Jelenleg 209 vendég és nincs tag online

2021. október 21. 10:59

Ars poetica: Konteók és egyéb állatfajták

Írta:
(44 szavazat)
162 hozzászólás

Üdv. Mostantól minden konteó, azaz összeesküvés jellegű komment törölve lesz az oldalon (ezeket jelezhetitek az Adminok figyelmébe topikban is). Hogy az adott komment szerzőjével mi történik (ban/warn), az ott helyben, abban a szent pillanatban dől majd el, nyilván bizonyos mérlegelési szempontok figyelembevételével. Hogy mi is számít konteónak?

Minden olyan a játékmechanikával kapcsolatos állítás, melyre valójában semmilyen bizonyíték nem létezik, kizárólag a személyes sértettség áll mögötte, de flém generálására és a hangulat gerjesztésére kiválóan alkalmas. Például:

 • a prém fiókosok előnyben vannak (pay2win), tükörpáncél és hasonló marhaságok, de nem akarok ötleteket adni...

Sose feledjétek VanDaal márványtáblára kívánkozó örökbecsűjét:

WoT szopóág: Megnyilvánulásai a szemből felgyújtás és a noob csapat, ahogy a minimum sebzések, a lepattanók, a 0-s critek és a zsinórban a lista aljára kerülések is, melyek következtében úgy fel tud menni az emberben a pumpa, hogy az irracionális önpusztítás útjára lép és a nap hátralévő részében már önerőből is rosszul játszik, további 'random' rásegítés nélkül is.

Utoljára frissítve: 2021. október 21. 11:16

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 1 hónapja
  Megfogadtam hogy én csak értelmes kommenthez fogok irni legközelebb... Hülyéből van elég...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 1 hónapja
   Feltéve, ha meg tudod állni. Magamról tudom, hogy egyből írni kezdek, ha kérdeznek és tudok segíteni és ha butaságot írnak és helyre kell tenni a dolgot.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Janimperator · 1 hónapja
  elnezest, van meg moderator online?Le kene mar zarni ezt a forum topikot, nem?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   death_train · 1 hónapja
   Csak a Bannhammer kellene!
   Update: látom, már megtörtént.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AssistKing · 1 hónapja
  nem rossz ez , kár hogy egy 5-6 évvel korábban kellett volna amikor egy robotra jutott 8 ember , nem pedig fordítva
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pannoniacaptain · 1 hónapja
  Elolvastam pár szakértő kommentjét és elfogott az a bizonyos "aztaqrvq" érzés. Akik itt sírnak, azok miatt lett ez bevezetve. Aki értelmesen tevékenykedett itt, azt nem érinti a dolog. Akik viszont a f@szságokon kívül mást nem tudtak írni, azok megérdemlik a tiltást. Kérek mindenkit aki itt rinyál, hogy " A SZABADSÁGJOGOOOOK!!!4!!négy!!! " Olvassa el a dühöngő #3-as fórumot, valamit a legutóbbi verzió váltásnál történteket. Olvassátok el és mondjátok el szerintetek mit kellene az ilyenekkel csinálni?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Janimperator · 1 hónapja
  Javaslatom a sok szolasszabadsag szakertonek, alkotmanyjogasznak hogy csinaljon mar egy weboldalt azoknak akik szentul meg vannak gyozodve, hogy csalik a WG. Ne itt vergodjenek mar, legyen egy sajat weboldaluk es targyaljak ki ott hogy mimodon manipulalja a WG a jatekot az o leirhatlan gonoszsagaban es hatartalan penzehsegeben, gyuljon oda asok felvilagosult emberfo,minket meg hagyjanak orok tudatlansagban vergodni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Watashino · 1 hónapja
   Nézd a jó oldalát. Ha egy ilyen alkotmányhuszár/"szabadzságjogokmegzsértézse" emberke elkezdi a hülyeségét, akkor nyugodtan lehet szidni, mert hát elvégre neked is szólásszabadságod van
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  f48c63b96e31b3d2b952c1aa783a8b73 · 1 hónapja
  Azt hogy a prémium fiókkal előnye van az embernek az kamu. A többit kár szépíteni. Lehet itt takarózni mindenféle táblázattal. Lehetne kitölteni kérdő ívet is. Lenne jó pár egybe hangzó válasz. A többség nem össze esküvést ír csak megerősítést keres abban hogy ő a szerencsétlen vagy a játék szópasa pl.: 5-5 +2 tier mecs vagy 10-1 nyereség. Főleg a csapatkiosztás miatt alakul ki a legnagyobb probléma. Lehetne javítani is ezeket de ha eddig nem zavarta a fejlesztőket ezután se fogja. Vagy lehet keresni másik játékot ami kevésbé idegesítő.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sweetpoison · 1 hónapja
  Ideje volt már...Véget kell vetni a Bao(Bot)115-féle elmebetegek ámokfutásának! Azt azért megállapítom, hogy itt az oldalon nagyobb hatása volt, mint a játékban...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  reflmix · 1 hónapja
  Azt az idézetet magamra kéne tetováltassam, lehet segítene
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.