Jelenleg 167 vendég és egy tag online

2021. március 16. 07:59

Battle Pass 4. szezon (03.15-06.15)

Írta:
(50 szavazat)
100 hozzászólás

Március 15-én indul a Battle Pass 4. szezonja, többek között három egyedi 3D stílusért és Tokenekért, amiket ritka IX-es tankokra válthatunk majd be.

Utoljára frissítve: 2021. április 28. 07:10
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Eddye68 · 4 hónapja
  Hú ez nagy szopás.Szerintem én csúnyán lemaradtam valamiről.Tavaly is adott tokeneket?És azt hova rakta.Mert néha kiírta hogy kaptam egy új tokent de úgy különösebben nem érdekelt.Ezek szerint kellett volna
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 4 hónapja
   Tavaly tokeneket a frontline-ból és a steelhunterből lehetett szerezni, battlepassból nem. Ha nem használtad el őket, akkor a végén (valamikor nov-dec környékén) a rendszer automatikusan átváltotta kötvényre, így teljesen nem veszett el.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Puma_81 · 4 hónapja
  Szerintem a black markethet képest ez egy kifejezetten jó arany költési lehetőség. 7500goldért 2db 9-es kikapható. Akinek meg van már, az is tud választani 1-t. Plussz egy rakás prém nap és könyvek, stb..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wot_Tokfilko · 4 hónapja
  Van egy fontos részlet.Ha megnyitjátok a wg oldalon a leírást, https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/battle-pass-season-4/a végén ezt írja:One of the two bundles available also includes a gold allowance. For 30 days after purchasing this bundle, you will receive 250 gold daily, just by logging in to the game client and playing a battle. Please note that you will not receive your daily gold for days on which you do not log in and have a battle played.

  Vagyis, ha veszel egy BattlePass csomagot, akkor 30 napig érdemes lesz belépned a játékba, és minden egyes nap, amikor tolsz csatát, akkor visszakapsz 250 aranyat. De ha 30 napig be tudsz lépni, akkor visszakapod a 7500 aranyat. Ezt jó lenne részletesen megnézni hétfőn a kliensben.Mennyibe kerül ez a csomag? A másik csomag ad -30% árkedvezményt, de ott nem kapsz vissza aranyat.Ha ez tényleg így lesz, az nem akkora lehúzás, mert értéket kapsz a pénzedért, csak szorgosan minden nap be is kell lépni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Weynemoynen · 4 hónapja
   Csakhogy ehhez a mondathoz tartozik egy másik, ami a kép felett van. Miszerint : "You can also purchase the Improved Pass as a part of two special bundles for real money at a lower cost than purchasing it for gold.
   Tahát a kapsz napi 250 goldot az egy olyan csomagra vonatkozik amit pénzért veszel.
   És amit te írtál abban nem az van hogy 'get back' vagy 'earn back' vagyis nem visszanyersz goldot, hanem kifizeted a pénzt és csak akkor kapod meg a goldot is ha naponta belépsz érte.Nem hülyék ezek, csak mondom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 4 hónapja
   Olvastam én is, de én úgy értelmezem, hogy lesz sima 2.500-ért, ami csak elérhetővé teszi az alsó soros cuccokat is és két külön csomag, amikben több minden van benne és ez egyiknél lesz általad írt opció, de kizártnak tartom, hogy vissza lehessen termelni a vásárlás költségét, inkább csak egy bizonyos részét, szóval ezek a csomagok mondjuk 6-8000 ezerbe foknak kerülni és abból tudsz legfeljebb 2500-at visszahozni. Ez csak példa, mert nyilván fogalmam sincs a részletekről, de ahogy írod, majd kiderül hétfőn.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CheckEngine · 4 hónapja
  Alapvetően nincs bajom azzal ha valamiért fizetni kell, a szerverek se ingyen mennek, a dolgozok sem napfényből és levegőből élnek. Ha tetszik az adott free játék akkor észszerű keretek között támogatom.

  !!DE!!

  Kezdem úgy érezni hogy lassan ez másról szól, kezd mocskosul kapzsivá válni a cég üzletpolitikája. Napról napra nagyobb genyóságokat sikerül kitalálniuk.

  -Eddig azért ugyan úgy megszerezhetted a kiszemelt tankot mint az aki fizet a battlepass-ért, csak aki fizetett az többet kapott sallang cuccokból. Ezt ugye sikeresen áthúzták.

  -Aztán bounty cuccok....komolyan egy darabot is sajnáltak a free userektől? Előző évben elhúzták a mézes madzagot, beetettek vele aztán most már csak akkor kapsz ha fizetsz.

  -És ezt megfejelték a játssz minden nap, nem amikor te akarsz, nem akkor amikor mondjuk van egy szabad fél napod és megtudod pörgetni az előre haladást....neeeem ám.... lépjél be minden nap mert különben lemaradsz....és ezért még fizessél is. BRAVÓ!!

  U.I.: Alig várom az átdolgozott Frontlinet amiből lehetett kiszedni egy valag kreditet.....kíváncsi vagyok azt hogy sikerül szétbarmolni a játékosok kárára.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Fejes Dávid · 4 hónapja
   @CheckEngine Én se fizettem a battle pass kapcsán semmit kitoltam 45szintig és kész pedig nagyon sok napot kihagytam . Most azért kellett fizetni hogy meg kapd mind a kettő stílust nekem 1 stílus bőven elég na meg még ott volt a helloween event ott is szereztettél sílust meg a szülinapi kulcsgyűjtögetés ott is kaptál t30 skint.ÉN MÉG SOHA DE SOHA NEM FIZETTEM ERRE A JÁTÉKRA. Én csak akkor kapok prémium fiókot amikor vagy a tankrewardon szerezhettél vagy a battle pass vagy bónuszkód prémium fiók nélkül is tudok játszani ezzel a játékkal.
   A fronline meg a stell hunter az nagyon jó nekem a stell hunter tetszett a legjobban . A fronlieról annyit tudok mondani hogy amikor belekrülsz a csatába ezek vannak: progetto kerekes geci meg duplacsüvö tankok. ÉN nem prém tankkal toltam bevittem az isu 152-őt és simán meglett vele a max rang szint .
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 4 hónapja
    "Most azért kellett fizetni hogy meg kapd mind a kettő stílust nekem 1 stílus bőven elég"
    Valamit elnéztél. A stílust így is úgy is megkapod, mert csak 1 db van fejezetenként. A fizetőnél kapsz csak bounty felszerelést és nemzeti töredéket, plusz tokeneket valamint minden másból sokkal többet, mint a simánál.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zsoleszka07 · 4 hónapja
   Szerintem teljesen igazad van. Évekig fizetgettem, vettem prém fiókot, meg néha rápótoltam egy két vasra arannyal, de elég volt, egy jó ideje már csak kikapcsolódásból játszom pár csata mikor ráérek, 140 tank áll a garázsba mindenféle fajtából, és nem vágyok olyanokra amik megszerzéséhez a fél életed a gép előtt kell töltened, vagy a pénzed bánja, ez egy játék, mindenki maga dönti el milyen mélyen akar elmerülni benne.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  perretz · 4 hónapja
  2021 jelszava: kiherélni mindent!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   maxi80 · 4 hónapja
   Mi lesz a sok hölgy tankossal, hárem lesz belőlük A sok kapan, ártány meg egymáson fog feszülni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 4 hónapja
  Két észrevétel:

  - 1. Megszerezhető bounty cuccok szezononként.
  Freetoplay tavaly 1, idén 0.
  Fejlesztett battle pass tavaly 2 (6.500 gold), idén 3 (7.500 gold)
  A WG tehát nyitja az ollót a free és goldos játékosok között.

  - 2. Ha csak a pontokat nézem, akkor tavaly egy egész szezon volt kb. olyan hosszú, mint most egy fejezet (amiből 3 van egy szezonban). A szükséges pont ugyan több, mint háromszor annyi, de tavaly nem lehetett küldikből és egyéb eseményekből pontokat szerezni, most meg igen, így ez a különbség nagyban lecsökkenhet, de csak akkor (és ez a lényeg), ha az ember minden nap belép és megcsinálja a napi küldetéseket, azaz tavaly mindegy volt az, ha minden nap játszottál egy kicsit vagy pedig csak hetente egyszer, de akkor egy egész napot, mert ugyanott voltál, de most ha csak ritkábban ülsz le, akkor lemaradsz a napi küldikből kapható pontokról és ezáltal sokkal több időbe fog telni, mire eljuthatsz a végére.
  A WG ezzel arra az útra tereli a játékost, hogy minden nap lépjen be és játsszon, azaz a függőséget akarja erősíteni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   eagleeyes73 · 4 hónapja
   Ha az egész szezonra megveszed egybe, akkor nem 7500 gold, hanem 30%-al olcsóbb.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 4 hónapja
   Tavaly 2x6500 volt, az idén 3x2500
   újraolvasva a cikket, elbizonytalanodtam
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 4 hónapja
    Őőő... Nem vitatkozom veled, csak kérdezem, hogy honnan jön a 2x6500?Nekem úgy rémlett, hogy egy szezonban volt a 45 szakasz. Ha megvetted 6.500-ért a Fejlesztett battle pass-t, akkor az alsó sor cuccait is megkaptad vagy nem? Én nem vettem ilyet, szóval nem volt a figyelmem fókuszában.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz · 4 hónapja
     A keveredésem oka az volt, hogy úgy értelmeztem, hogy az idei évben egy hosszú szezon lesz, felosztva 3 részre. Tavaly (legalább) 2 szezon volt, szezononként 6500 arannyal, feltételeztem hogy az idén a 3 rész alatt, részenként 2500-al kell számoljak.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PZoli
      • VIP
      · 4 hónapja
      Tavaly 3 szezon volt, ezért ez a mostani a 4. Tehát tavaly 3x6500, most 3x3x2500 gold kell, tehát szezononként 1000-el drágább, de mivel más az egész szisztéma és jutalmak, így az ideinél jobban megérheti a fizetős verzió, mint tavaly (nyilván az a cél, hogy a játékosat rábírják a vásárlásra, de hát ez érthető).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wot_Tokfilko · 4 hónapja
  Itt egy friss videó a témában az egyik streamertől:
  https://www.youtube.com/watch?v=5lyPn8qbSTg
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  maxi80 · 4 hónapja
  Kérdezném mivel most fogom 1x tolni, mennyi idő alatt lehet kimaxolni, illetve milyen mód tier a legjobb hozzá.
  Sajnos ez is ki maradt, mikor Abba hagytam az után volt Előre
  is köszönöm a segítséget
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 4 hónapja
   Az én stratégiám az volt, hogy a tankonkénti 100 pontot, először a 6-os tankokkal nyomtam le (gyorsabb csaták), a 100. pont után kapsz meg 15-öt (ez a legoptimálisabb +15%), ezzel szinte megvolt a szükséges pontszám, utána játszottam egyébbel, stratégia nélkül.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 4 hónapja
   Meccsenként a tankok többségvel max 7 pontot tudsz kivenni.
   Azt mondom, hogy egy átlagnál jobb játékos átlag 5 pontot fog meccsenként összeszedni.
   7,5k pont a teljes battle pass, a tokenekhez 7250 pont kell. Leosztva ez 1450 csata volna, de ugye küldetésekkel is lehet pontot gyűjteni.

   Tehát ha valaki jó steel hunterben, akkor ott naponta 40 pont max 2 csata + a helyezés alapján akár még 40, a napi küldetések további 32. Ha a napi küldetések teljesítése 4 csata (4 win a leghosszabb asszem), akkor ezzel 4230 pont bejön (ha minden nap játszik, az 360 csata). Ha a steel hunter végig elérhető, akkor az további 3600 pont + valamennyi a helyezésekkel.

   Összességében egy jó játékos napi 2 steel hunterrel és 4-5 normál/ranked, vagy 11-12 normál/ranked-el ki tudja húzni maxosra a szezont.

   Ez időben (7 perces normál és ranked, 12 perces steel huntert számolva) 80-120 óra. Ez a tavalyi tokenfarmoláshoz képest 4x több idő és nem 2x, hanem 3x kell megcsinálni.
   Egy kevésbé ügyes játékosnál, aki gyakran végez utolsó 5-ben akár 200+ óra is lehet.

   UI: Ha jól matekolok, akkor az előzetesen 60%-osnak gondolt nehezítés valójában 600%-os, ha valaki teljesen ingyen kívánja végigvinni, és az év folyamán az összes tokent kivenni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hunyi · 4 hónapja
    Token szerzésben tényleg nehezítettek, viszont a Battle Pass pontok szerzése igen könnyűvé vált. 54 nap alatt, napi küldikből jön kb. 2800-3000 pont.
    Plusz 100 Steel Hunter csatáért is jár 3000, és majdnem kész is a szezonod.
    Ezek a változások mindenképp pozitívak szerintem.

    Az már más kérdés persze, hogy 7500 goldot kell kipengetni a korábbi 6500 helyett a fejlesztett jutalmakért.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     bitman · 4 hónapja
     Másik nagy kérdés, hogy a steel hunter teljes mellőzésével kivehető-e az összes pont, mert én 20mp-et játszottam vele és dezertáltam. Hányni tudnék attól a f@szságtól.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    maxi80 · 4 hónapja
    Nagyon köszönöm a kimeritö válaszod barátom

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.