Jelenleg 412 vendég és 3 tag online

2021. április 9. 13:49

EU szerver születésnap! - Speciális ajánlat (04.10-04.20)

Írta:
(42 szavazat)
46 hozzászólás

Bónuszok és kedvezmények


5x-ös XP a nap első győztes csatáiban

50% az V-ös prém tankok arany árából

30% a VI-VII-es prém tankok arany árából

15% a VIII-as prém tankok arany árából

50% az V-ös normál tankok árából

30% a VI-VII-es normál tankok árából

20% a VIII-X-es normál tankok árából

50% a fogyóeszközök árából

50% a felszerelések árából

50% a barakkhelyek árából

50% a testreszabási elemek árából

Napi küldetések

Az esemény minden napján ugyanazon küldetést kell teljesítenünk: nincs más dolgunk, mint lejátszani egy csatát, bámely tankkal, bármilyen csatatípusban.

A nyeremények a következők:

Utoljára frissítve: 2021. április 21. 08:12
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  norcy1977 · 25 napja
  Sziasztok . A 12-én milyen tankot kapott aki játszott ?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Peter1918 · 25 napja
   Ahogy a képen is látod egy Toldi 3-mas magyar tankot Sajnos német ágon van.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  janesz406 · 27 napja
  Lemaradtam a SU100Y-rol kar erte kivalo ugynok lehetett volna.... R.I.P. DMX de a zened orok teso!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Eddye68 · 27 napja
  Hát én buktam mindent mivel egy pillanatra sem léptem be ebben az időben.Ma meg már semmi.Na ehhez is gratulálok kedves WG.Boldog szülinapot
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Benesis · 27 napja
  Pipa vagyok, mert a cikk félrevezető, hiszen az akció csak a hétvégére vonatkozott, nem április 20-ig. Vártam a bevásárlással, mégiscsak van rá 10 nap, ma meg azt látom, hogy vége az egésznek. Ritkán van felszerelés leárazás, az összes magas szintű tank 25%-os kedvezménnyel pedig szinte sose. Ezt nagyon elrontottátok.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Nátrán · 27 napja
   Megértelek. De senki se jelezte, hogy rossz a fordítás. Amúgy is hibázni emberi dolog. Illetve a játékon belül is feldobta a cikket ha jól emlékszem, fogyócikkeknél is írta a nagy csomagokra meddig él az ajánlat és a fejlesztési fában is megtudtad volna nézni meddig van az akció az adott tankra. Neked is lett volna lehetőséged ha még a cikket(angol nyelven illetve a harctéri felderítésben játékon belül) nem is olvasod el, akkor is játékon belül megnézni meddig tart az akció. Szóval itt se egy emberen múlott a dolog, te is simán észrevehetted volna(Én is tegnap hajnali 1-kor vettem észre amikor rákattintottam arra a tankra amit meg akartam venni). Kicsit erősnek érzem hogy ők rontották el, neked is több lehetőséged lett volna megnézni ezt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Benesis · 27 napja
    A probléma az, hogy amennyiben ez a hírforrás megbízhatatlan és le kell ellenőrizni a WoT honlapján, akkor vajon miért vegyem a fáradtságot ahhoz, hogy egyáltalán fellépjek ide? A másik az, hogy a kliens sehol sem jelzi meddig tartanak a leárazások. A fejlesztési fa csak azt mutatja, hogy mekkora kedvezmény van, az időtartamot nem.
    A cikk szerzőjének a feladata jól fordítani és nem kihagyni apró, de fontos részleteket. Nem az olvasó feladata a lektorálás.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Nátrán · 27 napja
     Tévedni emberi dolog a Wargaming hivatalos honlapján 20% kedvezmény volt de valójában 25% volt. Amúgy meg évi egy-két hiba belefér. Illetve nem kell fordítgatnod ami előny és szerintem megbízható valami ha 1000 esetből 1 hiba van. De mutass egy olyan embert aki nem hibázott, még az országos hírportálok is néha téves dolgokat hoznak le(az elgépeléseket ne említsük pedig lehetne azt mondani, hogy helyesírás ellenőrző minden gépen van).
     Nem jelzi a kliens az akciók végét? Érdekes egyik ismerősömnek küldtem telefonról egy képet, nem akartam print screen-elni mert épp siettem már és a böngésző se volt nyitva de hidd el ez tegnapi eredeti kép. Tisztán le volt írva hogy 6:59-ig tart az akció.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Acélmedve · 27 napja
  Meglepve tapasztaltam, hogy ma már nincsenek sem 5x szorzók, sem tankleárazások. Nem 20-ig kellene tartania ezeknek is?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Nátrán · 27 napja
   Az eredeti cikkben( https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/eu-10th-birthday/ ) Available from April 10 at 07:00 CEST through April 13 at 07:00 CEST (UTC+2) egyértelműen le van írva, sajnos a fordításból kimaradt. Amúgy ha a fejlesztési fába rákattintottál a tankra(ahol látod a modulokat is) ott is írta a tank felett viszonylag nagy betűkkel hogy meddig akciós.
   Csak a napi egy csatás küldetés a 10 napos.
   Ui: Én is tegnap este vettem észre sajnos így nem tudtam megvenni a tankot amit akartam(ma még akartam farmolni hozzá), de ilyen akció ritkán van szóval minden kredit ment felszerelés fogyócikk és tankokra.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    21Megahertz · 27 napja
    Én ugyanígy jártam, de minden bevásárlást buktam. Ha a Wotinfo hiteles információ forrás, akkor itt is fel kellett volna tüntetni az időpontot. Ugyanis annak nincs értelme, hogy az ember 2 oldalt olvasson, amikor gyakorlatilag ide minden kikerül egy az egyben. Elvileg.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • Moderátor
     · 27 napja
     Megértem a csalódottságod.
     A Wotinfo nem egy hivatalos Wargaming site, hanem egy rajongói oldal és a cikkeit, ha jól tudom, akkor kb. 1 ember csinálja és van, hogy hibázik, mert neki sem ez a munkája. Mentségére legyen szólva, hogy sem ide, sem az "adminok figyelmébe" témához nem érkezett jelzés, hogy két különböző időintervallum van az akciókra és a küldire, azaz senkinek sem tűnt fel, pedig vagyunk itt jó páran, akik a különböző angol nyelvű oldalakat is olvassák. Vélhetően azért, mert "mi" meg a magyar cikket nem olvastuk át tüzetesen... de igazából ez már mind1 is most.
     Egyébként az EU-s oldal hivatalos cikkjében is jó darabig 20%-os akció szerpelt a Tier 8-10-re, miközben a játékon belül valójában 25% volt, szóval még a WG-s oldal sem hiteles.
     Megértem, hogy csalódott vagy, én is az lennék (voltam is már az korábban hasonló okból).
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      21Megahertz · 27 napja
      Tisztában vagyok az oldal jellegével, de 30+ évnyi médiában való munka után más szemmel nézi az ember az ilyesmit, ha emberek tájékoztatásáról van szó. Sokáig toltam én is az "One man show"-t, pontosan tudom miről van szó és hogy működik. Ettől még lehetek csalódott és mint a fentiek mutatják nem csak én szívtam be. A világ persze nem dőlt össze, lesz még akció dögivel, az a 2000 javítókészlet pedig bizonyára ki fog tartani addig Respect.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Nátrán · 27 napja
     Vedd figyelembe, hogy ez egy rajongói oldal(tehát nem hiteles/hivatalos) szabad idejükben fordítják. Amúgy mindenki hibázik kár ezen agyalni, ha 100ból 1x hibáznak az elenyésző(de szerintem ennyit se hibáznak).
     Max annyit tudnál tenni ez ügyben hogy megkérsz valakit az Adminok figyelmében topikban (Jacktor teszi ki a híreket), hogy a lefordított hír alá rakjanak egy linket ami az eredeti cikkre mutat(+10mp feladat). Valaki biztos elolvassa az eredetit is ha már ott van a link(esetleg megnézi egy másik ember is hogy jó-e a fordítás), főleg ha nem egyértelmű neki valami.
     Biztos vagyok benne, ha jelzel egy fejlesztési ötletet és van rá igény, akkor ha lehetőségük van megvalósítják. Ha rajtam kívül másnak is igénye lenne, hogy a cikk végén az eredeti forrásra mutasson egy link az írja be az Adminok figyelmébe csoportba. Aztán ha kap elég like-ot akkor valószínűleg komolyan fogják venni a közösség akaratát.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Acélmedve · 27 napja
    Köszi szépen! Sem eredetit, sem a játékon belül nem néztem. Legközelebb figyelmesebb leszek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Angelus1991ster · 1 hónapja
  A játék legrosszab prémium ajándék tankját adják. Nesze neked eu szerver. De a bejövő sok millió lovetta az jó mi?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   dzsolt · 1 hónapja
   igaz,,,,az igaz !!!! én nagyon igazat adok neked erre a mondatra,de szerintem más is...
   10-ik re ez a legnagyobb ajándék,hát bocsássa meg a világ akkor mit is várhatunk egyszerű ünnepekre...?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    banderas88 · 28 napja
    mégis mit vártál ? egy 8as prémimumot vagy aranyat ? magyarnak semmi jó ha nem adnának akkor meg csöves wg stb tankrewards se volt jó senkinek szutyok 5-6 os tankok én örülök toldinak már csak azért mert magyar . tudtommal ingyenes játék senki nem kényszerít senkit h költsön rá
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     BaliSan · 28 napja
     Inkább legyen havidíjas, vagy tegyenek be egy kezdő szervert 1000 wn8 alatt. Mert adhat akármit,, ha csaták 90%ban 300wn8as profikkal játszol, vagy hátul campel-ő lilucikkal.....
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Angelus1991ster · 29 napja
    Mondjuk fasz@ lenne ha kijavítanák stat adatait... Lehetne magyar íze is a játéknak. 1 adat kijavítása abban a szaros táblázatban. Kvéval , lefőzési idővel együtt max 5 perc se. De mit is várok ezektől, mikor ezeréves t8-as Prémium tankokat évekig tart buffolni. Hogy szakadnának meg a többmillió dollár alatt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 1 hónapja
  Tier 8-10-es normál tankokra nálam 25%-os kedvezményt ír a garázsban, nem 20-at, ahogy a hivatalos EU-s cikk írja!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Celebúr
  • Kiképző
  · 1 hónapja
  Nékem teccik

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.