Jelenleg 140 vendég és egy tag online

2021. máj. 17. 08:53

Következő maraton jutalom tankja

Írta:
(45 szavazat)
43 hozzászólás

A wotclue oldal szerint minden jel arra mutat, hogy a május 21-én induló új tank maraton jutalom tankja a Kampfpanzer 07 RH lesz.

Utoljára frissítve: 2021. máj. 17. 08:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kertesz · 28 napja
  A wargaming nagyon szepen atultette a nyugati marketing erzest" nesze semmi fogd meg jol, de ingye van". Ezt a tankot kb a jatekos allomany 1% fogja hatasosan tudni hasznalni a maradek 99% csak porfogonak veszi esetleg szerzi meg.A statok elso ranezesre eleg jok ,de csak az elso ranezesre. Papiron van sebesseg de sz@r a talajellenalas, van dpm de nincs pancel es pontossag. A penetracio nem rossz de hiaba tuzelsz 5 sec korul ha a fele kritikus es lepattano. Raadasul 200 dmg ami sokszor lessz vagy 160-170 tier 9 is siman kirohognek es letolnak, ( direkt nem irtam tier 10 -t).A progi v. boruszk siman kivegzo tank radesik 600-700 dmg es lelep de ezzel mit csinalsz, kopdosol 170-t.Nagyon nagy jo indulattal talan 90% esetleg 80 % nal erdemes penzt kiadni erte, de ha az iment emlitett 2 tank megvan mellette teljesen felesleges.Sajat velemeny kuzdeni es penzt kiadni en nem fogok erte.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ronkovcs · 28 napja
  Számomra ennek az egésznek értelme sincs nem tudom ezt 0-24 Ben nyomni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _____outLAw_____ · 28 napja
  "tank maraton jutalom tankja". Tiszta sor, de hol a tank?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kis_lajka · 28 napja
  maraton? minek? egy nap kb 2-3 óra játék, 4-5 pálya állandóan, tier 6-al tier 8 ellen. fair játék??
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kis_lajka · 28 napja
  pénz éhes homár banda
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zsoltuska · 28 napja
  Nem akarok megbántani senkit sem, de véleményem szerint a Team RNG, autolose RNG és a hasonló teóriák nagyon rossz feloldásai egy kognitív disszonanciának.
  Mr Scheff egy streamjében feljött a wotinfos FB oldalra és az egyik ilyen témájú hozzászólásokat vleményezte, szerintem igen humorosan .
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BaliSan · 28 napja
   Tele a játék 100K-s 300wn8-as Bottal, és a WG nem tesz semmit ellene. Mindegy a szint. Játszhatatlan a Random. Régen nem volt ennyi. Régen nem volt fizetős cheat. Ez az irány, lehet rajta humorozni, de mikor szemben jön velem egy piroska, és hiába célzom, hiába lövöm a gyenge pontokat pattogok, mert a WG adja neki. igen, lehetne tenni ellene, de gazdaságilag nem érné meg. Szóval ja, sírunk, nem ok nélkül.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tmate_HUN · 29 napja
  Nekem az a 200 sebzés elég soványnak tűnik, még azzal együtt is, hogy 2500 a dpm. Én már a Centurion szériánál is megérzem a 250 helyett 230 sebzést, általában nem lehet az enemyt folyamatos tűz alatt tartani. Soha sem feccöltem a játékba annyi energiát, hogy kihúzzak egy maratont, de ellenfélként azért kíváncsi leszek rá.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nagypal · 29 napja
  "Ha nem tetcik a játék, el lehet menni" mondták a WG-sek. Mennek is rendesen egy ideje. Ilyen napi WR mintázattal, team RNG, autolose RNg mellett nem is csoda. Nincs pénz. Nem jön pénz a lehúzós kártyás ajánlatokból sem. Jön a Jolly Joker : a prém tank!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Echiron
   • Kiképző
   · 29 napja
   "Ilyen napi WR mintázattal, team RNG, autolose RNg mellett" - évek óta emelem fel a hangom ezek ellen a sztereotípiák ellen. Engedjük már el végre, nincs semmi alapja. (¬_¬)

   A témához reflektálva meg ez nem egy előfizetős játék és gondolom a sok reklámra és fenntartásra nem telik máshonnan. Míg egy MMO kozmetikai dolgokkal tud pénzt farmolni ez itt úgy néz ki nem működik csak ha prémium tankokat adnak a játékhoz..
   Én csak azt az egyet nem értem miért nem tolják ki a tier szintet és rendezik végre a tankokat. Azt se bánnám ha a hidegháború is hivatalosan is belekerülne nem csak így véletlen összemixelve II.VH-s tankokkal. (pl az strv 74 egy 1958-es tank ami valamiért tier 6-ban kötött ki)
   ヽ(ー_ー)ノ
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Vintage · 29 napja
    "évek óta emelem fel a hangom ezek ellen a sztereotípiák ellen. Engedjük már el végre, nincs semmi alapja."

    -Ha évek óta nem is, de mostanában hülyeségeket írsz. Még hogy nincs alapja.
    Az utolsó egy hetem katasztrófa. 3 nap 0% Wr, 2 nap 10-20% közt, a többi 25 alatt. Tegnap 3 bukó kezdőnek és ki is léptem. Egy hányinger az egész. A BP miatt az elmúlt egy hónapban az utolsó hetet kivéve majd 600 csatát toltam le. 43% WR. A tavalyi átlagom 66% volt. (Random csatákat tekintve, mert ezen az accon csak randomban játszom.) Totál hányinger, főleg az utolsó hét. Kimondottan kedvem nincs játszani, elindítani, mert annyira f*s. A csapatjáték annyira nulla lett, hogy jó, ha 50 csatából van kettő, amiben olyan összjáték van, aminek alapból lennie kellene minden csatában. A 0-15, 15-0-k váltogatják egymást sokszor, de a legtöbb az 5-15, 15-5-ös csatákból van.
    No meg a nagy kamu duma a Wg főoldalán. 160 milla aktív játékos. Ha-ha-ha. Délutános műszakból a gép elé ülve nem egyszer szembesülök azzal, hogy a két (nagyon sz*r) eu-s szerveren vannak 5 ezren. Sokat elmond az is a játékról, hogy jónéhány ismerősöm próbálkozott vele, de mind eldobta. Mondván, ilyen rakás szrral, ilyen optimalizálatlan rommal még nem játszottak. Így aztán újak sem nagyon jönnek, a régiek meg elmennek. Ha annyira minde rendben lenne, mint szerinted, nem 5-10 ezer játékos ülne le két Eu szerveren esténként játszani.De elég, ha csak megnézed a szerver statokat, elég egyértelmű. A 2021.01.03-as játékosszámnak alig a fele van meg.
    De ez nem csak az Eu szervereken van így, a Ru szerveren a peak majd 600k volt, most nem ritka a 250k, de alapjaiban legalább a felére esett vissza.
    Az NA, Ázsia szerverek eddig is a nullával voltak egyenlőek.
    Szóval semmi alapja. Szerinted. Lépj be a valóságba, ideje lenne. .
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tankpeti · 28 napja
     "3 nap 0% Wr, 2 nap 10-20% közt, a többi 25 alatt"
     Ha egy nap 1-5 csatát megyek, és kikapom mind, majd felhántorgatom, hogy egy nap 0% winratem volt, az elég kis minta, hogy komolyan vehető legyen. Volt és lesz is szerencsétlen széria. Amit Echiron is mond: a winrate-nek köze van a játékos teljesítményéhez. Ha ez hosszútávon romlik, akkor a játékos teljesítménye miatt történik. (Nem lehet másokra fogni mindent).

     "Wg főoldalán. 160 milla aktív játékos"
     Az 160 millió regisztrált. Az aktív játékosszám az EU szervereken 700k körül mozog. Forrás: https://wot-news.com/stat/server/eu/norm/en/

     "csapatjáték annyira nulla lett, hogy jó, ha 50 csatából van kettő, amiben olyan összjáték van, aminek alapból lennie kellene minden csatában"
     Ezt a végére hagytam, mert ismétlődő: a random NEM EGYENLŐ a csapatjátékkal. Ha csapatjátékot szeretnél, csatlakozz klánhoz, vagy told légiósként. Van osztag, előrenyomulás, van cw 2x3 hónapig egy évben , félévente kampány. Eseteiben speciális játékmódok, melyek szakaszban tolhatók. Ha randomban szakaszozol az is csapatjáték (2-3 főnek).Soloban a random, és ranked is egy olyan környezet, ahol a te teljesítményed számít egyedül. 90%-ban ez alapján jutalmaz a rendszer, nem várhatod másoktól, hogy a te elképzelt játékodat játszák.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Echiron
      • Kiképző
      · 27 napja
      Köszi Peti.. ismét
      Emlékszel mikor régebben bebizonyítottuk egy srácnak ezt valamelyik topicban? Valami 2-300 csatás mintából kijött, hogy 49-51% körül ugrál a winrate-je? Hosszú távon meg a teljesítménye húzta egy irányba
      De ugyan ezen végigmentünk a map-rotation témakörében is mikor egy 1000 csatás mintából kijött, hogy valóban közel egyenlő arányban játszol adott mappokon. Ezeket a topicokak elő kéne kaparni megint xD
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Sezamme · 28 napja
      Teljesen felesleges bárhonnan vett adatokat tényként kezelni a játékosszámot illetően, mivel minden votnyúz szintű oldal accountokból dolgozik (mi másból dolgozna ugye). Évek óta futnak a WG bot accountjai a legutóbbi hírrepeszben benne van, hogy folyamatosan terjesztik ki a működésüket már most is és a jövőben is ez várható. A régi PvE eventek botjai szintén a "játékosok" számát gyarapítják bár - gondolom - PvE hiányában ezek inaktívak jelenleg. Arról nem is beszélve, hány játékosnak van 4-5 accountja is akár a referal program jutalmai miatt.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Tankpeti · 28 napja
       Mindenki úgy kezel bármit, ahogy szíve kívánja, hasonlóan egy forrásra is (bárhonnan eredő, bármilyen téma) ha valaki azt állítja nem igaz, az egy elfogadható álláspont (2021 van, a kételkedés egy alapértelmezett állapot), de lévén nem hoz fel senki egy másik forrást/számot a témát illetően, így azt lezártnak tekintem, mert nincs vitaalap.
       Csak a vészesen téves vagy épp rosszul megfogalmazott "véleményekre"-állításokra írok ellenvéleményt (legyen ez a játékot védő vagy elítélő).
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Eddye68 · 28 napja
      Hát pont a winrate szerintem ami nem a játékoson múlik szerintem.Azt valószínűleg az MM pakolja.Megint csak a saját példámat tudom írni.Az évek alatt a statom minden része javult( találati arány, sebzés, tapasztalat stb.....) a winratém még is stabilan megy lefele.Akkor????Én mindig figyelem a csapat összeállításokat , mert szerintem ott a megoldás.És mikor az egyik csapatba berak 10-12 piros játékost akkor az már el van döntve.Márpedig hétvégén folyamatosan így működik.És amíg a játékosok teljesítményét nem veszi figyelembe az MM a csapatok összeállításánál ez így is marad
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Sezamme · 28 napja
       "Az évek alatt a statom minden része javult( találati arány, sebzés, tapasztalat stb.....) a winratém még is stabilan megy lefele.Akkor????" Nem túl bonyolult ezt értelmezni. Megtanultad a mapokat, az ágyúk kezelhetőségét, átütési kritériumokat és kb. ennyit - nem véletlen emelkednek az ehhez kapcsolódó statjaid. Ezekben rutinból fejlődik az ember, már ha nem teljesen agyhalott. Ennek ellenére azért stagnál/vagy megy lefele a winrate mert vagy 1. offmeta/redline camper sz@rokkal játszol és azokkal is sz@rul 2. akármivel játszol nem jó pozícióból plusz rosszul/nem reagálsz csata közben az eseményekre, hogy eldönthesd a csatát amikor rajtad múlik.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        SilverFox · 28 napja
        amúgy azzal játszik amivel akar még stock tankkal is ha kedve van. és lehet nem lő goldot nem pótkajázik nincsenek +direktívák és lila felszerelések. ja és lehet magas a pingje nincs op video kártya és nagymonitor, és nincs gémer egér min 100 Euro-ért profi egérpaddal. és lehet nem elég jók a reflexei. valóban ha nem full op tankban ül a legjobb technikai feltételek mellett és átlagos képességű nem fog csatákat lehozni, és nem tud hat másik ember helyett sebezni igazad van nem tudja eldönteni a meccset. attól is függ mikor játszik éjszaka/hajnalban vagy pont akkor amikor nagyon sok gyerek. az mm-re visszatérve csata után néha végig szoktam nézni a játékosok personal rating-jét. Mosolyogtató az aránytalanság, jópofa számok jönnének ki ha a hp helyett mindkét oldal játékosainak a personal rating-je lenne összesítve megjelenítve....
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Bulcsu · 27 napja
         A personal rating helyett a winrate-et is átlagolhatnák. (Ha sokat játszik magasabb szinten + sokat sebez az fentebb húzhatja a PR-et, de lehet közben tojik nyernek-.e vagy vesztenek, csak piros volalról statpaddeli a Wn8-át, vagyis nincs olyan befolyással a győzelemre , mintha meg is mozdulna.) Konkrét durva példa volt, mikor lementem tier 4-be, hogy gyorsan meg legyen a napi betevő küldetésből a BattlePass pont, és a mi csapatunkba 40akárhány százalékos, a másikban 40-50 %-osak, és két super statú. Egyik 82% winrates csak kis tierben játszó, a másik 72% winrates 10ezres PR pontú. (A 82%-os PRjére nem emlékszem pontosan, de a kisebb tier miatt 7000-8000 lehetett.) Azért elképzelem, ha winrate alapján sávosan lennének beosztva pl 30-50%-ig 50-60 felette az összes többi, akit összepakol a MM, akkor ennyire elszállt volna-e a winrate statjuk...Lehet nem nyílna így szét az olló.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Echiron
          • Kiképző
          · 27 napja
          Kérlek mutass már egy olyan profilt aki CSAK az oldalvonalról meglövi stabilan az unikum statját... Nézzél profi videókat, a 90%-uk mozog a pályán. SŐT ha rossz az "oldal" akkor pozíciót vált (amire tapasztalataim szerint nagyon kevesen képesek; mármint, hogy felismerjék az ilyen helyzetet).
          Bulcsu mondok egy másik példát; haverom unikum stattal rendelkező játékos, családapa. Néha engedi a kislányának, hogy mehessen pár kört a tankos játékkal az ő profilján. Szituáció: ott vagy a csatában ezzel a profillal egy csapatban és már dörzsölnéd a tenyered, hogy "húúú, 10k wot rating, 73% win rate... unikum stat... itt mi nyerünk" majd a kislány elviszi lemosni az IS-7 lánctalpát a patakba. Mennyivel leszel beljebb?

          Mondok egy másikat. Itt vagyok én; 2 éve nem játszok rendesen csak hébe-hóba, akkor is kb szarok bele mert fun. 2100 wn8, 7000 (kb, fejből nem tudom) wot rating és 57% win rate. Már messze nem produkálom olyan stabilan a tőlem elvártakat mint 2 évvel ezelőtt (mikor ha nem zártam min 2600 wn8-ban a napom akkor már "rossz"-nak tituláltam). Mi van ha a te jó játékosod akinek felfele kéne húznia az átlagot épp fáradt vagy szar a hangulata... nevezd meg... a lényeg, hogy annyira random mi történik a csatában, hogy nem lehet ilyen egyszerűen egy algoritmussal megoldani. A változó a képletben TE vagy, te tudsz változtatni a teljesítményeddel!
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Tankpeti · 27 napja
          A csata kimenetele a csata közti események okán alapszik elsősorban. Ha meg is lehet tippelni a meccs kezdetétől a csaták 80-90%-ának a kimenetelét (amit nem lehet, ez a szám inkább 60-70% körüli), akkor is a maradék X% (legyen most X=10) egy kimondottan nagy eltérés, hogy arra egy algoritmust írjon valaki. Ez olyan lenne nagyjából, hogy a 40% winratest feltolod a 45-ös mellé, valamint a 60-ast le az 55-ös mellé, de utóbbiaké (a mediánhoz közeli értékeknek) ez nem segítene semmit (legalábbis nem azon a téren amit te elvárnál).
          Illetve továbbiakban is kitartok mellette, hogy a játékos által elért statisztika, és a győzelmi aránynak van köze egymáshoz: kivételek mindig lesznek, de nem lehet rájuk játékot fejleszteni.
          Ha valaki nagyratörően MM-et akar módosítani (és brilliáns ötleteit megosztani a fórumon), akkor készítsen mellé egy hosszútávú értékelési rendszert is fejben, mert ha 1 hónap után széthullik az egész, akkor nem volt semmi értelme. Ahelyett hogy ötletel, inkább csak élvezze a játékot
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Sezamme · 28 napja
         "amúgy azzal játszik amivel akar még stock tankkal is ha kedve van" - így van, de akkor nem is kell rinyálni a droppolás miatt. Akinek 30k plusz csata után (a kommentelő ilyen) nincsen lehetősége akár f2p-ként (a kommentelő nem ilyen) pótkajázni+direktívázni, az valamit rosszul csinál + nem mindenkinek van minden tankján lila cucc abból a 29-ből akikkel együtt csatázik - ezeka kifogások 2021-ben már hanyagolandók. A WoT nem egy erőforrás igényes játék nem kell ide erőmű. Az ingyenes VPN-ek korában Marsig futó fájbernet sem szükséges. Ehhez a játékhoz nem kell gamer periféria sem (8 éves, eredeti áron 3500 Ft-os bill+egér+pad kombóval nyomom 20 colon lol), reflexek és különösebb skill sem szükségesek, csak némi rutin + gondolkodás + tervezés. A fentieket konkrétan vele kapcsolatban felesleges is tárgyalni, mivel nem ezeket hozta fel annak okaként, hogy "efogy a vinrét", csak úgy általánosságban megjegyeztem ha már írtad. Szerk.: egyébként azt is leírta már kommentbot játékostársunk többször, hogy hétvégén (leginkább gyerek frendli időszak ugye) nem játszik, tehát ezt is kihúzhatjuk . Mellesleg tele van OP tankokkal is.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Slandyke · 28 napja
       Nem tudtam nem észrevenni az állításaid között feszülő ellentmondást..
       "Ha az átlagtól egy nagyon picivel is jobb játékos vagy az MM szarrá fog szopatni.Valószínűleg azért hogy az agyhalott játékostársaink is nyerjenek néha"
       -vagyis szerinted az MM a Te rovásodra kedvez a gyengébb játékosoknak. Ennek tükrében fura ezt olvasni:
       "az egyik csapatba berak 10-12 piros játékost akkor az már el van döntve"
       -Én nem látom, hol kedvezne az MM azzal a tomatoknak, hogy egy csapatba rakja őket.. de még folytatod:
       "a játékosok teljesítményét nem veszi figyelembe az MM a csapatok összeállításánál"
       -Akkor most foglalkozik az MM a játékosok képességeivel vagy nem?
       Egyébként tényleg az a legegyszerűbb, ha beírod ide az ingame neved és akkor meg tudják nézni a hozzáértők, hogy miként csökkenhet tendenciózusan a winrated.
       A magam részéről azt tapasztaltam, hogy ha jobban figyelek és/vagy metá -hoz közeli tankokkal játszom, akkor jobbára(!) többször győzök, ha pedig csak a küldiket csinálom (pl. derits fel 3 tankot), de egyébként nem izgat a dolog, akkor összességében kevesebbszer. Sőt! Bár nem "tanít" senki, csak játszogatok magamnak a statisztikám sem izgat egyáltalán, mégis folyamatosan javul a győzelmi arányom, ha lassan is. Természetesen nekem is bejönnek bukó szériák, de ez inkább rajtam múlik, meg a szerencsén. A nagy egész azt mutatja, ha javul a játékod, javul a winrate is.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Eddye68 · 28 napja
        Hát nem tudom, lehet hogy igazad van.Lassan 10 éve játszok.Kihúztam az összes ágat és a garázsomban van minden olyan tank ami tetszett a játékban.Talán már én kezdek beleunni.De most is hazajövök és az első csata full tízes.És 90 másodpercre 7 tankunk halott!!!!!!!!!!Szó szerint mint az esze vesztett állatok..Se gondolkodás,se taktika ..Szemből neki az ellenek ész nélkül.Negyedik percre 3-man maradtunk.Ennek semmi értelme.ui. A nap poénja hogy lepattantam a Super Hallcatről Löwevel ráadásul golddal???!!!Elméletileg lehetetlen.LOOOOL.De hááááááát ez ittttttt a WOT.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Eddye68 · 29 napja
     Ha az átlagtól egy nagyon picivel is jobb játékos vagy az MM szarrá fog szopatni.Valószínűleg azért hogy az agyhalott játékostársaink is nyerjenek néha csatát és ne hagyják itt a WOT-ot.Én 2 éve még 55% winretet tudtam hozni.Mára ez már 52% altt van.s folyamatosan visz lefele.Hétvégén már nem is játszok teljesen értelmetlen.Be is regeltem a konkurens tankos játékba most hétvégén hát ha ott valami normálisabb MM van.Hát ide jutottunk.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Echiron
      • Kiképző
      · 27 napja
      Egy sztereotípiával érvelsz egy másik ellen? :S
      Az MM nem nézi a wn8-at (ami amúgy az effektív értékedet mutatja); az MM a wot ratingedet nézi (amit lehet, hogy , a tankot amit kiválasztottál (ha stock akkor van próbaköröd tudtommal ha nem vagy szakaszban), illetve az utolsó 3-5 csatád eredményét (ezt is csak a lose streak oldaláról, a játék akkor próbál kedvezőbb leosztásba tenni, értsd top tier vagy sem; illetve, hogy top vagy bot tier voltál). Ennyi. Ha statisztikailag nézünk több 1000 csatát akkor az jön ki, hogy az átlag az 50% fele konvergál. Ezt az adott játékos teljesítménye befolyásolja: ÉS NEM A CSAPATODÉ. Én 2100 wn8-as játékos vagyok per pill (bár már jó ideje nem játszok aktívan) de mindig is úgy álltam hozzá egy meccshez hogy HA ÉN nem hozom le akkor bukjuk a meccset. Soha sem érdekelt hogy veszít-e a csapatom vagy nyerünk; csak az, hogy effektív legyek és a tőlem elvártaknak megfelelően játszak. Bevallom nagyon őszintén, néha 1-1 vesztes meccs számomra még izgalmasabb mint egy olyan ahol "átmegyünk" az ellenfelen.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Leon Silver · 24 napja
       Egyet értek a leírtakkal. Ha valaki alapból nem tuja átlagosan legalább a saját tankja életét "ki dam-olni" vagy spot-olni akkor elsősorban magában keresse a hiányosságokat.. Én sem vagyok hyper-super játékos, de érdekesmód tudok érvényesülni... persze mindig jobb másra fogni a mértet... nem lőttem meg a td-vel a négy számjegyet sem, de nyilván a med-eink a rosszak.. vagy az arty mert őket amúgy is mindenki utálja..
       Feljebb látottak:A csapatok együttműködéséről csak annyi, hogy mindig úgy megyek random csatába mintha nem lenne csapatom.. mert hülyeség máshogy... könyörgöm.. csapatmunkáról ne beszéljünk.. egyszerűen nincs.. nem is volt.
       Red line camp? unikum stat? soha meg nem unható téma... akkor miért nem csinálja a kedves felhasználó is? Vonja le a következtetéseket maga...
       Pref MM: a tomatoknak vagy épp ellenük? Bár én nem látom, hogy ki milyen wn8-al rendelkezik a csatában mivel (kis humorral) "stock" game-el játszok. Szerintem megengedhetem magamnak azt a kijelentést, hogy ,,az átlagnál kicsivel jobban játszom" mégsem érzem úgy magam, hogy ,,*zarrá *opatna a játék" (LeonSilver_ a nevem in-game mindenki döntse el magának)
       40% és az alatti winrate? hűűű na ahhoz is egyfajta "tudás" kell, hogy valaki hasonlót produkáljon.. csak oktató videókat tudok ajánlani.. először is a játék alap mechanikáiról..
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     FleiszG · 29 napja
     Mi is az accod neve?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      imre_farag · 29 napja
      Régen az sem volt ritka ,hogy a hétvégéken 300-400 ezer ember volt fenn .de akkor csak 1Eu szerver volt.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.