Jelenleg 169 vendég és egy tag online

2021. március 16. 07:59

Battle Pass 4. szezon (03.15-06.15)

Írta:
(50 szavazat)
100 hozzászólás

Március 15-én indul a Battle Pass 4. szezonja, többek között három egyedi 3D stílusért és Tokenekért, amiket ritka IX-es tankokra válthatunk majd be.

Utoljára frissítve: 2021. április 28. 07:10
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunter77_sb · 20 napja
  Ha teljesítettem a 150 szakaszt és utána vásárolnék improwed pass-t akkor visszamenőleg megkapom az összes bővített nyereményt?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 20 napja
   Vásárlásnál el kell döntened, hogy a 3 fejezetből melyikhez veszel Improved Pass-t és csak az azokhoz tartozó bővített nyereményeket kapod meg. Megveheted mind a hármat 3 x kétezeröccázér' persze és akkor mind a három fejezet bővített jutalmát megkapod azonnal.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5 · 1 hónapja
  Minta azt olvastam volna, hogy a Battle Passt meghosszabbítják 23-ig vagy akörül. Viszont a klioensben továbbra is jun 15-ig van írva. Visszavonták volna?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   FleiszG · 1 hónapja
   Szia!
   Nem vonták vissza.Ez a WG ne várd hogy mindent aktualizálnak
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Slandyke · 1 hónapja
  Sziasztok! Nemsokára együtt a 18db token. Ha valakinek meglenne a Kunze Panzer, írna róla egy véleményt? Engem első látásra nem nyűgözött le. Hajlok rá, hogy egyelőre megveszem az AE phase-t és az Object 777-et. Tudom az utóbbi szintén nem egy főnyeremény, de a Char Future már megvan. Mondjuk azt pont szeretem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pucin · 2 hónapja
  Hello. Ha megvásároljátok az elején a megnövelt jutalmak oldalon való gyűjtögetést akkor mennyi ideig jár a napi 250 arany?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  colby1987 · 2 hónapja
  Ha végig viszem a 3 fejezetet és utána vásárolom meg az improved pass-t utána is beadja az alsó sorban található bónuszokat?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   Igen.

   "Improved Pass for a Particular ChapterYou can buy an Improved Pass for each chapter separately for in-game gold. The Improved Pass for a particular Chapter is available only if the previous Chapter is completed. You can purchase an Improved Pass for your current and completed Chapters any time during the Season and at any Progression Stage.

   Immediately after purchasing an Improved Pass for a Chapter, you receive Improved Rewards for all completed Stages of this Chapter.

   For example:

   You completed Chapter I and 30 Stages of Chapter II, then decided to purchase the Improved Pass. After you purchase it, you instantly receive the Improved Rewards for all 30 Stages of Chapter II that you completed. In the future, you will receive both Base and Improved Rewards for completing each Stage of Chapter II. To get the Improved Rewards for Chapter I, you need to purchase the Improved Pass for Chapter I."

   forrás: https://worldoftanks.eu/en/content/guide/general/battle_pass/
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Erik003 · 2 hónapja
  SziasztokOlyan információja van e valakinek mikor lesz következői battle pass ebben az évben? akkor ha most juni 15 ig megcsinálom (free) szoval 9 tokent utána gondolom nem váltodik át kötvényre.. és ha jön a kövi ottis megcsinálom és év vége előtt bekell váltani.. de pl most a acélvadász csak segit haladni ott nem kapunk semmit igazábol.. ilyen lesz a front meg a rangorolt is?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   Igen, ilyen lesz a Frontline és a Rangsorolt is. Tokeneket idén csak a battle passból lehet kapni, amiket december 19-ig lehet majd beváltani. Az 5. és 6. battlepass időpontja nem ismert.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  EnuresisNocturna · 3 hónapja
  Régi motorosok: AE Phase 1 - 9 token (nem játszok sokat de ha hetente egy-kettő csatában ha láttam ilyet)
  Char Futur 4 - 9 token (megvan, szeretem, látom is, hogy más is használja)
  Object 777 version II - 9 token (kezdetek kezdetén, azóta egyszer sem láttam)
  K-91-PT - 12 token
  Kunze Panzer - 18 token
  Ezekről meg majd eldöntetik, hogy megérik e vagy mennek veszendőbe.
  Ha jól értelmezem 7000 párszáz forintért ki lehet húzni ezt a "passt" és akkor 2*9 tokennel megvan a Kunze Pz is akár? Csak mert tegnap már nem egy szaladgált a csatákban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ibumax · 2 hónapja
   Én tegnap goldért( mivel kariládákból maradt még 60k goldom, így gondoltam nem szenvedek vele, kihúzom egyből) kihúztam a battelpass 2. teljes szakaszát is, így meglett a K-91-PT.A Kunze Panzer-ről nemsok jót hallottam a streamerektől, így az felejtős, viszont a K-91-PT nemrossz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   -Pannon- · 3 hónapja
   Szia!Azért a pénzért csak az Passt váltod ki, ami azt jelenti gyakorlatilag, hogy mindkét sor nyereményét és Tokenjeit megkapod, de csak akkor ha teljesítetted azokat! Ha van sok aranyad és türelmetlen vagy, akkor viszont 250 arany/etap (150*250) áron kiválthatod ezeket. Abban az esetben máris ott a 18 Token, amiből tankot választhatsz.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.