Jelenleg

25
látogatónk van

2021. június 15. 06:54

[Sandbox] Field modification

(14 szavazat)
28 hozzászólás

A mai nappal megkezdődik az új Field Modification mechanizmus tesztelése a Sandbox szerveren. Ez egy olyan eszközkészlet, ami lehetővé teszi kedvenc tankjaink finomhangolását, szerepkörüktől függően.

Lehetőséget kapunk arra, hogy tovább javítsuk járműveink egyes jellemzőit és hogy igényeinknek, játékstílusunknak megfelelően állítsuk be azokat.

A koncepció jelenleg még fejlesztés alatt van, de szeretnék megtudni a véleményünket róla, azaz hogy maga az ötlet és annak megvalósítása mennyire életképes szerintünk.

Hogyan tegyük még jobbá kedvenceinket?

Melyik tankokkal szeretsz játszani? Erre a kérdésre akkor is könnyedén válaszolhatunk, ha akár többszáz tank áll a garázsunkban; mindenkinek megvan a maga kis kedvence. Több ezer csatát vívtunk már ezekkel a tankokkal, ismerjük minden porcikájukat, nyűgjüket, erősségüket és persze fejből vágjuk már paramétereiket is.

Mindenki szeretné a legjobbat kihozni kedvenceiből direktívákkal és felszerelésekkel, azonban gyakran precízebb beállításokra lenne szükség, mint amit ezekkel végrehajthatunk. A Field modification-t az ilyen követelményekhez fejlesztették ki. Ez a speciális finomhangolás akkor válik elérhetővé egy járműnél, ha az eléri az elit státuszt.

A fejlesztés által lehetőségünk lesz a speciális műszaki jellemzők finomhangolására a tankokon.

Általános leírás, módosítási fa

A Field modification elérhető lesz minden Tier VI-X járművön (beleértve a gyűjtői, speciális és prémium tankokat), kivéve a bérelt járműveket. Azon játékosok, akiknek áll ilyen tank a garázsában, rögtön ki is próbálhatják az új mechanizmust a Sandboxon.

Az FM három féle módosításból áll:

  • Standard
  • Dual
  • Special

Ezek együtt alkotják a módosítási fát, ami a tank szintjétől és szerepkörétől is függ. Tier VIII-tól kezdve az elérhető módosítások száma növekszik.

FONTOS! Egy jármű össze módosításának kikutatásához nagyjából annyi XP-re lesz szükségünk, mint egy azonos szintű jármű kifejlesztéséhez a Tech Tree-ben!

A módosítások megszerzéséhez kreditre is szükségünk lesz.

Jármű harci szerepköre

Az összes Tier VI-X tank, ami hozzáfér az Field modification-höz, kap egy új, speciális paramétert, a Szerepkört (hasonló rendszer már használatban a rangsorolt csatákban is). 15 különböző szerepkör van: Támadó nehéz tank, Sokoldalú közepes tank, stb. Minden jármű a szerepkörének megfelelő módosítási fát kap, ennek megfelelően a módosítások különböző finomításokat fognak biztosítani az azonos típusba tartozó, de szerepkörükben eltérő járművek műszaki jellemzőiben.

Field modification: Interfész sajátosságok

Fontos: Az FM interfésze a Sandbox-on még nem végleges. A garázsban megjelenített összesített jármű paraméterek még nincsenek összekapcsolva a modifikációkkal, ezért azt javasoljuk, hogy a Field modification ablakban látható skálák ingadozását és az ott látható konkrét paraméterváltozásokat figyeljük.

Annak érdekében, hogy jobb képet kaphassunk arról, hogy az új mechanika hogyan befolyásolja járműveink paramétereit, az adaptált járműjellemzők figyelését javasoljuk az FM ablakban.

Standard és Dual modifikációk

A Standard modifikációk feloldódnak, mikor nő a Field modification szint. Ezek kisebb boostot adnak egy paraméternek, az adott tank szerepkörétől függően. Például az Áttörő nehéz tankok (IS-7, 60TP) némi plusz HP-t kap, míg egy Sokoldalú közepes tank (STB-1, M48A5 Patton) némi motorerővel lesz gazdagabb.

A Standard modifikációk kifejlesztése feloldja az azonos szintű Dual modifikációkat is. Ezek kreditért vásárolhatók meg és két paramétert befolyásolnak: Lehetővé teszik két paraméter újraelosztását, pontosabban az egyiket felhúzhatjuk, de a másik kárára.

Bármikor meggondolhatjuk magunkat és visszaállíthatjuk a paramétereket ingyen, vagy válthatunk egy másikra némi kreditért cserébe.

Speciális modifikációk

Ezeknek három fajtája van és Tier VI-VII-ben csak az első kettő érhető el.

Az első engedélyezi az Essentials Loadout-ot. Ez egy alternatív lőszer és fogyóeszköz készlet, ahol eltérő lőszerkészletet használhatunk vagy kicserélhetjük a kis javítót és elsősegélycsomagot nagyra. A csata kezdetén a visszaszámlálás alatt mérlegelhetünk (térkép, csapat összetétel, erőviszonyok) és ha úgy látjuk, átválthatunk erre az alternatív készletre.

A második az Auxiliary Loadout, ami hasonló az elsőhöz, csak ezzel direktívákból és feleszerelésekből állíthatunk össze egy alternatív készletet.

Küldetések

A Sandbox teszten küldetéseket is teljesíthetünk, némi jutalomért cserébe persze.

Utoljára frissítve: 2021. június 15. 09:10

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Fajsz
    • Tankos
    · 2 éve
    Lehet ezzel nem leszek népszerű de az elgondolás tetszik. Pláne ez a valamit valamiért kivitelezés. Nyílván ha van olyan tank ami rosszúl van egyensúlyozva azt tovább tudja erősíteni, de talán a negatív hatások valamelyest ellensúlyozzák. Több ilyen jellegű mechanikát berakhatnának, kicsit érdekesebbé tenné a csatákat. Ne legyen annyira kiszámítható.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      vaskereszt
      • Tankos
      · 2 éve
      Első hallásra nekem is ez a véleményem, de most töltöm lefele a sandboxot, utána jobban tudok majd véleményt alkotni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lucky man
    • Tankos
    · 2 éve
    de jó lesz a a kerekesek még gyorsabbak lesznek?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Blackmoon
    • Tankos
    · 2 éve
    Új pályákat inkább, könyörgöm! Új pályákat!!!!
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.