Jelenleg

16
látogatónk van

2021. április 13. 06:04

[Szuperteszt] Škoda T 56: Paraméter változások

(17 szavazat)
11 hozzászólás

Máris finomítottak picit az új csehszlovák heavyn, úgy tűnik az autoloader ágyú lőszerek közti töltési sebességével (lassúságával) kicsit túlzásba estek elsőre:

  • Lőszerek közti töltési idő a tárban: 4 → 3 s
  • Lövés utáni szórás: +5 → +4 m/100m

Eredeti, kiinduló paraméterek:

Utoljára frissítve: 2021. április 13. 06:09

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bazsi411
    • Tankos
    · 3 éve
    Szerintem túl sok lesz már a táras tankokból. Rengeteg olyan csata van, ahol 3 artyból 2 táras francia, de van mellette 1 progi, tvp, skoda, b-c. Mindegy, hogy 8-as vagy 10-es csata. Ezek a td-k mellett lapítanak. Most hozták be az olasz táras nehezeket, most táras csehszlovák nehezek jönnek, de nem túl régi a boroskóla sem. Ami ennek a tanknak az alfáját illeti, hát elég durva 8-as szinten. Ha kitáraz, akkor akár 1000 fölötti is lehet a dmg. Azt viszont nem értem, hogy mi alapját döntötték el, hogy 208mm legyen az AP penje. Az szinte semmire sem elég. A legtöbb játékos (én nem) a prém lőszerek miatt nyihog. Erre ideraknak neki 290-es prém átütést. Miért nem lehetne az AP-ja 225, a prém 260? Ez legalább normális lenne tier 8-ba.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      FleiszG
      • Tankos
      · 2 éve
      Szia!
      Szerintem a WG ezek a prémeket már nem arra készíti hogy kreditet keres vele.Inkább arra hogy jól érezze a játékos magát. A WG részéről hogy így lövik be az átütésértéket az kb arra lesz jó hogy ha csak a tankod van akkor kreditet vesztesz ha lövöldözöl arannyal de ha vég veszel mellé prém napot akkor nullára kijöhetsz egy nagyon kellemes játékélménnyel.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Vesterhagen
        • Tankos
        · 2 éve
        NA PERSZE, MONDOD TE. Char futur 4, prémium tank, premium fiókkal, normál lőszer, bukó meccs, - 14000 kredit.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          PZoli
          • VIP
          · 2 éve
          A Char Futur 4 NEM prémium tank!
          Nincsen tier 9-10 prémium tank. Azok speciális nyeremény/reward tankok, amik nem rendelkeznek kreditszorzóval, annyi keresnek, mint bármely más tier 9-10-es normál tank.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          RockyRuciano
          • Tankos
          · 2 éve
          Tier IX-s tankban mióta elvárás a kreditfarm? Különösen bukó meccsen?
          Amúgy: a Char futur 4 spéci egy olyan tank, amellyel némi kreditet még össze lehet hozni átlagban, bár inkább a +0 a realítás. (prémium fiók nélkül játszom, kivéve ha WG-től kapok jutalomba)
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Slandyke
          • Tankos
          · 2 éve
          Lehet, hogy tévedek, de a Char Future nem prémium, hanem ajándék jármű, így kredithozam bónusza sincs.. szerintem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lnter
    • Tankos
    · 3 éve
    Meglep,hogy milyen relatíve semleges-pozitiv ennek a premnek a fogadtatása. Szerintem valami extra retardált metabontó allatsagnak tűnik, hogy egy nyolcas heavy 3s alatt 280pennel rak beléd 900+/- dmget. A videóból ahogy emlékszem még valami olyasmi is rémlik, hogy ennek a dognek a pontatlanságat jó mozgaskozbeni statok kompenzálják, tehát elvben közelről megbízhatóan pumpálja majd az arany áldást. Érdekes, hogy távolodunk el a prém-techtree tank egyensúly jól hangzó elvetől, és ezt a játékos állomány lassan milyen érdektelenséggel fogadja.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Nátrán
      • Tankos
      · 3 éve
      Se a sebessége se a forgása nem tűnik kiemelkedőnek. Lesz rajta egy szép nagy kupola, és viszonylag kicsi dpm-mel rendelkezik 2000 környékére lehet majd felvinni, ha táraz is nem nagyon tud elmenni, szóval szerintem bontható lesz mert 25mp alatt simán át tudsz érni másik fedezékbe is. Illetve 1500 hp se olyan sok két tankkal amíg újra betölt le lehet nyomni. Manapság úgyis jobbára a gyorsaság és a kemény torony számít ami nincs. Azt viszont elismerem hogy ez az alfa brutális mármint a többségnek ezen a szinten 240-390 között van ehhez képest a 460 nagyon fájó, hatos tankok egy tár hetes kettő nyolcasok megint két tár neki. Ez az alfa inkább kilences tanknak lenne való. Ha megleped az ellenséget vagy az nem tudja elrejteni a gyenge pontját akkor tényleg jó tank lesz, de szerintem hogy valaki egy ilyen lassú tankkal ki tudja használni ezt ahhoz kell egy tudás. De még sok minden változhat. Szerintem ez várható volt, mármint most a repeszes tankok mennek a süllyesztőbe mert vagy prémium hesh lőszer kell nekik vagy nem fognak semmit sebezni( OHO 76mm 8-as szinten semmit se üt be és ha a HE változtatás bejön tényleg nem nagyon tudja majd a saját szintjét is megkarcolni), ezért kell egy olyan tank ág ami viszonylag gyorsan nagy sebzést ki tud osztani(fun). Tökéletes a Skoda nem tölt egy percig mint pl az Amx50 100 de egy lövés is nagy alfát eredményez tehát lehet lövést is cserélni, kettő meg még jobb. Amúgy teljesen az olasz tár felé ment a játék, de ez a két lőszeres tár eléggé jó, mert nagy sebzést tudsz kiosztani mégse kell malmoznod arra elég hogy újra pozicionáld magad.
      Amúgy már nehéz is rendet tenni némelyik tank már nagyon gyenge lett pár meg elég op(STB1 nagy dpm jó ágyú kemény front) Ha meg minden tankot erősítünk és nagy dpm-et adunk neki még több 3 perces csata lesz.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Lnter
        • Tankos
        · 3 éve
        Nekem tarasban a két lőszer tűnik az optimalosnak, habár pont ilyen vasam nincsen. És total igaz, a 100as front valóban inkább kedves, mintsem acélos, de ez az "egy perc,egy tank" nekem elég extra. Gyors peek, kitaraz, vissza. Még az isten áldása is3a-val is max belé loksz 800 körül, és az egy jó roll. És ez ezzel egy relatíve jó tradenek számít. Az meg igazán a bravúros mutatvány lenne a wg részéről,ha egyszerre két tankkal se lehetne lenyomni .Az a szerencsétlen amx 50 100 emellett meg kb szenaskocsinak tűnik.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    alphajet
    • Tankos
    · 3 éve
    Biztos nem basz majd szét az ideg, amikor Tier6 tankkal megyek, ez meg a fedezék mögül kinéz és 3mp töltésidővel leszedi a teljes hp-mat, utána meg visszabújik tölteni.

    Egyébként az ilyen burst sebzések megjelenésével a WG pont azt éri el, hogy az amúgy is rövid csták még gyorsabb lefolyásúak legyenek. A múltkorában a kínai nagyfalas pályán indultunk északról. Nálunk volt egy 3-as Burrasque szakasz. Jobbra elindulva 4-4 tank állt meg a medes részen. A mi 3 boroskólánk minden kinézésre kiszedett egy tankot az ellenféltől. Borítékolható volt a csata, mire beértünk az ellen bázisához már 9:2 volt az állás.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      EnuresisNocturna
      • Tankos
      · 2 éve
      Jelenleg is található nem egy hasonló vas a játékban ami ha tier VI-al tolod bőven "idegbejövök".IS3A, kitolod elé és 3*390. ISU Rhm 750 egy lövés, plusz rng-vel megvan az egy lövés. Lori 40t, 50-100. Ezek mind rémei egy tier 6-7 közösségnek.Az más kérdés, hogy az mm hány alkalommal fog berakni fókavadászatra.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.