Jelenleg 216 vendég és egy tag online

2021. március 16. 07:59

Battle Pass 4. szezon (03.15-06.15)

Írta:
(50 szavazat)
100 hozzászólás

Március 15-én indul a Battle Pass 4. szezonja, többek között három egyedi 3D stílusért és Tokenekért, amiket ritka IX-es tankokra válthatunk majd be.

Utoljára frissítve: 2021. április 28. 07:10
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5 · 4 hónapja
  Nem teljesen értem ezt a mostani Battla Passt. Szerintem sokan vannak így. Azt írja, hogy júniusig tart. Szóval választok egy tank stílust és arra ad egy "szezont"? Egy ingyenes szezon alatt 3 tokent kaphatsz + 3 fizetőset 2500 goldért, ha jól értem. Az évben lesz még két szezon, ahol a másik két választott tank stílust megszerezheted az ingyen még 2*3 token, fizetve 2*6. Jól értem?

  Most akkor, ha nem fizetsz szerezhetsz 3+3=9 tokent igyen. Ez egy tank. Ha fizetsz további 3*3=9-et. Ez összesen 18 token, ezért megveheted a Kunce Panzert, de mást nem. Honnan szerzel még tokent?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 4 hónapja
   Olvasd el a fent a kiemelt hozzászólást és akkor megérted, hogy háromszor annyit tokent lehet szerezni, mint amennyit írsz.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AMD5 · 4 hónapja
    Köszi. De nem világos, hogy a 9 ingyen + 9 pénzért megszerezhető tokenen felül hogy kapsz többet? Lesznek majd még szezonok ebben az évben? Komoly? Additívak?

    Azt meg tudnád mondani, ha a 7k-s csomagot megveszem egyből megkapok mindent az inprovedben játék nélkül? Lesz 18 tokenem?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 4 hónapja
     Ez most a 4. szezon, ami tart június közepéig. Mivel decemberig lehet majd beváltani a tokeneket, illetve tavaly is 3 szezon volt, ebből logikusnak tűnik, az 5. és 6. szezon. Így jön ki a matek. Persze ismerjük a WG-t, ezért az életemet nem tenném rá, hogy így lesz.

     Bármilyen csomagot (aranyból, forintból) veszel nem kapsz automatikusan meg semmit. Ahogy haladsz előre a lépcsőkön, már nem csak a felső sor jutalmait kapod meg, hanem az alsót is, de csak akkor, amikor eléred a lépcsőt. Tehát csak akkor van értelme megvenni, ha végig játszod az adott fejezetet (2500 gold), illetve mindhármat (ha olyan csomagot veszel, ami az egész szezonra, tehát mindhárom fejezetre vonatkozik).
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      AMD5 · 4 hónapja
      Köszönöm. Láttam randomba Kunce Panzereket, akkor ezek szerint a legnagyobb csomag a 12k-s tartalmazza mégis a kihúzott Battle Past? lehet a 7k-is mert csak napi golddal kevesebbet ad.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       PZoli
       • VIP
       · 4 hónapja
       Újrafogalmazom, mert teljesen rosszul tudtam, de most utánanéztem. Szóval:
       1. A CC-k (nagyobb wotstreamerek) megkapták bérletre 7 napra a tesztelés.

       2. Aki megveszi a fejlesztett battlepasst, az utána ha akarja, aranyért kipipálhatja a stage-eket. 250/stage, tehát 50 stage = 12.500 gold. (+ 2.500 gold maga a fejlesztett battlepass egy fejezetre). Így 45.000 goldért az egész szezont kilehet pipálni egyetlen csata nélkül és meg is van a 18 token, de javítsatok ki, ha még mindig félreértem.

       "Purchasing StagesWith an Improved Pass, you can purchase any number of Stages for the Chapter which has the Improved Pass.

       You immediately receive all Base and Improved Rewards for all purchased Stages, and the Stages are considered completed. One Stage costs 250.

       Stages can be purchased several times until the Chapter is completed.

       For example:

       You purchased the Improved Pass for Chapter I, completed 25 Stages, and bought 10 Stages. After that, you completed 8 more Stages and purchased 7 Stages, finishing Chapter I. Thus, you made 2 purchases totaling 17 Stages."
       forrás: https://worldoftanks.eu/en/content/guide/general/battle_pass/
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       -Pannon- · 4 hónapja
       Nem, egyik csomag sem tartalmazza a kihúzott BP-t. Ha valaki 250 arany/etap áron kiváltja a 150-et, és előtte aktiválta a az Improved Pass-t, annak lehet már 18db Token a birtokában, amit beválthatott tankra. Hogy miért érné meg, azt most ne nézzük!Esetleg még elképzelhető, hogy egyesek megkapták bemutatás és promótálás céljából.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sanyipictures · 4 hónapja
  Nem éri meg az idei battle pass.
  Akinek kellenek a tankok, azoknak igen, mert szemmel láthatóan a tank jutalmakra megy az egész, de a többi része enyhén gagyi.
  A szakaszokban a kredit, prém nap, stb gyakorlatilag semmivel sem jobbak, mint a hétvégi, vagy hétközi küldikből amit össze lehet szedni.
  Ami "pozitívum", a kötvények, mert 1 szakaszban 1000-et lehet gyűjtani, 3 szezon alatt 3000, így tudsz venni egy tier V-ös tankot a shopban, vagy egy fejlesztett felszerelést...Hát, tier X-ben játszva 9 hónap alatt simán többet össze lehet kaparni...

  Ami a régiben jó volt, hogy bőven adott tervrajzokat, főleg univerzálist, ha jól emlékszem egy szezon alatt akár 300 univerzálisat is gyűjthettünk, most meg 50-et. Köszi WG, nagy vagy! Év végéig 150 univerzális? wow, ez teljesítmény!

  Persze ezekért "csak" játszani kell, de őszintén szólva nem fogok ezért napi 1-2 órát játszani, és idegelni magamat az rng miatt, inkább megyek sétálni egyet az erdőbe, és még jobb jutalmakat is kapok, mint amit a battlepass adna.
  Azoknak, akiknek meg a tankok kellenek, hajrá, ömleni fognak a különleges tankok.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   FleiszG · 4 hónapja
   Univerzális tervrajz:
   450-t egész évben.
   3 szezon, szezononként 150-t lehet szerezni, részenként (chapter) 50 db-t.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dabombgirl · 4 hónapja
  Amúgy hogy jött ki a 27 ingyen token? Egy battle pass szezon alatt 3-at lehet szerezni, ha jól látom. És mivel 3 szezon lesz, összesen 9 ingyen token lesz, nem?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   FleiszG · 4 hónapja
   1 szezon = 3 chapter , 1 chapterben 3 free token
   2021be 3 szezon lesz elvileg:
   3 szezon = 3 x (3 chapter) = 3 x (3 x 3 free token) = 27 token
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Szola · 4 hónapja
  Sziasztok! Új vagyok, egy ideje figyelem a közösséget Megvettem a 3 szakaszt, ez most júniusig megy folyamatosan? amint megvan az eslő szakasz nyilik a 2.? Mit tanácsoltok, mit tegyek a tokenekkel? 2darab prém tankom van /122 TM és 4190/ A 122 TM 0-ért lett meg.. letoltam , majdnem beledöglöttem 4x 9 es tankom van, 10 nincs! Köszi a válaszokat
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 4 hónapja
   "Megvettem a 3 szakaszt" - Ez alatt azt érted, hogy a 3 fejezetet vetted meg 3x2500 goldért?
   A 4. szezon (tavaszi. tart június 15-ig) tartalmaz 3 fejezetet, amit megvettél. Az év hátralévő részében várható az 5. (nyári) és 6. (őszi) szezon is. Amikor végzel az 1 fejezettel, akkor nyílik meg a 2., amikor azzal, akkor a 3. és erre a 3 fejezetre összesen (magyarán a 4. szerzonra) van 3 teljes hónapod, hogy végére érj.
   A tokenekből tudsz majd tier 9-es nyereménytankokat választani (kb. november-decemberig kell majd elkölteni őket legkésőbb).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Titi70 · 4 hónapja
  Sziasztok! A játékban a 3 szakasz 7500gold, de a shop-ban is megtudod venni 12.500Ft.-ért.Ha jól értelmezem a shop-os vásárlásnak csak annyi az előnye, hogy napi egy csatával visszakapsz 250 goldot, az 7500gold, így csak ötezerbe kerül a három szakasz, mert akkor ez egy zseniális húzás, így a saját pénzeden vesznek rá, hogy játsz a pénzedért. Mivel biztos, hogy nem fogok minden nap játszani és van goldom karácsonyról, így semmi értelmét nem látom megvenni a shop-os csomagot. Ha tudtok valami tuti előnyről szóljatok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Szilárd1981 · 4 hónapja
  Sziasztok!
  Ha valaki vett nagy csomagot, elmondaná milyen küldetésre kell számítani a 250 goldért? Eleg egy csata tényleg?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  viktor.paulovics · 4 hónapja
  Sziasztok! Minden rész 50 szakaszból áll. 2500 aranyért a teljes 50 szakasz cuccait kapom meg vagy csak 1 szakaszt at 50-ből?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pepero · 4 hónapja
  Sziasztok!
  Szeretnék egyértelművé tenni valamit.Ha jól értem, ha valaki végignyomja a 3 BP-t, megveszi 3X7500 goldért a második szakaszt, akkor összesen 18 tokent gyűjthet.Ha nem gyűjtött a frontline-ból és a steelhunter-ből tokeneket, akkor ne számoljon többel.Azaz ha végignyomom akkor csak egy újat, vagy 2 régit vehetek.Félre érthető a magyarázat özön, s szerintem sokan azt tervezik, hogy a BP-vel szereznek 2 három tankot, ami ebben az esetben nem igaz.Ezen felül, kivették az univerzális tervrajzok tömkelegét is, most max. 50 db.-ot szerezhetsz.Aki esetleg ezek segítségével fejlesztette a tankokat, most nem megy olyan könnyen.Szerintem semmivel sem jobb mint eddig volt, max. több játékra és arany költésre vagy kötelezett. Egyetlen pozitívum, hogy esetleg összejöhet egy (talán kettő) kilences. DE mindez 22.500 gold. Megéri???
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 4 hónapja
   Szia. Rosszul érted. A kiemelt hozzászólásban fent kifejtem részletesen, de ha átolvasod a többit is, még jobban képbe kerülsz. Nagyon röviden egy szezon (pl. a 4., márc 15-júni 15, avagy tavaszi) tavaly összesen 45 lépcsőből állt, de idén átalakították 3 db 50 lépcsős fejezetre. Fejezetenként lehet 3 ingyen + 3 fizetős tokent, ami egy szezonban összesen 18 lehet, de ez még akkor csak a 4. tavaszi szezon, lesz még a nyári (5.) és őszi (6.). Ha elolvasod a leírást, nem lehet steelhunterből és frontlineból szerezni tokent, az tavaly volt csak, idén más a rendszer. A tankszerző matek tehát év végén 27 ingyenesről és akár még 27 fizetősről szól (összesen 54).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   FleiszG · 4 hónapja
   Szia!
   Kérlek olvasd el PZoli hozzászólását!
   Tömören:
   - 2021-ben 3 szezon lesz.
   - 1 szezon 3 részből (chapter) fog állni.
   - 1 fejlesztett rész 2500 aranyba kerül. Egy szezon 7500ba. Az egész évre 22500 arany.
   Tokenek /érmék:
   - 1 részben 3-t szerezhetsz, ha költesz 2500 aranyat kapsz még +3
   - 9 rész lesz összesen, azaz 27 token (ha mindig veszel fejlesztést akkor 54)
   - régi tankok 9 token, újat 12 és 18 (csak az új tankok 30 token)
   - ebből az következik hogy minimum 1x kell venni (2500 aranyért) egy fejlesztett BP-t ha a két újat idén megakarod szerezni, ha nincsenek meg a régiek akkor akár mind a 3-t megszerezheted.
   Univerzális tervrajzok:
   - 1 részben csak 50 lehet szerezni, ha 1 egész szezonra nézzük akkor 150 db-t, ez elég nagy csökkentés. Nemzetit csak akkor ha kiperkálsz.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    maxi80 · 4 hónapja
    Nem bro 3x50db lehet szerezni, ha a többi is eszerint alakul akkor 450db univerzális a vége a nemzeti meg asszem 3x90db
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     FleiszG · 4 hónapja
     Végig olvastad amit írtam?
     Persze hogy 150 lehet egy szezonba szerezni, (egy szezonba 3 rész van, 1 rész ben 50-t lehet szerezni). Az egész évben 450-t.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Pepero · 4 hónapja
    Köszönöm a tájékoztatást!Most már értem. Akkor mégis van remény

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.