df8ae080a5b738f7783bf74 · 1 hónapja
  wotinfo =wot szopó fos bt a Belorusz Putyintrágya segg kinyaloja
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lnter · 1 hónapja
  Ha az a benyomásom, hogy a fejlesztők háttérből "manipulálják" a játékot, annak érdekében, hogy így vagy úgy növekedjen a vásárlási kedv, és ezt itt most leírom, az konteo?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 1 hónapja
   A vásárlási kedv növelése minden játékfejlesztőnek célja, így ez az állítás igaz.
   A játék "manipulálása" alatt nem tudjuk te mire gondolsz. A fejlesztők gyengítenek és erősítenek tankokat patchenként, az MM egy folyamatosan változó (öntanító) algoritmus alapján működik, az átütés és dmg RNG normális eloszlással van randomizálva +/- 25 %-ban, a szórás normális eloszlású -2o és +2o -határokra szűkítve. Új tartalmak sokszor jobbak mint a régiek, és ezek sokszor fizetés mögé vannak rejtve.
   A fentiek a játékot befolyásoló random/szándékos tényezők: a fejlesztő egyszer leprogramozza, berakja a játékba, aztán hagyja őket dolgozni (fut a játékban). Ezeket a fejlesztők céllal alkották meg olyannak amilyenek. Ha ezeknek a működését szidod, utálkozol miattuk, vagy nem tetszik, az NEM konteó. Pl.: a kerekes tankok utálata, az RNG +/- 25%-nak nem kedvelése, vagy hogy a fejlesztők tesznek be olyan tartalmat, ami fizetésre sarkallhat bizonyos játékosokat (pl új op prémiumtankok) az nem konteó .

   Ha viszont megpróbál valaki olyan összefüggéseket csinálni, hogy aki prémium fiókot vesz, annak jobb lesz az MM-je és a szórása a tankjain, majd ezt megcáfoljuk (hozunk tucat ellenpéldát), de az illető tartja magát hozzá (és ezt írásban ki is fejted), az bizony konteó.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Janimperator · 1 hónapja
   Igen, az.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lnter · 1 hónapja
    Miért? Az, hogy a "rejtett" szórás, talajelenallas értékek nem láthatók a kliensben nem a játékosok zöme tudatát elkerülő, őket direkt befolyásoló tényezők? Ezek alapján azt feltételezni, hogy vannak további számunkra ismeretlen a játék hátterében ténykedő további beállítások igazán nem valami szürreális gondolat.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     death_train · 1 hónapja

     S mit akarsz a talajellenállással? Géjmközbe azt számolgatni, mennyivel tudnál menni, ha ott nem föld, hanem kő lenne, vagy a vízben mennyivel fogsz lassabban menni? Inkább a minimapra koncentrálj, lehet több a haszna, mint ennek. A gémerek szerintem 70%a azt se tudja fél mp hibahat@rral megmondani monitorra tekintés nélkül, hogy az adott tankja amivel éppen tolja, kb mennyi idő alatt tölt. Nemhogy azé, aki szemben áll vele. A sebzésalfa detto. Sőt. Mondok jobbat. 7-8 éve játszó, nem is rossz játékosnak én mutattam meg, hogy kell bekapcsolni az átütés indikátort. De a legfontosabb a gariban a talajellenállás kijelzése... Ha ennyire érdekel klikk a tanks.gg-re és nézegesd!
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Lnter · 1 hónapja
      A tank amit veszek egyik olyan tulajdonsága, ami jelentősen befolyásolja a teljesítményét. És erről az inforol a wg nem tájékoztat. Ez olyan mintha veszel egy lakást, az eladómeg elfelejti közölni, hogy amúgy szekrény fal mögött azik az egész szar szerkezet. De ez téged minek érdekel, hisz tető van, falak állnak, aztán örüljel,hogy nem az utcán alszol. Mit akarok vele.. én semmit, megnézem tanks gg aztán bologatok, miért is ilyen marha lomha az amúgy reklámozott értékekkel elvben villámgyors tankom. Ez nem fair ügymenet, és ha ez benne van a cégnél, ennél durvább szemetseg miért ne lehetne benne?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Jacktor
     • Admin
     · 1 hónapja
     "rejtett szórás" Hogy lehet olyasmit elrejteni, amit eleve látsz magad is (célzókör)? Amúgy meg javasolt bekapcsolni a szerveroldali célkeresztet ha mindig biztosra akarsz menni.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Lnter · 1 hónapja
      Mozgás/talaj forgatás/lövés utáni célzó kör változást? Pl. Úgy,hogy nem teszem be a kliensbe, mielőtt a 14 éves János 10.000,-ftos tankot vesz. Nem hiszem,hogy vitás az, hogy ha "veszel" valamit, az korrekt eljárás az eladó féltől ,ha dolog minden lényegi kérdéséről már a vásárlás előtt tájékoztatást ad. Ez itt még azon adatokat tekintetében sem történik meg, amiket valami harmadik oldal sikeresen kikukaz a játék adatai közül.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Janimperator · 1 hónapja
     Igen, tudom, hogy vannak olyan ertekek amelyek nem lathatok a kliensben, de tudom azt is, hogy a jatekosoknak csak egy nagyon kicsi resze az aki a nyilvanos, kliensben egyszeruen megtalahato informaciokat kepes eszbentartani, es a jatekban a doteseinel felhasznalni. Ha esetleg arra gondolsz, hogy hogy jatekosonket/tankonkent/csatankent varialjak a dolgokat hogy a jatekos nyerjen/veszitsen olyan szintu eroforrasokra lenne szukseg, ami egyszeruen nem erne meg mert sosem hozna vissza a befektetest/ mas formaban sokkal tobb penzt lehetne vele keresni.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Lnter · 1 hónapja
      Nem ezt mondtam, de pl. valamilyen preferált MM lehetősége, pl egy újonnan vett prémium tankkal? Itt már lelkesebben bologatok. A játék nem speciel TankAss666-ot szivatja szar rng-vel, hanem az egész cucc van nem feltétlenül a játékélmény felé hangolva. Szerintem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bulcsu · 1 hónapja
  Nem nevezem meg (de nem használ elsősegélycsomagot ) ki, de a dühöngőbe azért az elmúlt hetekben volt aki kakiviharrá spammelte a "sajátos nézeteivel" a topicot. Gondolom ez is közrejátszhatott a szigorításban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  atilis81 · 1 hónapja
  Ha valakinek van egy véleménye, és azt leírja, azzal nem tudom kiknek az érzéseit sérti meg. Szóval induljon a bann hullám, húú de király.........
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Janimperator · 1 hónapja
   Peldaul azoket, akik tanulni szeretnenek valamit errol a jatekrol es ket vagon digitalis hulladekot kell ellapatolniuk hogy ertekes informaciot talaljanak.Es nem, nem valasz az, hogy hat ha nem erdekel a kommentem, ne olvasd...
   Nem tudom, hogy ki hogy van a hitteritokkel, adomanygyujtokkel, telemarketingesekkel akik lepten-nyomon zargatnak ugyan ezt csinaljak akik minden forum topikot teleszarnak a hulyesegeikkel, raboljak az idodet, energiadat.A banhullamnak sokkal korabban kellet volna indulnia. regi tapasztalat: ha kidobsz egy hulyet, ket normalis fog helyette jonni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lucky man · 1 hónapja
  Tehát ha valakinek téveszméi vannak akkor banhammer.Azért van a fórum hogy lehessen cáfolni stb.Mondjuk én nem szoktam semmilyen "összeesküvés jellegű komment" gyártani,de szabad véleményhez mindenkinek joga kell hogy legyen.Speciel nem szeretem a nácikat mégis beléjük botlok ,de nem gondolnám hogy kikéne bárhonnan is tiltani mert neki van egy más jellegű elképzelése a világról.A többség úgyis látja a helyes irányt a wotban is az hogy vannak hülyeséget beszélők mint ahogy mindenhol,hát igen vannak .
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Jacktor
   • Admin
   · 1 hónapja
   A téveszmék egymást erősítik, etetik. Ha mondjuk most valaki eldöntené hogy elkezd lolozni, lemegy 100 meccset, majd felmegy egy lolos fórumra és egyből az jönne szembe vele hogy a Riot mekkora egy csaló fos f2p játékot csinált, akkor lehet ő is elkezdene gondolkozni ezen a vonalon, hogy lehet mégsem ő a béna hanem a Riot csal, majd ami rosszabb, mindezt kommentbe is öntené.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Janimperator · 1 hónapja
   Igen, ha valakinek teveszmei vannak, akkor annak itt nem adunk helyet. Pont.A forum nem azert van hogy ugyanazt a marhasagot probaljuk megcafolni 10000szer, (ami amugy is remenytelen vallalkozas, mert aki vette a faradtsagot hogy az okorsegeit beirja a forumba azt semmilyen eszerv nem gyozi meg.)A szabad velemenyhez mindenkinek joga van, viszont aki letrehoz es fenn tart egy weboldalt joga van meghatarozni a szabalyokat. Akinek nem tetszenek egy adott forum szabalyai,barmikor hozhat letre egy sajat kozosseget,WEBoldalt, FB csoportot stb. ahol o allapitja meg a szabalyokat es nyugodtan megbeszelhetik egymas kozott kit mikeppen buntet a WG.En nagyon orulok ennek a valtozasnak,(szemelyszerint meg azt is bevezetnem, hogy duhonges nincs a cikkekek hozzaszolasai kozott, arra valo a Duhongo)
   Szerintem ez egy nagyon jo lepes, koszonet erte.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lucky man · 1 hónapja
    Ha a világ a történelem során nem hallgatta meg volna a hülyéket akkor nem lenne mihez hasonlítani.Amúgy ha valaki kulturáltan ír avval mi a baj,ha más a véleménye?Persze egy ilyen oldalba munkát kell fektetni és foglalkozni az emberekkel hiszen erről szólna.Természetesen megértem hogy a "nem lát nem hall nem beszél "a legegyszerűbb.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Red_Dragon_HUN · 1 hónapja
  Az elmének könnyebb és a nehezebb oldal közt kell választani. Könnyebb hinni, egy képzelt összeesküvésben, mint elfogadni, hogy hol is a helyem azon a képzeletbeli ranglétrán, és bevallani, hogy qrva messze vagyok az "istenkirály" szivárványhupi színű játékosoktól. Ez inteligancia kérdése. Rájönni, hogy dilis vagy a gyógyulás első foka....
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.