Jelenleg

17
látogatónk van

2021. október 18. 07:09

Prémium ajánlat: SU-130PM, Object 274a, GSOR 1008

(15 szavazat)
16 hozzászólás

  VIII ⋅ SU-130PM ⋅ Kis csomag ára: 11.200 Ft ⋅ A tank adatlapja
  VIII ⋅ Object 274a ⋅ Kis csomag ára: 10.000 Ft ⋅ A tank adatlapja
  VIII ⋅ GSOR 1008 ⋅ Kis csomag ára: 10.400 Ft ⋅ A tank adatlapja

Ajánlatok megtekintése

Utoljára frissítve: 2021. október 18. 07:12

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    maxi80
    • Tankos
    · 2 éve
    A su130 sok infó megjelent, gsort aki használ írna pár sort, milyen használatban.Köszönöm
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Acélmedve
      • Tankos
      · 2 éve
      Üdv!
      Páncélja tud trükkös lenni, főleg a tornya. A mobilitás hagy némi kívánni valót maga után, nem te fogsz először a kulcspozícióba érni, de nem is te leszel az utolsó. Fordulékonységa szintén középkategória. Legénysége nem kompatibilis a kifejleszthető tankokéval (itt csak 3 harckocsizó dolgozik). De az ágyú! 40+ másodpercig tölt, és pikkpakk el lehet lőni azt a 4 lövedéket (TVP T50/51 td-ként TIER VIII-ban, 2x-es újratöltési idővel). Nagyon messziről nem érdemes lövöldözni, mert úgy sem találod el az ellent, vagy ha mégis, nem üti át a páncélt. Ha viszont nincsen nagyon messze, nagyon gyorsan meg tudod fosztani 1280 hp-tól átlagosan. TIER VIII-ban is, nagyon sok tankot 1v1-ben meg lehet enni reggelire.
      Felszerelésnek én a célzásgyorsító (első helyen van, mert így jobban szűkül vissza a célkereszt két lövés ( 2 sec) között) + szellőzés + periszkóp. Pótkaja mehet nyugodtan a tűzoltó készlet helyére, nem gyúlékony.
      Ha van türelmed kivárni az artykat megszégyenítő újratöltési időt és van türelmed nem ellövöldözni a bizonytalanabb célpontokra a lövedéket (olyankor nagyon fáj az a 40+ sec), és van lehetőség kihasználni azt a csöppnyi kitárazási időt, akkor nagyon élvezetes vele a játék. Nekem az egyik kedvencem.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        komisz
        • Tankos
        · 2 éve
        1v1- nél az rng, rendre ellene dolgozik, 100-150 hp marad az ellenfélen. és ha nincs támogatás akkor ... lehet futni Szerethető a hibái ellenére is.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Acélmedve
          • Tankos
          · 2 éve
          Hát igen. Ha rng nem adja be mind a négyet, akkor baj van. Futni meg nem igazán lehet, inkább elgondolkodni, mivel megyed a következő csatát.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      charliefirpo_2018
      • Tankos
      · 2 éve
      Az enyém ilyen,kapsz egy 99/51/38 páncélzattal ellátott testet,152/51/38 páncélzatú toronnyal. Ebből adódóan nem te leszel az első vonalas tank. Nekem 42,91 mp alatt töltenek be a legények, magyarul ha elfogyik a lőszer a tárból akkor kezdődik a bújócska. Tierjében elég a 226os átütés,de nagyobb tierben már necces. Kedvenc taktikám mikor bevállalok egy sallert, kimegyek és beletárazok,legtöbb nyolcas tank ellen elég. Egy tárból le lehet amortizálni a legtöbbjüket.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        maxi80
        • Tankos
        · 2 éve
        Köszönöm szépen a segítségetMajd kisorsolom, hogy su vagy gsort vegyem. Nem nagyon tudom eldönteni.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          ragnar018
          • Tankos
          · 2 éve
          Szerintem ha nem akarod megbánni akkor mindenképp a GSOR-t vedd meg.. az nincs meg nekem, viszont (ha eltekintek attól, ami az én alap problémám volt a su-val) a su nagyon pályafüggő, egy városi(bb) pályán ahol nem tudsz bujkálni meg sniperkedni vele már nagyon súrolja a használhatatlan kategóriát, míg a GSOR-t lehet (kvázi) táras medként használni, szóval nem fogsz vele egyik pályán se szenvedni
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    nagypal
    • Tankos
    · 2 éve
    bónuszkódok, egyet 5 nyomorult körre
    IAMT54FP2021 - T54 Mod 1

    IAMLANSENC2021 - Lansen C

    IAMCAERNARVON2021 - Caernarvon AX

    IAMVK75012021 - VK 7501

    IAMM41902021 - M 41 90MM

    IAMELCEVEN2021 - ELC

    IAMSTRVS12021 - STRV

    IAMTURTLE2021 - TURTLE
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gergelyradics · 2 éve
    a su130assal mellé nem nyúlsz az biztos!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      ragnar018
      • Tankos
      · 2 éve
      Hát nem tudom, én még a marathon-ból szereztem meg aztán az első adandó alkalommal betrade-eltem valami másik 8-as prémre.. konkrétan a pontossága agyf@sz.. Nem bánom,hogy már nincs a garázsomban.. 11k-t biztosan nem ér
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      death_train
      • Tankos
      · 2 éve
      Anno a kari eventből bontottam. Azóta a kedvencem. Baromi jó, de meg kell barátkozni a Titi70 által leírtakkal... Hektikus a löveg és a sebzés RNG többször ad -30-tól -100-ig, mint ugyanezt fölé. 600+ost az utóbbi időben szinte kizárólag repesszel sikerült lőnöm, holott az 520-tól alig van messze inkább a 4-essel kezdődő számokat adja, ha 500+, akkor is 510-ig. De a 450 környéke azért stabilan megvan.
      A camo.... 40% fölé bőven lehet tolni álcaháló nélkül is. Ez a németről nem mondható el. A SkorpG világít a teliholdas ködös éjszakában is. Ez nem. viszont a skilles legénységet igen kívánja. Egy vadállat tud lenni még akár T10-ben is. Főleg, ha RNG melléáll.Alaplőszer és a gold sebessége azonos (1030m/s), a repesz sem sokkal lassabb. A gold sajna kumulatív. Ez ugye egyszerre előny és hátrány is. Nem fog sose Skorpion G tempóval haladni, ennek a 32-35 az átlag síkon, mezőn. S ne feldjük el, a lövegtorony NEM FORDUL körbe. 155°-ban mozgatható. 77,5° jobbra és 77,5° balra. Azt viszont relatíve gyorsan teszi. Szóval helyezkedj úgy, hogy ezt mindig tartsd észben. Magának szembe szinte függőlegeset is tud lőni. Tudom, ez nem kell sűrűn, de tudd ! Csőlehajlás elég korrekt, -7° Ahhoz képest, hogy szinte hátsó tornyos, különösen jó. Látótáv.... szódával elmegy. Ha nagyon muszáj, tud magának spotolni.
      S még egy megmosolyogtató dolog (amikor te vagy ellene, akkor nem az). Ha oldalról lövik, gyakran átereszti a lövegtorony vége és a test között a skulókat. Ott ugyanis nincs hitbox, nincs semmi. Simán átszáll. Vicces tud lenni.
      Tömege a páncéltalansága ellenére 24t (Skorpnak majdnem fele), így ha nagyon muszáj kisebb lightokat lehet azért rammolgatni (semmi mást), de csak óvatosan, fájni fog. Fordulni nem szeret menet közben és a track se egy mindent felfogós valami, de nem esik le mindenáron.
      Lőszerkészlet 30db. Eddig 1461 karika alatt 2x fogyott ki. Mind2x a hektikus eltalálom-nem találom miatt....
      Én mindezek ellenére nagyon szeretem. Battle Passon mindig ez az első 8as, ami megtelik 400 pontra. Sajna nullázni nem lehet az 50. szintig.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Titi70
      • Tankos
      · 2 éve
      Nem könnyű vele, nekem 0,28-as a pontossága, ennek ellenére is kb. azt talál el amihez kedve van. Az 520-as alfa nálam a legritkább esetekben működik, 430-480 között lövöldözök vele, de simán előfordul hogy hármassal kezdődik a sebzési érték. Néha nagyon jó köröket lehet vele menni, de ha nincs veled az RNG istene akkor ez a tank se jó semmire.A legnagyobb problémája a tanknak a kiszámíthatatlanág, nem lehet vele egyenletesen teljesíteni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    lingszilard
    • Tankos
    · 2 éve
    - SU-130PM: brutális ágyu, nagyon jó kamó és elfogadható sebesség. A Skorpion G szovjet variánsa. Én nagyon szeretem. Az alap átütése is elég mindenre így én még soha nem lőttem vele aranyat.- Object 274a: maratonból lett meg és szerintem kb egy rakás szar. Pontatlan, nekem semmit nem akar átütni és még lomha is. Elméletileg a páncélja jó kellene, hogy legyen, de nálam az sem működik. Tudom, hogy nem egy nehéz tank, nem is úgy játszottam vele, de szerintem a T-54 mod 1 ezerszer jobban működik.- GSOR 1008: remek kis gép, bár kissé lassú. Viszont az ágyú mindenért kárpótol. Amolyan szegény ember WT auf E100-a.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      charliefirpo_2018
      • Tankos
      · 2 éve
      Az Obj 274a szerintem meg jó gép,csak igényli a legénységi skilleket,nálam 6 skilles legénység melózik benne,plusz ráraktam kiváncsiságból a kötvényes cuccot,na azóta pöpec. Igencsak használható darab lett
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      vaskereszt
      • Tankos
      · 2 éve
      GSOR-nak azért nagy hátránya az alaplősszer átütése.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        HUN_Sector
        • Tankos
        · 2 éve
        226 pen azért a legtöbb dologra elég szokott lenni egy 60-al repesztő tanknál.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.