Jelenleg 290 vendég és 3 tag online

2021. február 23. 15:15

[Sandbox] Legénység 2.0 teszt

Írta:
(19 szavazat)
68 hozzászólás

Ma elindult és március 1-ig tart a Legénység 2.0 tesztelése a Sandbox szerveren.

Fejlesztői célok

 • A garázsban végrehajtott legénységi műveletek (bíbelődés) felhasználó élményének javítása.
 • A skillek és perkek sokféleségének növelése.
 • Intuitív előrehaladási rendszer világos és elérhető célokkal.
 • A felület és a kezelő eszközök fejlesztése és egyszerűsítése.

A parancsok

A legényéget a garázsban egyetlen Parancsok képviseli az eddigi különálló legénységi tagok helyett, a csatákban azonban továbbra is megmarad a személyzet minden tagja, akiknek a száma is változatlan marad.

Átdolgozott skill rendszer

A teszt során minden legénységnek saját képzési terve lesz, mely öt tanfolyamot tartalmaz:

 • Taktikai
 • Lövész
 • Technikai
 • Harci
 • Vezetői

Minden kurzus 5 skillt és két talentet ad. Néhány skill ismerős lehet a mostani rendszerből, de a legtöbbjük teljesen új lesz számunkra. Például a Koncentráció skill csökkenteni fogja a sebzés mértékének eltérését az alap sebzés értékektől, azaz csökkenthetjük vele a +/-25%-os random faktort a sebzés mértékének kiszámításakor. A Porciózó skill viszont fogyóeszközeink lehűlési idejét csökkenti le.

Utoljára frissítve: 2021. február 24. 07:35
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
  • Kiképző
  · 2 hónapja
  Mivel kaptam egy accot, amin elég jó legénységek vannak (gyakori 6+ skill) ezért felléptem megnézni, mi is változott:
  Szerintem az, hogy max 75 szint van, tökéletes. Konkrétan le van "gyárilag" korlátozva, hogy mit tehetsz meg egy tankkal. Egy med tankkal meg kell gondolnod, hogy sebezni, snipeolni vagy spotolni akarsz-e első képen. HT-vel is nem a spoton meg a campen lesz a hangsuly, hanem az aktív játékon és itt jön ki a HE rebalance igazi valója, mert visszatér a páncél, nem fogja minden idióta spammelni a HE szarjával a 400-500+-t a frontodba.
  Annyiból hátrányos, amiből az equipment 2.0 is. Valamit valamiért elven müködik. A DPM tankokat jobban fel tudod boostolni a skilleknek köszönhetően, míg a pontatlanabb tankok is képesek nagyon dúrva pontosággi értékeket kapni, BC-25-vel meg tudtam csinálni, hogy ha aktiválódik a skill, akkor kisebb a célzóköre, mint a grille 15-nek és stb.
  Illetve, ami nekem nagyon bejön, hogy az instruktoroknak is vannak képességeik és +XP-t adnak %-an. Konkrétan behozták a wotba a wowsban jól működő rendszert. Továbbá 1,5 millió kredeitért cserébe 1 legénységed lesz másik 2 tankban is és mivel ezüstért 1,5 millió így prémtankban 1-2 visszajön az ára és nem kell minden egyes tankodnak legénységet húzni.
  Szóval kezd feléledni bennem a remény, hogy ismét használható játék lesz. Ha ismét lesz kérdőív, akkor megint csak ilyen 70%-os pozitívum lesz az eredmény, mert a randomban ismételten csak artyk, ebr-k vannak leginkább, szóval a "Miko lezs má tezstszerver" játékosok vannak itt is, akik magasról tesznek az egészre. Mindezt természetesen azért, hogy majd a későbbiekben lehessen sírni valamiért.

  Ja és igen! Ha a "Szétbaszasszák a játékot" értelmiségi szinten nem jutottál túl, akkor pls ne kommentelj ez alá. Semmi kedvem a picsogásait olvasni azoknak, akik egy mezei poloska szintjén rekedtek meg x éve.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   "Továbbá 1,5 millió kredeitért cserébe 1 legénységed lesz másik 2 tankban is és mivel ezüstért 1,5 millió így prémtankban 1-2 visszajön az ára és nem kell minden egyes tankodnak legénységet húzni."

   Az a 1,5 millió nem 1 millió (2x500.000 "train for vehicle"), mármint ha a kredites plusz tank irányítási képességre gondolsz? Ha igen, akkor meg kell említeni, hogy itt sajnos nem fix XP-t, hanem 10%-ot (más tankosztály esetén 15%) von le, azaz egy 5 skilles legénységnél (ami kb. 6.2 millio crew xp) esetén ez már elég nagy szelet és ez a 3. tank esetén újra lejön, szóval a további kredites tanklegénység képzés most már úgy fog működni, mint jelenleg a skill reset kreditért.

   Amennyiben viszont valakinek van jó sok gold-ja, akkor akár 6 tankot is tud irányítani jelenleg egy speciális módon, mégpedig a következő képpen:

   Használjuk példának a T95-öt és mondjuk egy kereken 5 skilles legénységet (az felel meg az új rendszer szerint 75-ösnek).
   Az eredeti legénységből fogod a prancsnokot és a vezetőt és beleképzed egy T1 Cunningambe (200 aranyért legénységi tagonként vagy kreditért 39k-ért emberenként), majd átkonvertálod az Új rendszerre. Ekkor lesz egy 75-ös T1 legénységed (mert pl. aranyért képezted át a 2 tagot). Ekkor aranyért (750) átképzed T95-re, majd még 2 TD-re, így az eredeti T95 2 legénységi tagjából van most 3 TD-d 75-ös szinten. Itt jön a csavar. Az eredeti T95 legénységből van még egy sofőröd és egy töltőd. Ezeket átképzed 200-200 aranyért (itt nincs kredites lehetőség) T1 parancsnoknak és vezetőnek, majd utána átkonvertálod őket is az új rendszerre és végig játszod a fenti műveletet. Így jó drágán (6*750 + 2*200 +2*200, azaz összesen 5.300 arany), de a jelenleg 1 db 5skilles legénységből 6db 5 skilles legénységnek megfelelő (75. szint) új legénységet tudsz csinálni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bazsi411 · 2 hónapja
   Én még mindig úgy gondolom, hogy nem lesz értelme HE lövedéket használni, mert nem fogsz tudni sebezni vele. Egyébként meg eddig mindenki a sok prém lövedék ellen volt, mondván az teszi tönkre a játékot. Ezzel egyáltalán nem foglalkozik a wg, ellenben agyonvágják a HE lövedék értelmét. Persze majd ha behozzák és én is megtapasztalom, lehet más lesz a véleményem. De amiket láttam eddig, nem volt bizalomgerjesztő.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kis_lajka · 2 hónapja
  Gratulálok a fejlesztőknek. Barmoljátok szét még jobban a játékot. Remélem megaplussz prémiumot kapott az ötlet gazdája.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   decembre · 2 hónapja
   Mi nem tetszik a crew 2.0-ban? Azért illene érveket is írni nem csak ide hányni ezt a valamit
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BaliSan · 2 hónapja
  Kellett mint egy falat kenyér
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  taragas · 2 hónapja
  Ez egy akkora szar. Először is, tudok annyira angolul hogy megértsem, de ez iszonyat bonyolult a gyengébb játékosoknak, és felesleges ebbe a játékba, még nagyobb lesz a szakadék a skilles játékosok közt. Kettő: ez a kompenzálás dolog elég szánalmasan sikerült. Ha több mint 5 skilles a legénységed, bukod az egészet. Ha az nincs pl megoldva, hogy ha neked van egy 3,5 skilles legénységed a 430u-ba, és a K-91-be egy 4,25 skilles legénységed, hogy a kettőt összeadja pl. De az is marha jó, hogy van egy legénységed S.conqueror-ba hurrá használhatod a cérnavagonba, a sima conqueror-ba vagy ne adj isten az ágon egy másik nehéz tankba, de csak alapból az S.q-ba képezi bele, a mésik kettőbe darabonként 750!!!!! Goldért képezheted bele(vagy kreditért igen, de valaki ad annyi pénzt a játékra, bár ezek után nem fog, hogy goldért képzi a legénységet), de ha nincs meg a legénység 45-ös, akkor a harmadik tank csak 1500!! ért képezhető bele. Az instruktorok is egy fasság, mert felrakhatod egy legénységre, de!!!! a leszedés vagy 200 gold!!!! vagy hét napig nem használhatod azt az instruktort!!!! Meg mi van azokkal, akiknek 7-8 skilles legénységük van, őket hogy komepenzálják? Minimum 75 helyett 90, vagy 105 pontig ki kéne osztható legyen ez a szar. Sztem iszonyat bonyolult nehézkes, és költséges a dolog!
  Vannak jó képességek, és még lenne is értelme egy némelyiknek, de a kompenzálás megvalósítása borzalmas!
  UI: És akkor még olyan technikai malőröket ne is említsünk, hogy mert a obj-140 legénysége nem a 140ben, hanem a t34-85ben volt benne, és mivel a kettő különböző crew kiosztással rendelkezik, ezért az be se került a tesztszerverre, és buktam egy 5.5 skilles legénységet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Blackmoon · 2 hónapja
  Te jó isten.... Az előbb bele is néztem az élőbe, hát ne tudjátok meg... egy bonyolult, száz felé ágazó katyvasz az egész!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi411 · 2 hónapja
  Hát ebből én semmit sem értek mivel angolul alig tudok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 2 hónapja
  Egy pillanatra azt olvastam, Szegénység 2.0. Jelenleg még mindig nem értem, miként is szándékozik ez kiváltani a jelenlegi legénységeket.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.