Jelenleg 268 vendég és 4 tag online

2021. március 2. 07:01

[1.12] Verzióváltás (szerdán)

Írta:
(12 szavazat)
23 hozzászólás

Szerdán érkezik az 1.12-es verzió, melynek főbb újításai a következők lesznek:

 • A következő VIII-as prémium tankok további egyensúlyozása: STG, STG Guard, T26E4 SuperPershing, STA-2 és T-34-3.
 • Visszatér a Steel Hunter mód és elindul a Battle Pass 4. évada, új, módosított változatban (BP tankok: Object 705A, T110E3, 121)
 • Interfész fejlesztések: Spotolt tankok jelzése a csapatlistában, csapat HP kijelzés, stb.

Utoljára frissítve: 2021. március 2. 07:09
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FrostHUN · 2 hónapja
  Bírom ezeket az interfész "fejlesztéseket"... Évek óta létező modokat integrálnak a játékba és előadják mekkorát fejlesztettek..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ba_nshee
   • Kiképző
   · 2 hónapja
   3:20
   "In this update, we've added several popular mods that will make the battle more informative and improve the performance for every tanker."
   Hogy "előadták"!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    FrostHUN · 2 hónapja
    Félreértettél. Nem arra gondoltam hogy plagizálják a meglévő modokat. Arra próbáltam rámutatni hogy, az hogy ezeket integrálják és a játékosoknak esetleg nem kell külön 5 percet eltölteni ezek telepítésével, az nem egy akkora "fejlesztés", mintha a több sebből vérző játékon javítanának. Én örülök hogy ezek is bekerülnek a játékba, csak fejlesztés alatt én másra gondolnék. Elnézést ha előző hozzászólásom félreértést okozott.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Ba_nshee
     • Kiképző
     · 2 hónapja
     OK, értem. Nem igazán tudok azonosulni a felütéssel, de világos, hogy mire gondoltál.

     (Ezúttal, én kifejezetten örülök az alap zoom beépítésének, mert ez volt az egyetlen, ami nélkül bajban lettem volna abban az esetben, ha hirtelen teljesen mod mentesen kellene játszanom.)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Mikroby · 2 hónapja
   Én emlékszem arra, amikor azért ment a sírás, hogy "miért nem teszik bele a játékba azt vagy azt a modot", most akkor melyik a jó, ha belerkják, vagy ha nem?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Golza · 2 hónapja
  T8 med buff: a javára ráfért. Az STA-2 lehet kicsit OP lesz a 400m látótávval, vagy legalábbis jóval több fog csatába kerülni. A S.Pershingnek is kellett már. Az STGnek meg egy baja van és lesz, hogy a 880m/s lőszersebességgel rohadt nehéz messzire mozgó célpontra lőni.Battlepass - végre több tokent kapsz mint új tank kerül be ergo aki az utolsó elb@szott BP-nél lemaradt az egyik tankról az most pótolhatja. Bár az új Kunze meg K-91PT nem tűnik olyan érdekesnek mint pl a Phase1 vagy a Chat Fut.SteelHunter - a hajukra kenhetik a "buffokat" a Raven és Harbinger azért volt OP mert alacsony szinten az oldalkötény belőhetetlen volt a HEAT ALAPLŐSZERREL (mekkora elb@szott ötlet volt ez már). Jah és még a legszórakoztatóbb kis franciát is elb@szták

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.