Jelenleg 210 vendég és 3 tag online

2021. július 19. 15:10

[Sandbox] Legénység 2.1 teszt

Írta:
(31 szavazat)
68 hozzászólás

A Legénység 2.0 eredeti koncepciójának egy új, felülvizsgált és átdolgozott verzióját tesztelhetjük holnaptól a Sandbox szerveren.

Utoljára frissítve: 2021. július 19. 15:13
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Shunz · 6 napja
  Ha ilyen lesz a crew 2.0 akkor tőlem mehet
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Blackmoon · 6 napja
  Újabb fejlemény: Egy ember a WG-től, pár órája némely bejegyzésnél már kezdi nyugtatgatni a népet hogy ez még nincsen kőbe vésve, még csak Sandboxon van.... :p Talán elkezdtek tanulságokat levonni... De hogy tudjátok, olvassák ezek szerint a YT kommenteket, tehát érdemes nyomás alatt tartani őket, hajrá! Toljátok a véleményeket!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Gyaluskiraly · 5 napja
   Miért Sherlock mit hittél mi a Sandbox lényege?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Blackmoon · 5 napja
    Szöveg értelmezés? Nem rólam van szó Miss Marple! ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tankpeti · 6 napja
  Sandbox tapasztalat 1. rész
  Konvertálás, Átképzés, Újraképzés.

  Mit nem sikerült megoldani?
  Továbbiakban is megoldható dupla átképzéssel, hogy egy nagyobb létszámú legénységből több átkonvertált legénységet csináljunk.
  Az 500k-s átképzés nem tűnik túl megérősnek (okát lásd lejjebb).

  Mit sikerült megoldani?
  A legénység átképzésével (konvertálás) ténylegesen nem romlik a tank állapota (nem veszít semmilyen skillt), sőt általában kap még. (erről később bővebben).
  A legénység visszaképzése EXTRÉM jó, ha F2P-be csináljuk. Példával (saját teszt)
  SOK MATEK!
  Az EBR 105 tankomon 4 teljes, és egy 95,5%-os skill van. Ez legénységi tagonként 2,928,000 XP (az EBR-nál 4), tehát összesen 11,712,000 XP. Az átkonvertálás az XP átlagát veszi, az marad a fenti szám 1 tagra. 750 gold 77-es szint közepe, 500k kredit 75-ös szint vége (veszteség 336,000 XP). ingyen 75-ös szint közepe (veszteség 448,000 XP).
  A jelenlegi rendszerben 1 tag kredittel való visszaképzéséért vesztenék 292,800 XP-t, ingyen 585,600 XP-t. Ha a legénységem egészét akarnám újraképezni, akkor a fenti számokat meg lehet szorozni a legénység számával: 80k kreditért 1,171,200 XP-t vesztenék, míg ingyen 2,342,400 XP-t.
  A jelenlegi rendszerben általában egy sor skillt kell resetelni a hatékony legénység folytonos topon tartásához. Tehát minden tank, mely legalább 2 legénységi taggal rendelkezik (tehát az összes) kevesebb XP-t veszít az új rendszerben INGYEN, mint a jelenlegiben a tagonkénti 20k kreditért.
  EBR-es példára visszavezetve, 448 000 XP egy csaknem 5 skilles legénységnél fapapucs, a jelenlegi megoldáshoz képest. (Ennyit veszít jelenleg egy 3,5 skillel rendelkező 4 tagból álló legénység, ha újra akarja rakni a skilleket 80k kreditért, és ennyit veszít egy csaknem 3 skilles legénység, ha ingyen próbálkozik ugyanezzel).
  Az új rendszerben a visszaképzésnél a jelenlegi veszteség 40%-át szenvednénk csak el! (Ha valaki hajlandó fizetni 500k-t, akkor neki 30% a jelenlegi kredites visszaképzéshez viszonyítva.
  + Ugyanez az ára a további 2 tankba való beleképzésnek is, tehát 1 legénység 3 tankba INGYEN annyi XP veszteségbe kerülne, mint jelenleg ugyanazon legénység skilljeinek az újrarakása.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Blackmoon · 6 napja
   Örülünk hogy te legalább érted.... :p
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Watayoshi · 6 napja
  Aki dolgozott vagy épp dolgozik multinál,tudhatja,hogy minden lehetőséget meg kell ragadni,vagy lopni más cégektől,hogy bevételt,azaz profitot termelj.Remélem nem lesz igazam,de azért leírom.Szóval kezdem azt látni,hogy a nagy fejőstehén a prémtank vásárlások megálltak így ki kellett találni valami más forrást.Ahogy látom a videot és átgondolom a helyzetet ez a módosítás is mélyíti az árkot a kezdő és tapasztalt játékos terén,de ez csak a legkevesebb.Komolyan ne legyen igazam.Szóval azt látom,hogyha nincs legénséget azt is a shopból fogod megvenni,hogy az árok a kezdő LEGÉNYSÉG és a fejlett legénység között az árok eltünjön.S miért vennél goldért legénységet?Mert annyi perk és lehetőség lesz,hogy szinte minden tankba más legénységet kell tenned.Vegyük például a franciákat.Egy boroskóla legénységet,amit legalább 3 féleképpen lehet használni,nem ültetheted bele mondjuk egy revoba.Vagy mondjunk egy amx 30ba.S nem beszélek az instruktorokról,ami ugye fejleszti a legénységi skillpontokat.S itt térek vissza a multi cég fogalmára.Ebben látják még a bevételt,hogy vegyél legénységet,jobb legénységet vegyél instruktort,hogy minél jobb legénységed legyen.Nem ismerős ez az Enlisted nevű játéknál?Már most látom,hogy komplett német legénységet Wittmann instruktorral +2 skillpontal most 25%al olcsóbban megveheted....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  V3L0C1R4PT0R · 6 napja
  Kis pöcsölés után hamar átlátható, nem bonyolult rendszer. Minden szart lehet finomítgatni, mint ha reszelgetnéd a verdát a garázsban. Nekem tetszik, de semmi féle radikális változást nem tapasztaltam, abszolút felesleges, kb csak más a dizájn, arra meg óriási szükség volt 185 megoldandó dolog mellett. Meh...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Blackmoon · 6 napja
  Az előbb átfutottam a hivatalos fórumot is. Érdekes dolgok történnek. Már a hivatalos tesztelők is tömegével írnak, van aki kijelentette hogy inkább nem is teszteli ezt, van amelyik azt mondja hogy inkább hagyjuk a régit, ezt meg jegeljük az egészet úgy ahogy van. :p Valamint folyamatosan törlik a negatív kommenteket, csak nem nagyon tudják tartani az iramot... Botrány szag van! Remélem átgondolják, és nem engedik át ezt az ökörséget a teszten.... :-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 6 napja
   "Már a hivatalos tesztelők is tömegével írnak, van aki kijelentette hogy inkább nem is teszteli ezt"
   A hivatalos tesztelők azok, akik Supertest-en részt vesznek. A Sandbox egy tesztelésre alkalmas felület, mely minden játékosnak a rendelkezésre áll. Aki pedig úgy dönt, hogy nem kíván részt venni a Sandboxon, annak minden bizonnyal érdektelen, vagy semleges a téma, ezért őket sem nevezzük tesztelőnek.
   Ne nevezzünk embereket annak, amik igazából nem.
   Ráadásul minden ma 14;00 előtt befutott üzenet maximum a videóra volt reakció (de a többség még arra sem volt hajlandó, hogy megnézze a kommentek alapján), mivel a Sandbox akkor élesedett.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RockyRuciano · 6 napja
    Az előző Sandbox-on elég sokan tesztelték az előző verziót -- és véleményt nyilvánítottak koncepcionális nemtetszésükről.
    Jelen Crew2.0-2.1 angol hirdetményét átolvasva látható volt már tegnap, hogy koncepcionális változtatást WG nem tett (sőt további kételypontokat hozott be). Ehhez jött a videó, ami alapján egyértelmű volt már tegnap is, hogy WG a korábban elutasítottat picit finomítva hozza vissza. Az elutasítást WG az előző teszt után elismerte.
    Ezek után nem kell csodálkozni a reakciókon.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Blackmoon · 6 napja
    Az alapján írtam ezt hogy a fordító programmal olvastam, és sok embernek hivatalos tesztelő van beírva státusznak, mint itt a rangfokozatok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Eddye68 · 6 napja
  Van 12 legénységem amiket 10 éve pátyolgatok.Ha most 10 év fejlesztését szétkúrják az részemről az utolsó csepp lesz a pohárban.Talán nem is bánnám
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Gyaluskiraly · 6 napja
   Dehogy lesz nálad ez az utolsó csepp
   Vagy egy éve írod le 2 naponta topiktól függetlenül hogy mekkora egy szar a játékTe addig fogsz játszani amíg be nem zár a szerver
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Eddye68 · 6 napja
    Egyszer azt mondta egy cimborám hogy nincs az az ember aki le tudja tenni a cigit egyik napról a másikra.2 dobozzal szívtam naponta.Na ott ez volt az utolsó csepp.11 éve nem gyújtottam rá.Elhatározás kérdése.De az is lehet hogy neked van igazad
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     id.balogh.sándor · 3 napja
     Én is így vagyok ezzel, a cigit 35 éve szívom napi két dobozzal de eszembe sincs abba hagyni, viszont a játékot sokszor jegelem 2-3 hétre is és nincs hiányérzetem miatta.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Acélmedve · 7 napja
  A fejlesztési fát már átvariálták, előtte jobb volt. A tankok egyensúlyozását elvileg folyamatosan csinálják, nem tapasztalható javulás (a ruszki tankok (főleg a prémiumok) jóval erősebbek, mint a többi nemzet tankjai). Legénység: most lesz tönkre téve. Matchmaking sosem volt jó. Felszerelések szintén át lettek variálva.
  DE! Remélem nem felejtkeznek el a fogyócikkekről sem. Olyan jól működik, rontsák már el azt is!
  A javítókészlet például ne megjavítsa a sérült modult, hanem az akár duplájára növekedett javítási időt csökkentse le (nagy javítókészlettel gyorsabban). Az elsősegély készlet a legénységet csak "részben gyógyítsa meg", legyen egy köztes állapot az egészséges és a kimúlt harckocsizó között, nagy elsősegéllyel ez az állapot közelebb legyen az "éphez", mint a kis elsősegély esetén. A kábítási időt ne lehessen eltüntetni vele. A tűzoltó készülék pedig csak egyszer legyen használható egy csatában. Automatával kevésbé égjen le a tank, mint a kézi tűzoltó készülékkel, de azért mindkettő jóval később fejtse ki a hatását, mint a mostaniak.
  Az összes fogyócikk legyen jóval drágább a mostani áránál, a pótkaja pedig még azoknál is drágább legyen (pl. 50k kredit).
  Remélem eljut az ötletem a wg-s srácokhoz!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Janimperator · 6 napja
   na végre valaki ert itt a bizniszhez is!keblemre uzlettars, majd mi kioktatjuk ezeket a buta belorusszokat arra, hogy kell penz keresni!!!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ravenholm · 6 napja
   Ès ha a kupolát lövik el a tornyon heavy tanknál akkor gyúljon ki a tank meg essen le a lánc. (Mivel bőven van armor simàn belefèr) A light tankok meg pattintsanak többet meg ne sebezze őket minden lövès mivel papir mind kell egy balance. Ès ha oldalról a lightot elkapja pl a jagdpz e 100 akkor az átütès miatt csak menjen ki a lövedèk a tank másik oldalán 0 sebzèssel.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   lol · 6 napja
   Vagy lehetne rng a fogyóeszközökben is. Pl:"Javítás közben eltörött a villáskulcs, nem sikerült megjavítani a lánctalpat" vagy hasonlók.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tomato · 7 napja
   Ne aggódj, már dolgoznak rajta!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Pria · 6 napja
    A WG-nél még akár a hónap dolgozója is lehetnél.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.